Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  



    Vzkazy Babišovi: Máte na kliniky a pošlete syna na Krym? diví se lidé...

    Já ještě dodávám - jako doprovod pochybná existence...

    A to zdejším tupounům- = zastáncům kobliháře není divné...?



    • Jelikož má málo, pfoto na jeho zdravotnictví přidáme, podle s.Vojtěcha.
    • "diví se lidé..." ROFL

      • Okopírován titulek...

        • Jaký vliv by to podle vás mělo mít na ROFL?


          • Žádný - jen ty si dej bacha, aby sis při tom necvrnknul do trenýrek...

  • Jediné čeho se věčně opilý, ruský kolaborant Miloš Zeman bojí je, že pokud Babiše z vlády vykopou bude v rici i s celým svým hradním ansáblem.

  • Neodstoupí - já pevně věřím, že bude vyhozen...

  • Pane premiere - perfektní! Protože jste dokázal zařídit veselé večírky na Václaváku, protože jste vyhnal ze Strakovky tu zlotřelou bandu ODSáků a TOPkáků, kteří si mysleli, že to mají na doživotí. A ať už je to s Hnízdem čapím jakkoliv - stojí to zato! Prohlížet si ve zprávách jak zparchantělá lůza pořvává hesla. Jak by zparchantělá lůza tak chtěla řídit stát.Není absolutně  nic krásnějšího než sledovat, jak sebou banda v ulicích bezmocně mrská. 

    • Byla doba, kdy manifestace organizované KSČ byly dotovány už na závodech (fabrikách) připravenými fangličkami, hesly a transparenty. Účast se jmenovitě kontrolovala. Na stranických akcích, tedy pouze pro soukmenovce,se také vyřvávalo. Nikoliv "demisi, demisi," nýbrž "Ať žije KSČ "a případně také "Ať žije SSSR!" To se mohlo, to bylo žádoucí. Se širokou publicitou v tehdejších(už tehdy) prodejných mediích. Nebylo to zadarmo, za existenční jistotu. Dnes se připravené fangličky,hesla případně transparenty rozdávají také. Ochota jít vyřvávat, mávat ale už není podmíněna existenční jistotou. Ten kdo organizuje tyto akce si je toho vědom. Že by stranické seznamy povinné účasti nahradily jiné seznamy, známé jako "výplatnice"?

  • Slovo chlapa!

    • Kterého prosím máte na mysli???

      Snad ne toho špinavce - gaunerského megazloděje, prolhaného křiváckého komoušského konfidenta a poskoka pochcávající se dementní rusofilcky zeMANa - babiše.

      Pokud Ááááno - pověstný "pámbůh s vámi", to jste klesl hodně nizoučko, když něco tak odporně slizkého, podlého, ......  považujete za chlapa

    • Slovo ruského agenta, dosazeného na post premiéra, aby hájil zájmy ruské mafie ve Střední Evropě.

      Úkol zněl jasně: Česko musí zůstat kolonií  ovládanou ruskou mafií i kdyby na to měly padnout všechny prachy Lukoilu. Kluci z Jakešovi věštírny - Klaus a Zeman už stárnou a blábolí, a ztrácí moc, teď je to na tobě Andrejko, Putina nesmíš zklamat.

    • Zkus jinou = svou přezdívku...

      • kolik tady těch koloběžek je? to je jak v nějaké dětské cyklo-prodejně.

  • Když ti to tvůj chlebodárce Putin, co si u tebe pere špinavé prachy nařídí, tak budeš i panáčkovat a zpívat u toho Kaťušu. 

  • V celé "kause" jde o privátní věc kolem rodiny ing. A. Babiše, je třeba ocenit, jak naprosto nevybíravě se ke kause ozvala paní Klára Samková je renomovaná právnička, co se specialisovala právě na oblast ochrany osobnosti. Není tedy divu, že kausu komentuje - nejen jako právnička, ale i jako čestný člověk:

    „Svou reportáží zasáhli Slonková a Kubík do osobnostních práv Andreje Babiše ml. ... způsobem obzvláště zavrženíhodným, když jde o člověka evidentně těžce psychicky nemocného – že doufám, že budou užalováni k smrti tak, aby už nikdy nevzali novinářskou tužku do ruky,“ píše Samková. 

    Podle ni se budou oba dotyční "novináři" bránit veřejným zájmem. Ovšem, každý myslící člověk jim musí řící, že "veřejný zájem" je neopravňuje k tomu, aby se získanými materiály zacházeli tak, jak to již učinili.

    S jejími slovy musí souhlasit každý, kdo viděl "entrée" onoho chudáka v rádoby "nezávislé" TV v reportáži vedené právě paní Slonkovou. Nejen paní Samkové neuniklo, že se jedná o nemocného jedince se snadno diagnostikovatelnou (pochopitelně že odborníkem v lékařské vědě, nikoli laikem) 

    - paranoidní schizofrenií - což je duševní choroba, charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na tyto 

    Nejběžněji se projevuje - jako u onoho mladého muže, presentovaného paní Slonkovou v soukromé TV - právě v oné paranoidní formě - sluchovými halucinacemi, bizarními bludy, pocitem pronásledování (někdy i tak silným, že nemocný může ohrozit na zdraví či na životě domnělého protivníka). Významná je i sociální dysfunkce - včetně neschopnosti zapojit se do pracovního procesu, vzdělávacího procesu, sociální vazby jsou povrchní, oploštělé a nereflektující společenská pravidla.

    JDE O VÝZNAMNÉ ZNEUŽITÍ DUŠEVNĚ NEMOCNÉHO ČLOVĚKA, JEHOŽ SE RODINA SNAŽÍ BRÁNIT, ABY SE NESTAL OBĚTÍ PRÁVĚ TAKOVÝCH "NEZÁVISLÝCH REDAKTORŮ" ČI JINÝCH INDIVIDUÍ, CO HO MOHOU ZNEUŽÍT - JAK SE I STALO - V JAKÉMKOLI SPOLEČENSKÉM PROCESU - POLITICKÝ BOJ NEVYJÍMAJE. 

    Je obdivuhodné, že pan ing. Babiš toho nemocného mladého muže nechce umisťovat do nějakého psychiatrického ústavu - byť soukromého, kde tito jedinci přežívají v podmínkách na hony vzdálených civilisaci XXI. století! Naopak - dopřává maximální volnost, včetně volného pobytu v cizině s doprovodem ošetřující lékařky a dokonce i matky - ženy, která se s ním rozvedla.  

    • Ke kause se vyjádřil i  někdejší poslanec za ODS, dnes působící jako lékař, MUDr. Boris Šťastný.

      „Jsem naprosto šokován, čemu evidentně křehkého a zmedikovaného člověka ti novináři vystavili a jak s ním manipulovali. Vůbec si neuvědomují, jak člověku s psychiatrickým onemocněním může to, co se rozpoutalo, ublížit a jak to jeho zdravotní stav, léčbu a vůbec celý zbytek života může ovlivnit.“ 

      A považovat pana doktora Šťastného za přívržence ing. A. Babiše - to může jen hlupák!

      Po analýze kausy právníkem - paní Klárou Samkovou (viz výše) jde o další významné odsouzení praktik těch (pseudo)novinářů - nepochybně placených z fondů blízkých TOP09... 

      • A kdo ovládá počty ze základní školy, dá si dohromady, že 1+1 jsou zpravidla 2!

        A je mu jasné, že  pár dní před 17. listopadem - v době, kdy premiér této země pobývá převážně v cizině - probíhá v ČR pokus o destabilizaci země a svržení vlády! 

        Pravým důvodem bezprecedentního útoku na rodinu Andreje Babiše není nic jiného, než dostavba dvou energobloků jaderných elektráren Temelín a Dukovany!

        Pan ing. Babiš totiž zcela vážně jedná s firmou Westinghouse, mající uskutečněnu řadu projektů v této oblasti po celém světě, mimo jiné od obdržela 800.000.000 USD od věřitelů na projekty v Evropě (včetně Temelína a Dukovan), v Asii, na Blízkém východě a dokonce i v Africe. 

        A tak bolševické bestie intervenovaly nemocného člověka, chystají demonstrace, dokonce avisují, že svrhnou vládu!

        ZA VŠÍM JSOU PENÍZE...

        • No jo ale kdyby to tak bylo, zřejmě by rusofilnímu  zemanovi spíše vyhovovalo odstranění andreje a instalace nějaké jeho úřednické  proruské loutky do pozice premiéra kterou by potom mohl lehce ovládat a v tom případě by jej nepodpořil ..
  • Babiš je hráč.

    Komedie "O řvoucí menšině" se kašpárkům a jejich vodičům  zase nepovedla.

    Skoro bych řekl, škoda, že nejsou předčasné volby, byl by na chvíli klid od některé škodné.


  • Policii se nedari... no tak to je for...

    A jeste vetsi = Babis zvazuje setkani se synem, ktereho nevidel vic jak rok - tak to je opravdu velice starostlivy otec - o nemocneho syna se vskutku stara vzorne...

    To potvrzuje, ze koblihari na nikom nezalezi, jen na sobe...

  • senil666

    Tahle aféra Babiše rozhodně nezničí. Jeho voličům to je jedno. A kdou jsou ti, co vytahují Babišovy kauzy a nejvíc proti němu protestují? Intelektuálové z měst, fanatičtí příznivci EU, levicoví liberálové. A přesně tenhle typ lidí Babišův volič nesnáší.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit