Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud zas nevznikne nějaká nová strana která oblbne lidí a opět tak zachrání pravici.
    Už se to mnohokrát povedlo. ODA US a zelení ( všude v EU jdou nalevo u nás napravo)
    Také TOPka vznikla na základě rozštěpení kdu čsl. A přesto jako tehdá ještě nikým nevolená strana dostávala obrovskej prostor v TV rádiu i tisku.
    VV stačila drsná tvář lovce zločinců Radka Johna kalendář s nahatejma holkama.
    Provařené hesla boj proti korupci a stop dinosaurům a hned se našla spousta naivků nebo hlupáků co jim dalo hlas. *1* *1* *1*
    Vláda už všechny své hlavní prasárny prosadila takže nyní začne lejt peníze do krajů a něco přidá i lidem. A protože lidi maj moc krátkou pamět ( pamatuju v roce 90 jak měl skoro každej nálepku OF a nikdo naráz se soudruhama neměl nic společného *1* *1* )
    jistě se najde pár pitomců co spolkne vládní pohádku že škrtání je nutné.
    Také tu máme ještě mafiána Kubiceho který řídí vnitro a ve vazbě Ratha který zná jistě spoustu věcí o straně soc. dem. Jsem zvědav zda přijde novej předvolební úder.
    • Komunisti lidem vtloukali (a stále vtloukají) do hlav jednoduché vidění podle hesla "kdo nejde s námi jde proti nám". A tak "budovali socialismus" a všechno ostatní bylo "špatné" a byl to "kapitalismus" (řadili sem i "hnědý" socialismus NSDAP), komunistická strana je levice a tak logicky všechno ostatní musí být pravice. To dělení má už málo společného s názorovými rozdíly těch kdo koncem 18.století seděli ve francouzském konventu na pravé nebo levé straně. To dělení je poplatné materialismu 19.století, kdy lidé viděli svět jednoduše. Dnes ovšem máme století 21!
      Chyba je v tom, že naše tzv. "pravice" jsou z velké části "bývalí" komunisti, kteří samozřejmě nedokázali a většinou ani nechtějí překonat to jednoduché komunistické schema. A tak si říkají sice "pravice", ale chovají se komunisticky levičácky bezohledně, nemorálně (morálka bylo za komunismu sprosté slovo, protože to byl projev "slabosti"), v podstatě jak v džungli, kde pro živočichy platilo urvi co můžeš. V duchu překonaného marxistického materialistického nazírání z 19.století.
      • Kozomrde opět plácáš hovadiny, pokud se změní poměry půjdeš za katr, pro pomluvy štvaní atd už abys tam byl!
      • Tohle heslo používáš taky.
        Kdo netroubí jako ty, toho okamžitě zařadíš mez komunisty. Není to to samé???
        Nechápu jak někteří jedinci a že jich tu je dost, musí mít hlavu v něčím análu. 40 let jsme ji měli v ruském zadku a teď ji ochotně strkáte do německého a jim podobných.
        Co takhe změnu a nestrkat ji nikam??
  • Souhlasím s Bestem. Kalousek a TOP09 si Schwarzenbergův volební výsledek mylně vykládají jako podporu TOP09, ale to není pravda. Většina jeho voličů hlasovala spíše proti Zemanovi než pro Schwarzenberga.
  • Vláda, která nemá podporu pracujícího lidu - není legitimní vláda !!!
  • Kalousek je normální z k u r v e n á ... s vi ně. Už aby ho pitvali.
    • Kalousek se sice někdy chová "odvázaně", ale říká pravdu jak na tom jsme a má snahu problém řešit. Jiní naopak problémy zastírají a slibují nemožné. Třeba ČSSDKSČ, která za finančního ministrování jejich fýrera Sobotky zadlužila i naše vnuky. As to bylo v době ekonomického růstu!
      • Mám ekonomické vzdělání a do nedávna jsem si myslela, že ekonomice trochu rozumím. Asi jsem se mílila.
        Nejsem zastáncem levice ani pravice, ale ráda bych, aby u nás byli slušní politikové, kterým jde o blaho všech a ne jen o naplnění jejich kapes, o získání vlivu. Nevím jak pan Kalousek řeší problémy, já vidím jen to, že daně stoupají, nezaměstanost, zadlužení, nespokojenost a konečně i celkový stav naší ekonomiky klesá. Možná řeší naši situaci tím, že naši zem zcela položí na samé dno, abychom mohli začít opět od začátku.
        • Samozdřejmě jsem tam napsala blbost: nezaměstnanost, zadlužení i nespokojenost stoupají. Klesá pouze naše ekonomika.
  • Myslíme,že musíme souhlasit s Karlíkem i novinářem z USA,protože již tady nějakou dobu žije a nepůsobí na něj dementnost života USA.Já jsem pro, koho je USA vzor nechť se tam odstěhuje.Mám tam příbuzné a vidím jejich smutek v očích.Jsou tam od r.1914 celé generace,kteří tam odešli za lepším životem.Já si uvědomuji jak se nám žilo dobře a pálilo nás dobré žití,proto náš národ nebyl zvyklý přemýšlet skočil na krásnou propagandu života na Západě a dnes se divíme.Naše země je jak po Bílé hoře,rozkradená a vydrancovaná.Já jsem byl vždy pro to ,co je dobré se převezme a co bylo špatné odstraní.Brojil jsem tady o likvidaci hranic,odstranění celníků.Místo pohraniční stráže stačilo přejmenovat na policii a nechat přechody a byl klid,ale to se někomu nehodilo.Dnes již Němci říkají,že to nebylo dobré řešení.Je to ode zdi ke zdi.A tak je potřeba říci dost a sjednotit se proti parazitům.Pan Kalousek je ve vládě tak dlouho,že musí být protkán zlem skrz na skrz.Neodborníci na ministerstvech a časté měnění je víc než špatné.Třetí rok vládnutí nejhoršího předsedy vlády od r.1918 si z nás nikdo nepřeje a nic se neděje.To není normální stát.Být tady Slováci tak je pokračování SNP ,ale české ovce,těm stačí dát pankáče a pivo a jdou volit bez mozku.
    • A proč se tedy ti příbuzní zůstávají v těch "špatných" USA a neodstěhují se do "ráje" v českém Švejkolandu?
      A vracet se k bitvě na Bílé hoře, to opravdu svědčí o vysoké" duševní úrovni. A co takhle odvolat se na dobu před sedmým stoletím, kdy tady žily germánské a keltské kmeny?
      Ve 21.století se nemůžeme uzavírat do svého zap.děného dvorečku, to by nám zase někdo brzy poskytl "bratrskou pomoc".
      Kdybychom nebyli přispěli k rozbití Rakouské monarchie, mohlo zde být dnes něco jako Středoevropská stavovská monarchie po vzoru Velké Británie, sídlo EU mohlo být v Praze a ne v Bruselu a mohli jsme se vyhnout těm válečným i poválečným zvěrstvům.
    • To "Myslíme" znamená, že píšeš společně se stejně retardovaným bráchou?
  • pro mne bylo už šokem,že postoupil do druhého kola,jak mohl dostat hlasy od lidí,kteří z 80% odmítají tuto vládu,jejíž je členem,dokonce předseda TOPky ,které ultimativně trvala na zvýšení daní.A daně se týkají úplně všech od pseudoumělců po posledního dělníka.Myslím,že hodně lidem bude trvat hodně dlouho než pochopí nástup popularity neoblíbeného politika.
    A-propos nikde ani nevidím co se mu přisuzuje rozšafnost a noblesa.v zahraničí za něj mluví jiní a noblesně mi nepřipadá ani jeho vyvalený pupek.
    • Primitivové drželi vždy pohromadě. Jednotlivě na průměrně inteligentní lidi nemají.
    • Kníže pána volili hlavně mladí. Stačilo mu namalovat číro a spustit pořádnou masáž na facebooku a ve školách. Generace, která není schopna racionálně uvažovat, nemá vůči nikomu vyživovací povinnost a je navíc sama vyživována, je snadno manipulovatelná. Protože si jsou tohoto pravičáci moc dobře vědomi, proto na mládež pravidelně soustředí svoji propagandu a nejraději by udělili voličské právo i čtrnáctiletým.
      • Tady jen malá ukázka, jak jednoduše a lacině se mládež politicky manipuluje

        http://www.volimkarla.cz/nedelninocskarlem/
    • Šok z neuvěřitelné blbosti tolika lidí, provázený bezmocí. Druhé kolo ještě horší. To s těma daněma, je třeba vzít do úvahy odměny formou dotací na kultůru směrovaných do těch správných rukou. Tu noblesu bych mu neupíral. Pravda, jde o takovou jakousi noblesu mezi mentálně postiženými ale budiž.
  • KSČM a ČSSD musí zvítězit nad lží a nenávistí !!!!
    • KSČ(m) je strana zločinců, máme na to zákon.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Budoucnost pravičáků je na katovských mučírnách v rukou těch nejkrutějších katů.Případně kopat uran pro Temelín.Rovněž je třeba znárodnit veškerý majetek pravičáků,za podíl na zbídačení této země.Mladá generace musí,s těmito lumpy,jednat hrdě a tvrdě.
    • Zbytek majetku statu pa rozdaji levicaci na tuzkovnem, proc ne, vsak my to stejnak zalepime.
  • Erik Best je dobrý šaman.
    • ... a dobrej picák, má 4 děti :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit