Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to celé připadá jako úmyslné štvaní jeden proti druhému. Chtějí prostě zas někde vyprovokovat to co se stalo na Ukrajině a dříve v bývalých zemí Jugoslávie. "Někdo" prostě má ten zájem provokovat k občanským válkám. U nás byl přilit olej do ohně dvěma oslavama 17.listopadu. Nenechme se vyprovokovat...
  • Už ani senát neposlouchá obaaamuuu
    Sluníčkáři *1* *1* *1*
  • www.youtube.com/watch?v=7ubz0KpFkPg&feature=youtu.be
  • Moskva se svými "náhlými" dodávkami zbraní Asadovi sama vrátila do m"vysoké
    hry"a neumožnila ISILu prorazit k moři. Čím víc informací přichází o situaci v Sýrii, tím jasnější je, proč jsou USA tak podrážděny ruskými akcemi. USA vypěstovaly v Sýrii oddíly "opozice", které napumpovaly penězi a zbraněmi. V průběhu 4 let občanské války v Sýrii se Asadova armáda značně vyčerpala, ale nevzdala se. A tak byla v USA připravena na letošní podzim nová generální ofenzíva syrské "opozice". Blitzkrieg na Damašek měli
    podpořit i teroristé ISILu (teroristické skupiny v Rusku zakázané). Až doposud Američané líně dloubali " do oblastí potenciální dislokace" ISIL ze vzduchu. Ale dařilo se to špatně.
    Vojenský poradce Obamy byl nucen přiznat, že " účinnost leteckých úderů na ISIL směřuje k nule." Ale raketové útoky bylo možné náhle (nebo "omylem") přenést na města pod kontrolou Asada. USA již začaly dávat dohromady koalici evropských zemí k poslednímu útoku na Sýrii, a dokonce k možnému definitivnímu zničení Damašku pěchotou NATO. Ale Evropa zdvořile odmítla. A tehdy se objevil plán Washingtonu, podle něhož bude chtít chamtivá Evropa sama skoncovat se Sýrii a Asadem. Bylo rozhodnuto zaplavit Evropskou unii záplavou uprchlíků. Dobročinné nadace USA začaly financovat přechod migrantů z Blízkého východu do Evropy. Turecko, věrný spojenec USA v NATO a v boji proti Asadovi, náhle otevřelo své příhraniční kordony pro uprchlíky, kteří se hrnou přes jeho území. Koordinovat tok lidí z Turecka do Německa začali na Twitteru aktivisté za lidská práva z USA a Británie. To vše se stalo a děje za výbuchů raket USA, které stále častěji padají nikoliv na vojska ISIL.
  • nám tady rozhádala Evropu.Pomalu se tak děje i u nás?A takovou bandu jako myslíš ty kluku americká že budeme přijímat?Je nyní obrovskou výhodou že v Německu i u nás jsou v jakési detenci.Protože až se budou chtít promísit nastane mela.Státu bude muset pečlivě vybrat ty z nás, kteří se budou chtít s nimi začleňovat.Protože podstatná část běžných lidí se je bude snažit vyčlenit.A kdykoliv a bez požádání jim ukáže, kudy vede cesta k nim nazpět domů.A to i několikrát denně.Takže žádné parazitování v nemocnicích, zotavovnách, léčebnách.Marš domů!Tak to zas vidíme my, ty kluku jeden americká!
  • To co řekl je naprosto jasné, to se dalo čekat a proto také to jednání merklové. Vždyť USA rozpoutaly to co se v Asii a Africe děje. A jistě ne jen tak ale s nějakým cíle. Třeba rozvrátit Evropu- když se jim to nepovedlo na Ukrajině.
  • Oni si musí vybojovat svoji druhou světovou válku, pak teprve trochu zmoudří.
  • Se..ou mimo mísu jako všichni užvanění politici.
    Kdyby zatočili s Islámským státem nemuseli by teď zatočit s uprchlíky.

    Není kouře bez ohníčku....... Požárník který místo hašení větrá je úplně k h....... *16*
  • Tak si je vezmi k sobě a nežvaň! *12* *16* *12*
  • podle té fotografie a stažených rysů se domnívám ,že obama užívá nějaké drogy ,byť i napsané lékařem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit