Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viník je jeden a ten je jasný, Americký imperialismus, ten může za všechny zla ve světě!!,.
    • Určitě. Může i za takovou lumpárnu, že nejsme odsunuti na Sibiř.
      • USA by nás na tu Sibiř klidně odsunuly, ale čáru přes rozpočet jim provedl CCCP- tečko -Janičáre.
        • Jste neuvěřitelně hloupý a nechápavý. Bez USA by Německo snadno vyhrálo na SSSR a pokud ne klidně by nás tam přemístil Stalin. Měl s tím bohaté zkušenosti.
  • Stále se ukazuje veliká snaha do konfliktu na Ukrajině namočit Rusko.Uvedenému se Putin zdaleka vyhýbá.Protože živit prodlužené Ukrajince by bylo pro Rusko zbytečným břemenem,které rád přenechá EU.Putin poctivě dodržuje svoji linii se do uvedeného konfliktu nyní nezapojovat,a v pravý čas před nástupem další topné sezony pak sdělí EU a Ukrajině,že s nimi obchodně končí.Tím,bez jediního výstřelu,pošle EU a Ukrajinu do státního bankrotu.Když Rusko nebude v EU nic kupovat,tak uvedené postihne nejvíce Německo,které nejvíc profitovalo z toho,že přebralo trhy po postkomunistických zemích v Rusku,které tyto trhy bezhlavě opouštěli.Hlavní pak bude orientace Ruska na komunistickou Čínu a ještě tvrdší prosazování trendu v Rusku,aby bylo soběstačné ve veškeré výrobě potřebných výrobků.Tak ušetřilo svoje převeliké nerostné a surovinové bohatství,pro další generace Rusů.Prostě je vidět,že Rusko má ve vedení země v Putinovi státníka,a ne takové hlupáky jakcí vládnou v EU.Česko to má ve vedení země špičkové v.o.l.y.
  • Údajně hledají viníky tragédie. Přitom je to prosté: letem přes Ukrajinu se ušetří. Prý až sto litrů kerosenu, než kdyby to vzali oklikou. A šetřit se přece musí, to je jasné. Zdražit letenky nemůžou, to by je roznesla konkurence. Ostatně: párkrát už to zkusili a nikdy se nic nestalo. Nikdo nemohl tušit, že místnímu veliteli předčasně dojde vodka a on se následkem toho trefí. To je jasná nešťastná náhoda. (Ten velitel se jmenoval major Vis).
  • Východní ksindl, jedno jestli ukrajinský nebo ruský, není schopen být součástí civilizovaného světa. Je třeba se od nich izolovat a nechat je vystřílet se navzájem.
    • Být jak vaši nacističtí kamarádi, tak Vás udám. Jenomže já agentem STB jako většina pravicového hnoje nebyl.
  • Smrt bolševismu,. smrt mezinárodnímu zločinci Vladimiru Putinovi, který si ani
    neuvědomuje, že jedná proti lidské přirozenosti! Jwe to nejuvěřitelné!
    • Smrt lidské blbosti a stupiditě!
  • Za půl roku budou Malaysia Airlines na prodej za pakatel, povstalci dostanou svůj podíl a ten kdo za tím je udělá kšeft roku. Vlk se nažere, koza zůstane celá a těch pár lidí... o ty nikomu tamahoře přece nejde. Svět je zvrácenej
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun se na tu záležitost díváme tak, že základní problém je v tom, že vláda Ukrajiny o bojích na východě své země ví dost dlouho a měla možnost zakázat lety nad tou oblastí. Dalším viníkem je hamižnost kapitalistů, kteří mají možnost zvolit jiný letový koridor. Že se hledí v kapitalismu na úspory za každou cenu a lidský život nemá pro majitele letadel, výletních lodí atd. žádnou cenu, není třeba diskutovat. A platí to stejně v Itálii (Costa Concordia) jako v Jižní Korei (trajekt Sewol) anebo v Malajsii. To je prvotní a druhotná příčina neštěstí. Co asi očekával ten, kdo vědomě poslal letoun nad území intenzivních bojů a čekal v klimatizované kanceláři co se bude dít. Kvůli úspoře pár litrů leteckého benzínu. Uvidíme co přinese a poodhalí vyšetřování. Světové portály píší o doprovodu ukrajinského vojenského letadla v blízkosti boeingu. Pravičácký šmejdům bych rád připomenul jak se chovají kupříkladu američtí demokraté a humanisté. 3. července 1988 sestřelil naprosto vědomě americký křižník USS Vincennes v době míru!, ve výsostných vodách Íránu!, v řádném letovém koridoru! civilní letoun Iran Air 655. 290 lidi zemřelo. Nikdo nikdy nebyl potrestán. Do dnes ani nezačalo oficiální americké vyšetřování. Novodobí nadlidé (ve skutečnosti pravičácké špíny) mohou vše. Náš štajger vždycky říkal:"kurňa syncy mě se zdá, že až na tu Ameriku někdy, někdo vyklopí pořádnou atomovku, tak teprve pak nastane na světě skutečný mír..."! A měl synek jako vždy absolutní recht...!
    • Sklapni, ubohý blbečku! Nejsi vtipný, ale trapný!
    • Pravicovo - levicové vidění světa mají dnes už jenom zaostalí moulové, jako ty chachare.
      • Na něj netřeba reagovat . Je to jenom ostravak a zblbnul v dole . Ostravak to je diagnóza .
  • Tak to mrtvým pomůže pokládat kytky,který Nizozemci pěstují v Africe zatím co místní lidé v Africe nemají vodu,jděte už někam......hlavně že se hejbe kšeft s vopičárnama *12* *16*
    • Bolševicko-putinovští ubožáci! Sestřelení letadla mají na svědomí agenti KGB,
      vyškolení pro Afghánistán! Trpajzlík s poškozeným mozkem se nebude dlouho
      radovat ze svého !úspěchu" pro mír a socialismus!
  • Vinník je jeden a ten je jasný, Americký imperialismus, ten může za všechny zla ve světě!!,,
  • Jediný kdo měl důvod to letadlo sestřelit byli " separáti " a ještě se tím hloupě chlubili. Tedy abych byl konkrétní, ruští vojáci bez označení co vlastně neexistují ale Putin už jim leští medajle .
    • A kdo pak nám to letadly narazil v NY do dvojčat? Tam žádní separáti nebyli, Rusko také ne, ale Amíci to potřebovali, Bilderberg NWO pro svoje plány ovládnutí celého světa a pro oblbování veřejnosti. V Jugoslávii to byly opět USA a zlí Srbové, v Sýrii zlý Asád a opět USA, Irák, Libyie a nyní ta Ukrajina také , vždy jsou u toho jen USA, ostatní se mění.

      Takže vinu za všechno nese USA-Bilderberg-NWO
    • jen více separátu,separátu není nikdy dost!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit