Přejít na výpis diskuzí
Noční telefonáty Bílého domu. Obama hovořil s Porošenkem a Putinem
11.2.2015 | art
411 příspěvků
-
Dokažte mi, že lžu, nebo mlčte! Ještě jednou napíšete, že jsem lhář, tak si to povíme jinde! Dokázat to ovšem nemůžete, protože Vy jste jen hloupý provokatér a fráze máte pořád stejné. Zrovna, jako jste neprokázal, stejně jako Váš vzor přítomnost Rusů na UA. Tak tady přestaňte bulet, a jděte dělat třeba do průmyslové zóny za 13 litrů. Ať víte jaká je realita hlupáku!
-
... myslel jsem si, že jsi duševně na dně, ale díkybohu se propadáš do sraček dál a dál :)))
-
... degen pusinka a jeho soukmenovci nikdy nepochopí, co jsi chtěl :)))
-
A další rudá podpásovka!!
Nejsem tu 24 hodin. Dávky neberu takže mě z daní rozhodněte neživíte Lháři worldonline.
Je to poznat že pravdivé informace které píši agentům KGB hrozně vadí. Věnují
totiž celé hodiny na mé urážení a zesměšnování. Kradou mě nick.
A ujasněte si soudruzi stranickou politiku - jednou jsem stará ošklivá - podruhé mladá
naivní - potřetí kluk a počtvrté nick Herman. Dost široký rozstřel ale se špatnou muškou. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
... takto má vypadat akční a chytrý prezident, ne jako nějaká troska s hůlčičkou :)))
-
Se zmizením nicku Herman, zde začali nicky Hans, Fred.... atd. Po té nám z tohoto muže vznikla anorektická soudružka Pusinka. Těsně před tím ovšem ukradla jiné pusince nik. Tenhle fakt je dohledatelný.
-
Já myslím, že je ta fotka stylizovaná...
Asi tak:
Bezpečnostní prověrkou prověřený režisér: Pane prezident, bylo by dobré udělat pro veřejnost nějakou fotku jak dáváte Putina do latě. Mohl by jste dělat, jakože zrovna telefonujete? Obama: asi takhle? Režisér: Promiňte, ale chtělo by to něco co by čtenářům naznačilo že si na to Rusko došlápnete.. Obama: To mám jako po něčem šlapat. Cain vtipkuje: třeba po úmluvě OSN. Obama: To abych si vzal jinné boty, sakra do čeho jsem to ráno šlápnul? Režisér: Pane prezidente to je přesně ono, jak si to otíráte o tu hrnu stolu, teď ještě prsty naznačit co by si měli od nás země v evropě koupit.... Cain: jako pistolky jo, nebuďte naivní... *14* -
Nereagujte na nik soudružka Pusinka, zjevně prožívá agónii. Je tu H24 a měsíc v kuse by to nevydržel ani slon. Alespoň vidíte, co platíte z daní!
-
Neškrtí tě podvazky, babochlape??
-
... asi tušíš, co si dělám z tvého ubohého poroučení, blbe :)))
-
Vy jste s tvdým "Y" Hermane! Pokud vím Pusinka jste ukradl Vy! Tak se tu nerozepisujte!
-
Putin je malý takže to sedí. Jistě dělá statným vrahům z KGB ženu. *2* *2*
-
Agenti KGB na Tiscali ukazují svou levou totalitní tvář!
Jeden krade nicky. Druhý dělá z holky kluka. Třetí lže jak komunista Baron Prášil
když tvrdí že Rusko okupovalo Polsko v zájmu Polského lidu. *15* *15*
Jen pokračujte soudruzi. Hlavně si dávejte pozor až dostanete pozvání z Kremlu
na večeři. Do čaje dávají polonium. *15* -
Bacha!!! Transvestita soudružka komunistka Pusinka o5 perlí!!!
-
Mě je tu kradou neustále. Jinak když už tak jsem obhajovala!!
-
Včera mi pan doktor diagnostikoval kapavku, syfilis a chlamydie.
Cítím se tedy velmi zranitelně a jsem podrážděná. Prosím tedy zdejší neomalence aby si svůj vztek vybíjeli na někom jiném!! -
A jak to mám Vy blbe poznat? Pokud ho nevezmou mě? Jste normální! Mimo to, krádeže niků jste zrovna Vy ohajoval!
-
Vladimír mu zřejmě řekl něco hustýho a on pouští bobky!
-
řeč je o KGB. Pokud neumíte číst nelezte na debatu. *15* *15*
-
Hledá se bandita Adolf Iljič Putin! Živý nebo Mrtvý!!