Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pražský telata choděj dál s košíkem na Náplavku. Samozřejmě mají svý starý rodiče min.100km od sebe, byty po nich v pronájmu a jezdí na zdvořilostní návštěvy.

    • No přeci nečekáte, že "my pražáci" si necháme od někoho něco radit nebo dokonce nařizovat???😂Stát ve státě.

      Uvozovky proto, že to není demografický údaj.

      Tzv. "pražáci" jsou z velké části z Moravy, ze Slovenska, Ukrajiny a Vietnamu. Sem tam jedinec narozený v tomto městě.

      Vždyť ani primátora nemají z Prahy - a to už dlouho. 

    • a vesnický telata se z hospody přestěhovala do požární zbrojnice kde je ještě menší prostor a lejou dál neb problém se týká jen pražáků , bohužel česká a moravská realita popsaná grafem a ještě si vesničan myslí že ta chřipčička je v poho neb má čistý vzduch , teda v zimě trochu pančovaný odpadky co skončí v kotli.Celá naplavka na čerstvém vzduchu přinese mín přenosů než správná rodinná oslava na vsi .🙂

      • Uražený pražák se stal odborníkem mimo intravilán.

        • nejsu pražák ale je vidět že všichni si musí projít nejdřív pořádně nakaženejch pak až se něco děje , viz.to Ostravsko či Praha , nebo máte jiné vysvětlení pro ty vesnický okresy ?Voni to sem natáhli pražáci a do hospody se chodí zadním vchodem.

  • N Karláku  jste oslavovali s Němcovou a dalšími telaty úspěšný nátlak na vládu aby se zrušila všechna opatření, ve stejném duchu Náplavka za cca 10-14 dní vás zavřou. Vzhledem k tomu , že 75% lidí dojíždí do Prahy  za prací tak se to rozleze na celou ČR včetně Slovenska.

    • Soudruhu Kobliho, jsem si naprosto jistý, že známá vašeho bratrance stála ve frontě na covid testy, v půlce procesu odešla a domů ji pak došli výsledky a co se nestalo, byla pozitivní.

      • Každopádně je smutné, že máme za premiéra připosraného ratlíka, který ustoupí zdecimované opozici a nechá umírat své občany.

        • K čemu takový premiér, k hounu..., stejně jako ten senilní hradní bolševik.

  • vanhorne

    Prazsky Blesi trh v Hloubetine.Seznam

    Na trhu je možné koupit třeba sladkosti, ojetá automobilová kola, pracovní nářadí nebo drogistické zboží. Ale také kuličkové pistole, oblečení a starý porcelán. Jako zvlastni bonus a vernostni pridavek Covid zdarma, at se blesky raduji. Neni nad kulickovou antivirovou pistolku, zarucene znici kazdy virus.☺

  • Bylo by slušné napsat, že těch 15 000 není nakažených jak vy lžete, ale mají v sobě jen část viru, která se testuje s velmi chybovými testy. Tito lidé nemají žádné problémy a ani je v budoucnu nebudou mít. Jsou tedy zdraví. A to že má někdo v sobě část testovaného viru rovněž neznamená, že je šiřitel nějaké nemoci. Lidé v sobě běžně mají desítky ba možná i stovky virů a přitom je nešíří. Proto vy nešiřte paniku a napište kolik z toho počtu pozitivních je v nemocnici s vážnými problémy a jaký je jejich věkový průměr. On je totiž od 70 a výše.

    S nemocí covid-19 zatím nezemřelo 1971 pacientů jak vy píšete, protože od Března se každý kdo zemře píše do kolonky: Zemřel na kovid. Který maggor dělá podobné statistiky, které jsou na kriminál?

    • Nemáš pravdu, podle dlouhodobých stat. se úmrtnost zvýšila  je to více než 2017-19.  Zatím .

    • Covidová hysterie graduje a mnoho prospěchářských potvor se veze na módní vlně koronavirové hysterie. 

    • josef.chmela

      Hele ty odborníku, rozumíš tomu jako koza petrželi.

      A statistiky zemřelých jsou na Covid, nebo s Covidem. To znamená, že ti, co umřeli s tím Covidem, zemřeli ještě min. s jednou diagnózou nemoci a Covid pouze urychlil jejich smrt.

      To je to samé, že se neumírá na AIDS ale na jiné nemoci, protože člověk s AIDS ztratil imunitu.

  • Semafor už nepotřebujeme, vše špatné bylo nejvíce podpořeno zřejmými sabotážemi zájmů nejvíce oslabených, tedy starých a nemocných lidí. Téměř se železnou pravidelností se pravidelně objevovaly další nová a nová ohniska tam, kde údajně jsou lidé nejvíce chráněni, izolováni  - zejména v domovech důchodců. Někomu se náramně hodí situace podle hesla "Čím hůře, tím lépe !"

  • v patek ,kde jinde to mužu chytit než v rachotě , když mam hospodu zavřenou .

  • Co je to za číslo, těch 15000. To číslo nic neříká. Chybí údaj přepočítaný na přírůstek na 1000 nakažených.

    Uvedu příklad.

    První den 1000 nakažených infikuje 200 nových lidí. Zprávy uvedou číslo 200.

    Druhý den 1200 nakažených infikuje 240 nových lidí. Zprávy uvedou číslo 240. A budou nás strašit šíleným nárůstem 20%.

    Zkuste údaj z druhého dne přepočítat zpět na 1000 nakažených, dojdete k údaji 200. Tedy žádný nárůst o 20% není. Je to jen logický důsledek navýšení zdroje z 1000 na 1200. 

    Prosím zvažte zda senzacechtivý novináři nás nemanipulují a záměrně nestraší. Rovněž je potřeba filtrovat i hlupáky co tvrdí, že o nic nejde. V tomto případě je potřeba informace mnohem více ověřovat a zamýšlet se nad nimi. Mám pocit, že jsou zde dvě skupiny které mezi sebou bezohledně soupeří o vliv. Bylo by od novinářů hezké kdyby si dali tu práci a rozkryli "Cui bono?" odkud a kam tečou peníze a proč.

    Jen v ČR by to jistě bylo zajímavé. Na jedné straně hlásáme podporu podnikatelům a dáváme peníze bez jakéhokoli plnění, na straně druhé od nich nic nedostaneme. Zářný příklad nepodpory je nekoupení ochranných prostředků od českých dodavatelů (nutno podotknout, že stát jim jistě dá peníze z nějakého anticov programu).

    A ještě téma šíření nemoci. Jak je možné, že Itálie nehlásí katastrofická čísla ve druhé vlně? Vždyť první vlna tam postihla tolik lidí, že logicky je nemožné, aby přes léto všechny infekční dostali pod kontrolu. Těch infekčních tam přes léto muselo zůstat desetitisíce. Nebo ne? V ČR jich pár zůstalo, a tvořili základ druhé vlny. Jaká je pravda, jak to v Itálii vypadá? Není to tak, že se o tom akorát nepíše?

    • Než takový elaborát   stačí se podívat na R  pokud je více jak 1,1  tak je to špatně.

  • No když se denně nakazí 15 000 za měsíc by to mohlo být půl milionu, přidáme nějaký exponenciální nárust, to znamená že do jara bychom tu mohli mít nějaké čtyři miliony (z toho se mezitím průběžně 3 miliony 990 000 uzdraví, 5 000 zemře vyděšením na mrtvici a infarkt a zbylých 5 000 zemře na banální chřipku, kterou kovid umocní.). Na hranici těch čtyřech milionů můžeme zrušit všechna omezení, protože nebude už jasno kdo to má a kdo ne a tak se mezi celou populaci rozšíří imunita uzdravených, podobně jako kravské neštovice chránily před černými neštovicemi. A jsme za vodou.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit