Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    kšeftování s potravinami, miliardy které zmizely někde v africe neznámo kde, násobný nárust populace, desítky parazitujících neziskovek, hordy zfanatizovaných nelegálů ženoucích se do evropy... no nádhera... jediné co by mělo evropu zajímat je, jak si pečlivě a důkladně bránit jižní hranice a zastavit příval z afriky...

  • Byl jsem vychován jako internacionalista, a teprve později jsem, ke svému velkému rozčarování, prozřel. Vezměme si třeba takové Somálsko. V roce 1960 mělo stěží 3 miliony obyvatel, a nemálo jich hladovělo. Dnes se odhaduje (víte, oni ani nejsou schopni se sečíst...) cca na 12 milionů, a co dělají? Tipuji, že stále hladoví. (Tedy kromě pirátů.) Jsem jediný, komu se zdá že tu je něco hodně, ale sakra hodně špatně?
  • o tom byl natočen i film, jak NATO nemohlo zasáhnout, protože na ně ti mafiáni v Africe ovládající zdroje, nezaútočili..snad vše v tom filmu nebyla pravda, už nyní nevím jméno, nejsem příliš na filmografii. :) Asi se to mělo dát spíše cílenému, již prověřenému, charitativnímu projektu jako máme u nás Člověk v tísni, nebo mezinárodně Lékaři bez hranic, jestli už to nedostali teda, s tím souhlasím.

  • Nějakou dobu jsem žil v zemích, kam tento program expedoval potraviny.

    Nevím jak teď, ale před 7 - 8 lety se s komoditami vesele kšeftovalo. A to ve velkém. A lidi od OSN bydleli v apartmánech v luxusních hotelích a místní mafiáni vesele distribuovali za ně. 

    No, tomuhle systému dát Nobelovku? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit