Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubožáci, musejí si uveřejnění zprávy zaplatit. Jinak by po nich ani pes neštěknul.
    • Pane, dle toho že píšete "ubožáci po kterých by ani pes neštěknul" si jsem jist, že jste tam nebyl a ani nemáte páru o co pan Janeček usiluje. Protože jinak byste po přečtení svého příspěvku patrně nazval ubožákem spíš sám sebe :).
      Panu Janečkovi velmi fandím a podle počtu lidí na setkání a následné odezvy návštěvníků jsem si jist, že většině lidí v této společnosti není jedno co se kolem nás děje a budou také usilovat o změnu.
      Původně jsem tam šel s obavami, aby to nebylo nějaké vymývání mozků, ale byla to příjemná a věcná debata.
      Pana Janečka si velmi vážím pro to, kolik času, úsilí a vlastních pěněz vkládá do něčeho, co z počátku hodně lidí považovalo za naivní počin bláhového snílka. Po tomto setkání vím, že má (teď už mohu napsat MÁME) velkou šanci něco změnit a přeju si, aby pana Janečka bylo slyšet čím dál víc a hlasitěji a aby se tato témata rozšířila z přednáškových sálů i ven mezi lidi.
      • Vážený pane, přeji Vám, aby jste se nezklamal. Do roka uvidíme. Zatím , i přes peníze do propagace vložené, nevidím ohlas z veřejnosti. Viz dva diskutující za celých 24 hodin. Ještě jednu malou poznámku. Své příspěvky do jakékoliv diskuze opatřuji e-mailovou adresou,neb si za nimi stojím a jsem připraven za ně nést i odpovědnost. S pozdravem J.Kolský

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit