Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by ale výrobci kořalek nestíhali.
  • A já jsem pátej!Všichni se musíme stát Václavem Havlem!
  • Hůř než my už nikdo dopadout nemůže *1*
  • Julie Timošenko je druhý Václav Havel. Vitali Kličko je třetí Václav Havel. A čtvrtý Václav Havel je tlustý revolucionář a mučedník, kterému bolševici celý týden uřezávali ucho.
    ...
  • Na té Ukrajině jsou jisté překážky - bohatý a průmyslový východ a jih si to líbit nenechá a Rusko , až půjde do tuhého si je přimkne těsně k sobě a EU i USA ostrouhají. A na té západní Ukrajině je zajímavá situace, protože tam vlastní Čína takovou plochu černozemě pro pěstování potravin jako je naše celá Morava. To jim prodali v minulém roce na podzim. A Čína má peněz dost, ta může koupit při privatizaci další území. Bude ještě veselo a EU i USA se z toho možná zatočí pěkně hlava a podlomí nohy. Toto u nás totiž nebylo a co Čína koupí, to už nepustí. To totiž nejsou ovce a úplatní šmejdi jako ti u nás. Teng a další totiž nejsou úplatní jako byl Gorbačov a spol. Zajímavá situace. Navíc plyn a ropa jde i mimo Ukrajinu, Baltickou cestou. A ty řeči, že my jim ze západu touto cestou můžeme plyn i ropu dodávat je úsměvné, protože by to měli za tržní ceny, které Ukrajina doposud nikdy neplatila. A když je před bankrotem , tak to jim opravdu hodně pomůže. EU se též potáci nad propastí, většina států s výjimkou Německa má svých nezaměstnaných až 30%, peníze nejsou na nic a USA je druhou nejzadluženější zemí světa, takže Ukrajina se má na co těšit. Jediní kdo mají peníze je komunistická Čína a pak Rusko. Nějak Ukrajinci nepochopili a neznají opravdovou světovou situaci. Tak to vypadá, když poslouchají kecy za půl deci Kárla von Sajrajt z Bilderbergu s Pánkem a Kocábem, kteří jsou placeni USA za to lhaní. a podporu cizích zájmů a kteří jim na majdanu tak plamenně vyjadřovali svoji , tedy tu cizí a královsky zaplacenou jim, podporu. Tito pánové , vážení Ukrajinci, nikdy nic zadarmo nedělají. Tomu se říká tržní ekonomika s neviditelnou rukou trhu. To ještě neznáte, to teprve poznáte.
  • V jejich parlamentu se již korumpují opoziční, tedy i ty Janukovyčovi poslanci a to nebyli u moci ani 24 hodin. Pěkně to popsala nezařazená poslankyně Inna B. Kdoví, zda tam po tomto zveřejnění bude moci zůstat. Tomu se říká čistota jako u našeho pana čistého - špinavého jako prase - Nečase. Pořád stejné a všude.
  • Zbankrotuje celá EU s výjimkou Německa, které na tom vydělává už dnes a pak vydělá na všech a na všem. Proto je také německá EU, Francie smí akorát trošku přicmrdávat, aby si zachovala pocit, že o něčem rozhoduje, Anglie je jednou nohou stále na odchodu, ani euro nechce, ostatní státy dělají větší či menší křoví a dojné krávy Německu a všichni musí skákat jak vyvolení eurobyrokraté a Německo pískají.
  • Ultranacionalisté a banderovci-fašisté , taková ukrajinská Al-Kajda , USA a německá EU je vyzbrojili a zaplatili, vyškolili a nyní se jim to vrátí jako bumerang, protože ti šli bojovat proti Janukovyčovi, ale za svobodnou Ukrajinou s akcentem na patriotismus a kdo jim z menšin bude stát v cestě, je nepřítelem. Ti rozhodně nebojovali za multi-kulti, za rozkrádání a zadlužování Ukrajiny pomocí MMF a ECB či Wall Streetu a pro cizí zájmy. Dmytro Jaroš to řekl přesně a jasně. To pak bude ještě "veselo" na Ukrajině. .
  • Přidej k sockám ještě lůzu, nemakačenka, sosani sociálních dávek, které vám nakonec vaše euro-vláda zredukuje na minimum, protože budou tunelovat a dojit ze státního vemene, ani svátky držet nebudou. A když vyjdete pokojně do ulic, tak vám řeknou, že lůza je nezajímá, že to bylo úsměvné a budou si dál rozkrádat státní peníze, mezi sebou si budou rozdávat lukrativní trafiky a vy budete na pracáku a nebo makat za almužnu. Státní peníze budou mizet v daňových rájích a s nimi ti, co tahají z pozadí ve funkcích lobbistů, za politické provázky. Ti si pak takto nadojené státní peníze budou užívat na jachtách, v Monaku a v přepychových rezidencích mimo Ukrajinu, stejných a nebo ještě honosnějších jako měl Janukovyč. Můžete pak vyjít opět do ulic a k molotovovým koktejlům budete muset asi ještě přidat něco mnohem údernějšího. A nepočítejte s tím, že europolicie a eurovláda nezasáhne, může vás i humanitárně bombardovat světová mocnost zvaná USA , tak , jako Amíci. před lety bombardovali Srbsko , ovšem humanitárně se zbraněmi obohacenými o radioaktivní prvky, na které dlouho pak nezapomenete. Poločas rozpadu a koncentrace zamoření ?. USA totiž striktně dodržují lidská práva, bohužel po americku, o kterých nemáte ,naivkové ukrajinští , zatím asi ani potuchy.
  • ČR taky.
  • Chce to lustrační zákon, viníky chaosu vyhnat ze země a ponechat jen ty poctivé tvůrce nového řádu. Konečně to bude ta pravá Eukrajina.
  • Ukrajinců mi je líto. Dopadnou hůř než my.
  • Oprava: Památník.
  • Iro, chápu vás že jako žena ve svých fantaziích nevidíte nic jiného. Ale tady nešlo o to, jestli má nebo nemá přádnou kládu, ale že se tam staví pomník Neznámému homosexuálovi. A ještě poznámka: Ta kláda u homosexuála by vám byla k ničemu.
  • Ukrajina je schválně vedená západem k bankrotu. Normálně tak bohatý stát nemůže zbankrotovat.
  • EU a USA se na Ukrajině snaží nastolit stejný scénář jako byl u nás v roce 1989. Taky se sešel západem podporovaný Havel s partičkou lidí a řekli si kdo bude jakým ministrem a bylo vymalováno. Nastal chaos, bezpráví, vše se rozkradlo, Klaus "udělal" pár miliardářů pomocí tzv. kuponovky. Proti Ukrajině to jsou však jen drobky. Ukrajina je velká a má velké surovinové bohatství. To se teprve bude kapitálu loupit. A naivní, zblblý a chudý ukrajinský človíček z barikády teprve pozná co znamená robotovat na miliardáře a co znamená opravdová chudoba a nevolnictví.
  • Tak se pracující ukrajinci připravte na to, až budete demonstrovat znovu proti nově zavedenému bordelu.Rozkradači vás budou nazývat potom závistivými sockami, což je úkaz v Česku.
  • Jedná se o samozvanou vládu, na které se dohodnou ( nebo také nedohodnou ) samozvanci, které nikdo nevolil. Tedy jde o vojenskopolitický puč a uchopení se vlády mocí, takže s takovou vládou by žádná jiná země neměla jednat, jelikož taková sebranka je pouze spolek, jakých se v každé hospodě může uzavřít a prohlásit vládou třeba deset paret...Pokud USA zamýšlá s podobnou vládou jednat, pak ať se jsdou se svou slavno demokracií vycpat... ale to jjm nevadá, když bude: "Hrabu, kradu, hrabeš, kradeš, hrabeme, krademe...najednou USA demokracii nepotřebují. (Oni ji vlastně nepotřebovali nikdy, je to nejtvrdší světová totalita, akorát na to nemají ÚSTR )..
  • Někteří revolucionáři vůbec nepochopili o co jde a organizují antisemitismus!
  • Já se poseru, tak to se Vám povedlo. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit