Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bác komanda jsou dobrá věc a pokud je budou tvořit ostří hoši z Východu, tak jen dobře. Na tato komanda se však budou muset občané měst a městských částí složit, protože současná vláda kriminálníků, raději peníze rozdá kléru ve vymyšlených restitucích, než aby posílila policejní sbor a chránila tak obyčejné občany.
  • Už aby těch Bác-komand bylo víc, byl to dobrý nápad.
  • Jedmou a to ještě za bolševika jsem slyšel jak jeden příslušník VB při vyšetřování jednoho cigána pronesl:Já si stejně pane Vavrek myslím,že ten Hitler tu měl být o rok dýl.Zlatá slova! *1*
    • Snad ho zmiňovaný příslušník i pořádně výchovně zmlátil, aby si dotyčný cikán dal příště pozor.
  • To je rasizmus, psát o romech jako o problémových. Jsou taky gádžové co kradou, chlastají, šoustají a taky žijí ze sociálních dávek. Tak je to. Romové za to nemůžou, že jsou takoví, protože se tak prostě narodili. V indii byli nejnižší kastou a to jim zůstalo, protože se společnost s nimi nechce asimilovat. Kolik znáte smíšených gádžo-romských sňatků ? Pořád je od sebe odstrkujeme a zavíráme do ghet jako nacisti.
    • Představ si, že dojíždíš "jen" 20 km do práce. Řekněme, že chodíš na 7 do práce, vstáváš nejpozději kolem 5. ráno, abys byl v práci včas (znám dost lidí, kteří vstávají ve 4 ráno nebo i dřív). Ale v domě, kde bydlíš, získala byt typická cikánská rodina, plno nezvladatelných parchantů a co nejhorší, povyk tak do dvou, do tří do rána. Jak dlouho to vydržíš?
      Nemám je rád ne proto, že jsou snědí nebo mají odpudivé nehygienické návyky, ale právě pro jejich způsob života, tak bezohledný vůči druhým.
      Uráží mě, jsem-li označen jako "gadžo" nebo dokonce "nerom".
      V jednom příspěvku bylo řečeno, že zde měl být pán s knírkem o rok déle. Možná, je to pravda, spíš si ale myslím, že měl začít s těmi, kteří jsou naší vládou tak hájeni.
    • Vem si pár opálených domů, když je tak miluješ. A můžeš také živit jejich rozvětvené příbuzenstvo , to ti nikdo nebude mít za zlé. Ale nám ostatním normálmím "gádžům"co platíme daně, aby ta sebranka z nich královsky žila, neříkej co máme dělat.
    • Asi mas pravdu-tak mam pro tebe reseni:Odjed i se vsema cikanama nekam hodne daleko(napr.Sibir)kde budete mit od nas klid,a samo,uz se nikdy nevracejte!
      Jsem ochoten na tento projekt dat z myho platu 2.000,- KC
      Verim,ze se najdou i taci,co daj daleko vic!
  • Měli jste se dívat včera na televizní debatu Máte slovo s Jílkovou. Tam stále žvanil nesmysly cikán a ostatní tam jen statovali. To byla názorná ukázka proč mají tolik prvilegií a zastání. Každý se bál se jen přiblížit k náznaku, že má na mysli cikány. Stále jen mleli, že to myslí na všechny, ne na žádné etnikum. Pak se všichni divíme, že to tady vypadá jak vypadá. Z celé debaty vyšel vítězně ten, který je zastupuje. Jmenuje se Holomek. Co dodat.
    • Kdysi se říkalo nomen omen. A na toho "etnického čecha" to sedí.
  • Když už vláda nedoláže sama vyřešit problém z cikány, kteří parazitují na majoritní většině a ještě nás napadají, tak si myslím, že si pořídím pořádnou bouchačku, kterou v případě obrany bez váhání proti vetřelci použiji.
    • Naprosto s Tebou souhlasím, ale dokud tady budou mít vliv humanitní pohrobci senilního tuberáka Havla, tak půjdeš za použití bouchačky proti cikánskému všivákovi na pěkných pár let do krymu a ještě Tě budou vláčet v médiích jako největšího rasistu.
  • Tak teda nevím co si myslet o našich politicích, když nechávají tuto černou verbež neustále se rozmnožovat. Peněz to má víc, než kdejaký normální pracující, ( sociální dávky, dávky na malí opice, příspěvek na tábory, boty, svačinu, školu, jídlo, bydlení a pod.) Až na vyjímku to souloží mezi sebou, pak jsou to takový pazgřivci, že už jen co vypadnou z díry, tak mají ZTTP pokud možno trojkua šest opatrovníků na příspěvek o péči ( ne 800,-Kč jak můj tchán bez nohy, ale rovnou 12 litrů )
    Kdyby Hitler nešel na rusáky, mohl to v Evropě dotáhnout do konce, nemyslím tím židy, ale tuhle černou verbež.
    Bác-komandům dávám palec nahoru, ale ať jdou skutečně jen po těch co dělají i sebemenší problém *16* *16* *16* *16*
    • tak tak, pán s knírkem to bohužel nestihl dotáhnout do konce.
    • Podle "pazgřivců" si myslím, že jsi z Valašska. Že?
      • Člověče, nemusím být zrovna z Valašska i když je to příjemná oblast a má mnoho lidí, kterých si vážím. Pro upřesnění jsem konkrétně z Jihlavy a nestydím se za svůj názor. *6*
  • Cikáni se sem stěhují ze Slovenska, kde se s nimi nikdo nemazlí, stejně jako nikde na světě. Zde se mají podstatně lépe. Dostanou podporu, přídavky a v podstatě si mohou dělat co chtějí, protože naši "odpovědní" činitelé jsou z nich vys...í. Policie, která je jinak na dvě věci, je vždy ochrání. Dokud se tento stav nezmění, budou problémy eskalovat. *16*
  • S těmi "Bác komandy" se mi to líbí. Líbí se mi to proto, že se problém řeší. Tato komanda jsou určitě levnější, než nasazení policie. Místo toho, aby se za 14 dní nasazení policie vyplatilo 30 milionů Kč, tak tato komanda udělají jistě pořádek za půl milionů. Ušetřily by se kapsy daňových poplatníků a problém by se řešil!
  • volný přísun slovenských romů to ještě všechno zhoršil.my jsme tak demokratičtí,že jim tu dáme podpory a oni njás za to budou likvidovat.pošlete k nim pana kocába,ten je přece jejich zastánce,je dost movitý některé by mohl ubytovat u sebe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit