Přejít na výpis diskuzí
Noční telefonáty Bílého domu. Obama hovořil s Porošenkem a Putinem
11.2.2015 | art
411 příspěvků
-
já už to stejně nevidím jinak,než že tam musí rusko vtrhnout doopravdy a zachránit ty tisíce lidí od fašistických vrahů,za týden bude po válce hlavní banderovci budou viset,ale životy obyčejných lidí se vrátí k normálu
-
No to je právě to ruské stepní uvažování: Kdo má větší klacek, ten bude poroučet. *1*
I když s tím klackem toho kremelského prťavce... nevím, nevím. *1* Pročpak se s ním ta jeho Nataša dala rozvést? *1* *1* *1* -
Při rozpadu SSSR,to jest za éry p.Gorbačova,se osamostatnilo více sovětských republik.U některých se hladký průběh osamostatnění nepodařil.Můžeme jmenovat Čečensko,Gruzii,Moldavsko a hrozným příkladem je Ukrajina.Přitom si myslím,že v Evropě je více potencionálních míst,kdy dříve či později dojde k dělení republik,nebudu je jmenovat.Ale když k tomu dojde,tak snad mateřské státy nebudou ta odtrhnutá území tak barbarsky ostřelovat a ničit,jak se to děje na Ukrajině.Občanské yálky propukají naplno v Africe,ale v Evropě?To je opravdu unikát k pohledání.A co je nejhorší,polívčičku si na Ukrajině přihřívá hlavně USA kvůli svým geopolitickým hrátkám.
-
brouky máš v hlavě ale neva my ti rozumíme...vycházky máš opět do 17 hod?
-
Co tam mám? Dívčí pracovní nástroj na vydělávání peněz. *2* *2*
-
pardon chybka
-
Ten fašistický psychopatický skřet s aspergovým syndromem (vyznačuje se především potížemi v komunikaci a sociálním chování, které jsou v rozporu s celkově dobrým intelektem a řečovými schopnostmi. Jedná se o celoživotní handicap) se domnívá, že může vydírat nukleárními zbraněmi. Nedochází mu, že ve 21.století by vyvolání válečného konfliktu bylo celosvětovou katastrofou, ale znamenalo by to definitivní konec ruského rádobycarství. Anebo si to uvědomuje a jen tak vyhrožuje v domnění, že ostatní se ho budou bát.
-
Zase jste našel nepřítele lidu! Jsem agentka CIA a v kapse nosím imperialistické
brouky které komunistickým sousedům házím na zahrádky. *2* *2*
KGB vám placku: Leninova fusekle za třídní bdělost -
Soudruzi! Putinovci a jiní zločinci!
Přiznejte se! Jak to bylo se smrtí masového vraha Josefa Vumla Stalina?
1. Zemřel přirozenou smrtí?
2. Byl otráven svojí Rudou bandou kterou chtěl ve velké čistce poslat na smrt?
3. Nebo byl pouze schválně hodiny ponechán bez lékařské pomoci aby zemřel?
Jak to bylo. Agenti KGB překonejte se a řekněte poprvé v životě pravdu. *2* *2* -
Lidi místo hloupecj řeči se modleme aby se dohodly.Tohle smrdí a já nechci aby moje dcery zažili válku. *9*
-
Není to totéž *1*
-
To že se malujete a máte prsa neznamená nic. Jde o to co máte v kalhotech.
-
"Komický" na tom je, že jeden ukrošist důstojník prohlásil, že u Delbaceve nejsou v obklíčení, jen se nemohou pohnout žádným směrem! Tak nevim.
-
Ale tak dobře chlapče.
-
Čeština má tolik krásných slov a zrovna a to je zajímavé, se zde sejde několik stejných niků. Například Pusinka nebo třeba soudružka Pusinka. Je to ohromně nápadité.
-
Já jsem žena a dostala jsem už ledacos ale Ruské jádro opravdu ne. *2* *2*
-
makak obama musí jednat rychle, v kotli uvízlo tisíc jeho žoldáckých vrahů
-
Nedostal, správně je nedostal *7*
-
buďme rádi *3*
-
My. Strana že. Koupím vám nový kalendář. Ten z roku 1948 můžete odvézt
tam kam patří. Na smetiště Rudých dějin. *2* *2*