Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petříku krásně jsi to řekl. 

    Opět jsi odpoledne předložil svoji další porci unikátní blbosti. Domnívajíc se, že ti to všichni spolknou. Svým zviditelňováním opět boříš všechny zdi blbosti. Dokola tady extremně lžeš a fabuluješ. Ukazuješ lidem jen zlomek pravdy. Všechny peníze seškrábané z lidí na daních, DPH zboží, benzínu, cigaretách se rozpustí v platbách energošmejdům. Tancuješ pěkně, přesně jak ti politbyro v Bruselu přikázalo. To, které si s námi a dalšími státy EU nevytřelo podlahu. Ale zadek. Bude se platit válečná cena za energie a plyn. Budou krachovat podniky a realizovat dotisky bankovek . Kč i EUR.  Protože to tak chce Vovoka z Kyjeva. A přitom u hranic je našlapaný plynovod NordStream II. S původními cenami v původním objemu dodávek. Ne. My všichni raději přistoupíme na destabilizaci celé EU. Jen abychom se zavděčili do Kyjeva. Noci už jsou ale chladné. Minimálně v Praze  bude teploučko. Moc!

    • Kremelský Führer Putler se svou smečkou vydírá evropské země závislé na dodávkách plynu z CCCP. A navíc náš předchozí premiér Bureš rozfofroval co se dalo i nedalo a teď to, holt, budeme muset zaplatit.

      • Rozfofroval Vám to důchodového fondu a tak už nevíte roupama na jakou diskotéku s babičkou zamířit. 😂 Taková moudra nemůžete rozsévat zcela střízliv. 

      • Je mi až líto toho zblblého "občana",kterého má na svědomí zřejmě prolhaná ČT.

        Tak to vypadá,když chybí mozek a propaganda jede na plné obrátky. 

      • a tobě bych určil spec. daň za blbost Občane 

        • Nebuďte tak tvrdý na pana Občana. Už teď má dost starostí. Jenomže všechno přehluší jeho neskrývané nadšení pro současnou mafiánskou moc. 

      • Občane nech už toho psaní ,věřím ,že jsi Péti brácha .

  • Fialo zase nám lžeš při ceně 10 kč za kilowathodinu a spotřebě 8000 jsem na 80000 kč a platil jsem 33000 kč tak jdi k šípku i s celou vládou.

  • Je až směšné, jak provládní média provádějí masáž lidí. Při stanovení cen pod čarou uvádějí ceny tzv. "silové energie", tedy jen části celkové ceny, kterou zaplatíme.

    A legračně působí masáž, kdy se zdůrazňuje, že domácnost ušetří tu 20, tu 40 tisíc.

    Ale nikdo už nenapíše, že tak nebo tak, je to jednou tolik, co minulou sezonu. 

    • Silová energie tvoří jen 45% celkové fakturované částky, takže další podvod vlády. Na Slovensku platí 4 krát méně. Co nám na to řekne mafián Fiala? Capo di Tutti mu víc nedovolí? 

  • Stejně půjdeš od válu,tak je to jedno.

  • Poctivě jsem si přečetl celý článek, abych nereagoval jenom na nadpis. Tahle tvrzení myslí pan premiér vážně?

    Pan Zeman udělal kardinální chybu při výběru nejbližších spolupracovníků. Obávám se, že i pan Fiala dělá stejnou chybu, protože tahle směsice propagandistických polopravd nemůže být z jeho hlavy.

    Politický marketing je jedna věc, ale realita je něco jiného, víte, pane premiére? Poradci Vám to dovysvětlí. 

    • mun.go

      On to myslí vážně: "Nikdo nebude platit za elektřinu a plyn násobky toho, co platil dosud " znamená, že to nebudou desetinásobky a dvacetinásobky (10x, 20x a více), ale jenom násobky (3x a více) ... a že rozdíl poputuje z našich daní do kapes energetických podnikatelů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit