Nevzali vám dítě do státní školky? Co s tím?
-
Když se blížil první školní den mého syna, nemohla jsem se zbavit pocitu nervozity. Jak zvládne cestu do školy? Bude v pořádku? Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla pořídit mu chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ . A jsem za to rozhodnutí nesmírně vděčná. Díky těmto hodinkám můžu přesně zjistit, kde se syn nachází, protože mají GPS, což mi dodává pocit klidu. Navíc, když se mu něco nezdá nebo potřebuje pomoc, může mi jednoduše zavolat nebo poslat zprávu. Hodinky jsou jednoduché na ovládání a syn si je oblíbil i díky jejich designu. Pro všechny maminky, které se obávají o bezpečnost svých dětí, jsou tyto hodinky naprosto ideální. Dávají mi jistotu, že syn je v bezpečí, a přitom mu dávají svobodu, kterou potřebuje.
-
Hledala jsem teď dárek pro svoji dceru, která chodí do druhé třídy a narazila jsem u toho na dětské chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ z mého pohledu super, konečně máme tak nad dcerkou kontrolu, když chodí sama do školy.
-
Tak to
my už máme po zápisu a dcera bude letos nastupovat v září do první třídy. Já
z toho mám teda docela obavu, ale musíme to nějak zvládnout. Chci jí koupit
na blížící se narozeniny její první školní aktovku. Jak ji vybrat? -
-
Jestli
jí chcete koupit kvalitní školní aktovku, tak vybírejte takovou, která má
ergonomicky tvarovaná záda a nastavitelný zádový systém. Díky tomu aktovku pak přesně nastavíte a
bude pro dítě pohodlná a nebude ani tolik zatěžovat záda. -
-
Kde ji
vybrat? Která aktovka má ergonomicky tvarovaná záda a nastavitelný zádový
systém? -
-
Dělá se
jich víc, já jsem ji brala od české značky https://www.baagl.cz/skolni-aktovka-zippy-liska/ . Aktovka je kvalitní a
navíc nebyla ani drahá. Už když ji chytnete do ruky, tak poznáte, že je z
kvalitního materiálu.
-
-
-
-
Ty co mají mozky si pamatují Havlovo debiloviny o králikárnách atd !!!! To že nejsou školky kterých za komančů bylo dost to poděkujte ODS hromadu jich zrušili a zdevastovali--jen je zajímavé že pro nepracující ženy z menšiny se školka vždy--- musí--najít i když žena nepracuje Demokraté zničili řád lidstva--kdo nepracuje at nejí--!!!!!
-
Tak se mně, kdoví proč, vybavuje, jak náš záchrance Václav Havel vykřikoval : "Komunisté nám vyhnali matky od rodin a dětí do práce ..." A co udělali "demográti"? No, živí ze státních peněz přes 200 000 příslušníků jednoho etnika a chtějí přibrat, k tomu další, až z Afriky a Asie.
-
To je hrozný....
Mami a proč musím do školky ve 3 letech?
A ) Protože jinak bych neměla na novej ajfon.
B ) kdo se o takovýho fracka má starat ... Jen ať si tě vezmou vychovatelky, ty jsou za to placený
-
Pokud nebylo dítě přijato do školky státní, není divu, státní mateřské školy se vyskytují výjimečně.
Mateřské školy veřejné jsou zřízené státem, obcí, krajem, svazkem obcí (veřejné) - vztahuje se na ně školský zákon a související předpisy, přičemž základním rysem je
zápis školy do školského rejstříku a s ním související nárok na
finanční prostředky.
Krajský úřad přiděluje objem prostředků (vypočtený
vynásobením normativu počtem dětí) školám a školským zařízením, které
zřizuje, a mateřským školám, které zřizují obce.Autorka patrně zaměnila školky státní a veřejné.