Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne by docela zajímalo, kolik Nova vyinkasovala od p.Janečka za jeho program. Myslím, že to pár milionů bylo. Tak by si měla zamést před vlastním prahem a ne to prohlašovat za něčí exces.

    • ... ale nepochybuji, že je všechno legální a v pořádku ...

  • goyim

    Zajímalo by mě, kolik z těchto lidí, co teď brečí nad tím, že si v soukromé televizi někdo jede politickou kampaň, mělo problém s tím, když média v USA měřila dvojím metrem Trumpa a nadržovala jistým kandidátům. Tam se argumentovalo svobodou médií...

  • Demokracie umírá v temnotě . Nepřipouští se jiný názor ani pro diskuzi , tak to už známe z dob komunistů , pak některé překvapí že i ve firmách můžeš říkat co chceš , ale musíš rychle odejít , teda zaplat panbuh za tu možnost a dnes musí diskuze pokračovat jen se správnou pravdou . Už chápete až na světě vše bude probíhat elektronicky v čem je nebezpečí , ten kdo tohle bude kontrolovat globálně bude určovat co se má sdělovat , žádné samizdaty na půdě a pálení knih . prostě jen jedno tlačítko.

  • Protikovidová opatření měla skutečně negativní dopad na kulturu...

    Zavřená kina, divadla, nebyly koncerty...atd...atd...

    Očkovat malé děti vakcínou, o které nevíme co s malým, mladým organismem udělá...dost diskutabilní...

    Nehledě na to, že se neví, co ta vakcína udělá s dospělým, starým organismem...

    To jsou zkrátka fakta...

    Tím se nech i Janečka nějak zastávat...

  • Pamatuju si, že když proběhl sedmnáctý listopad, československá televize JEŠTĚ CELÝ TÝDEN vysílala dez-informační splašky podle pokynů strany a vlády.  Jediná informační opozice byly individuálně občansky šířené letáky, videokazety se záznamem atd. 

    Doufám, že si nikdo nedělá iluze o dez-informační "kvalitě" splaškovizí českoňské, ZNOVA a RÝMA. Jediná smysluplná informační alternativa jsou individuální občanské weby na internetu, které převzaly předsametovou roli letáků a samizdatu. Pochopitelně režim se snaží tuto informační díru různými způsoby kontrolovat......

    Všechny režimy v historii se chovají stejně, snaží se manipulovat informace......to se za celá staletí nezměnilo.

    • jéje já byl v té době na vojně a měli jsme strach že nás skutečně pošlou střílet do vlastních a po dotazu co se stane když nebudeme chtít , přišla strohá odpověd , nesplnění rozkazu, potrestání na místě pro výstrahu dalším . Dneska je z těch bolševiků podnikatel jeden vedle druhého .

      • Tak to jsme vrstevníci....

        • dnes je to mimo téma ale vždycky mi napadá co by se dělo a ta armáda byla zcela profesionální , protože u policajtů co vím se tohle vůbec neřešilo a samozřejmě dneska jsou všichni proti  , ale když se nalejou tak z nich vypadne že by ani chvilku nepřemýšleli , to samé v té době milicionáří , ti i dnes řeknou kolikrát že je škoda že nestříleli , u těhle ksindlů by jim bylo fuk že to jsou jejich spolupracovníci - dělníci , ono to nebylo jen o disidentech , ale i roli běžných  lidí kteří ten režim nenáviděli , nějak chtěli žít . 


  • Pro média platí víc, než kde jinde ono známé "koho chleba jíš..."

    Kam se po volbách poděl Babiš jr.? Přestal plnit roli, kterou mu jeho vodiči předepsali? 

    Na tomhle osudu je vidět bezohlednost politiky. Ze všech stran. 

    • Babiš se táhnul neb čuje problém a přece si nemůže brát zodpovědnost  za to co způsobil , teda nejen on . Proto taky ty volby ted se musí činit jiní a mít odvahu činit , ale nějaké takové nemastné neslané .

    • Po jakych volbach se mel mladej bures kam podit ? Po ceskych volbach ? Proc ho sem a vubec nekam jeste vytahujes. Blbi Cesi se nechali vmanipulovat do saskarny zpusobene slovakem , nota bene jeste k tomu konfidentem StB . Kdo z tech trapnych figurek okolo drotara burese ma vubec ceske obcanstvi , ze se montuji do ceskych zalezitosti ? Hlavni fizl Slovak , kde prisel k CZ pasu zahada ,  teda zase ne az tak moc velka , spis za kolik ? .  Mladej magor snad CH papiry , nebo jakyho certa a to okolo nich to same. Slovaci , Madarka , chybi uz jen Zimbabwe snad. Neco z toho ansamblu uklizene ve Svycarsku , kdo ma prachy - ty nesmrdi - tak zrovna tahle zeme + Malta + Kypr zadny problem. Opravdu naprosty nesmysl nechat si kecat do vnitrnich veci Ceskeho statu podobnymi vandraky kdovi odkud. 

      Mimochodem , v r 33 se tohle prihodilo v tehdejsim Nemecku . Taky ze sousedni zeme k moci . Jak to dopadlo je obecne zname. Nepoucitelni jsou proste uz takovi. Kdyz nic jineho , tak ten tenkrat aspon dokonale ovladal rec te zeme . To se o tehle dnes v Cechach rict opravdu nemuze. 

      • Jo,jo,máte to ale těžký život.

      • josef.chmela

        "Kettling" stále kvoká, stále kvoká....  Čeká tě Chocholoušek.

        • Chmela, co tam není pravda? Nejsi taky přivandrovalec z té zakarpatské Rusi? Platí pořekadlo, Hanba Čechům, kterým cizák vládne. O to se velký soudruh agent MAN nestará. Doufám. že už volby toho agenta Bureše vyženou, včetně toho poskoka z Hradu, patolízala Kremlu. 

        • Klid opice. Na rade jsi ty vesnickej moulo. Nekomentuj co nepoberes tou bramborou co mas na ucpani dutiny v hlave . 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit