Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunistickým teroristům se ulevilo, a o to tady jde. Tak, a zítra ať jste ráno v práci, nebo vás vyhodím, vy rudí hnoji!
  • Tak co, má už soudruh Mynář tu prověrku?
    • Má,ale leží stále na stole v Kremlu. Zeman nemá čas ji vyzvednout.
  • Rusko posílá na Ukrajinu kamiony bez souhlasu tamních úřadů a bez pohraniční
    kontroly. Jasný případ nelegálního pašování a agrese.

Pane Porošenko každý nenahlášený kamion zadržte nebo rozstřílejte.
    • Vzhledem ktomu že kamiony byly zkontrolovány na hranicích lidma z OBSE je to velice trapné co píšete. *10*
      • Poslední kontrola prošla kontrolou jen ze strany Rusů a ne Ukrajinců.

Hranice nejsou holubník a ani soudruh Putin si je nemůže přecházet jak se mu zachce.
        • Jasně letadla amíků ,jejich výsadky ty mužou všude ale pomoc z ruska ne? Nebuďte trapná/ý
          • To byla reakce na otázku "důkaz". Jelikož je výhodou registrace upravování příspěvků, nelze!
          • Rozhodněš nejezdí přes Ukrajinské hranice bez povolení. Zkus projet bez
            povolení Ruské hranice. Pokud to přežiješ můžeš hovořit o pořádném štěstí.
            • Naprosto zbytečná otázka, že s.pusinko / hermane?
            • důkaz?
  • Lháři worldonline! Jsi zbabělec a marně se snažíš schovat za paragraf!

Urážíš mě a nadáváš, Můj přítel si s tebou pohovoří. Tvrdě a důrazně!!
    • Jediný, kdo zde uráží a obviňuje bez důkazů jste Vy. A nevyhrožujte! Mohlo by to být hodnoceno jako spolčení a tam jsou tresty uvedené v odstavci 2 (a)
      • Nevyhrožuji ale pouze konstatuji. Trest vás nemine. Já se urážet nenechám.
        A už vůbec ne od lháře worldonlina.
        • https://www.youtube.com/watch?v=jW7OaJfB8XE

od 1:10
          • Raději budu příští rok sledovat pořad: Jak USA porazila Ruskou armádu v Doněcku.
  • Soudruh worldonline půjde před soud za neustále lhaní a pomlouvání.

KGB by se od něj mohla učit. Manipulátor pokrytec a lhář v jednom.
    • Tak co sporťáku, už máš chlapa? Moravec z TV je volnej!!!
      • Ty s tou tvojí nicotnou žížalkou se na ženskou v životě nezmůžeš. *2* *2*
        • Nejsem prase, abych lezl na chlapa! Na tebe!!!
          • Soudružka Pusinka má žížalku opravdu prý větší. *1*
            • Jestli to není sám Bruce Mc Klaun *1*
            • Ty ses na něho nikdy nezmohl a dodnes se tím užíráš. *15* *15*
            • Podle kktin, co tu píše musí mít vobrovskýho bambála!
            • Když se dívám na skřítka Putina tak bych řekla že jeho bude mít tak 2 milimetry. *2* *2*
          • Na chlapa slaboch jako ty nemá a na ženskou se s nicotnou žížalkou nikdy nezmůžeš. *15*
  • Já mám VUML! Kdo je víc?
    • Ne Vy jste zloděj niku, A kdo je míň! Nikdo. Jste tudíž nic.
    • Ale to už tady jednou bylo a pod nickem - pusinka...máš v těch přezdívkách guláš...
    • Antiblb má dva semestry ,kolik jich máš Ty?
  • marek.rebetak
    Dobré ráno

Hledáte pro jednotlivce a poskytovat půjčky na každou osobu, které potřebují dlouhodobě a krátkodobých podmínek s úrokovou sazbou ve výši 2%. Potřebuji půjčku na zaplacení dluhů, faktury nebo vytvořit vlastní firmu.
    Kontaktujte pana REBETAK pro více informací.

E-mail: marek.rebetak@wo.cz
  • Na Rusa platí jedině pořádný klacek. Vyprášit kožich a zahnat zpátky do stepi. A nepustit ho odtamtud. Snad už to Obamovi konečně došlo.
  • Až se budu procházet kolem Kremlu musím dávat pozor abych skřítka Putina
    v trávě nepřehlédla a nezašlápla. *15* *15*
    • až ty tam budeš tak pujdeš pod bajonetama, na popravčí lešení *1* *1*
  • Náš mylovaný Vůdce nadsoudruch degeneralisismus Putin stejně tů válku vihraje a vihraje aji všecky ostatní keré potporuje!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit