Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aaha
  • zvedni prapor a co by maják veď masy.....ale na to máš moc přilepenou sedínku k židli.
  • Ukrajinsky "darek" z Cernobylu. *3*
  • Nějak autor zapoměl na havárii reaktoru ve Fukušimě. *5*
  • Furt to neopisuj. *11*
  • Komunisti to pod různými názvy zkusili nejmíň 5x a vždycky to dopadlo KATASTROFÁLNĚ začal s tím Lenin, po něm Hitler, Kim-Ir-Sen, Castro, Pol-Pot a výsledek byly jen milióny mrtvých a země, které se z toho nevzpamatují ani za 100 let. *11*
  • "„Poločas rozpadu Cesia je asi 30 let" A ZA DVA ROKY TEDY NEBEZPEČÍ POMINE?? A TO ŘEKL "VĚDEC"?? CO JE TO ZA BLÁBOL??

    Pokud je poločas ropadu 30 let, tak to přece NEZNAMENÁ, ŽE ZA 30 LET PRVEK ZCELA VYMIZÍ, ALE ŽE SE POČET JEHO ČÁSTIC POUZE ZREDUKUJE O POLOVINU!

    To znamená:
    30 let = 1/2
    60 let = 1/4
    90 let = 1/8
    120 let = 1/16
    150 let = 1/32 atd...atd...
  • No co no, radioaktivni sobi nebo radikalni slimaci, to je prece podle Noru v poradku neee? Tak proc se tak rozcilujou? Ja myslel, ze maji do konce stoleti v planu vymrit a uvolnit uzemi novym druhum. Teeda to mi hlava nebere, svet se v p.del obraci. *13*
  • Všechny současné politiky ke zdi a zastřelit!!! Komunisti jediní udělají pořádek!!!
  • To je zase blábol.... Nemohla by redakce požadovat po svýchpisálcích aspoň středoškolské vzdělání? Nebo to není neznalost fyziky ale cílená demagogie?
  • Putinovské houbařské socky budou svítit vlastním lejnem ?

    V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • ne ne, to jen Japonsko a Fukušima se ukázala v celé své kráse.
  • to je urcitě chodí Putin potají krmit radioaktivníma bukvicema *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit