Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neuveritelne.Jak muze tento tlusty pachnouci zok speku volat rajde z Uradu vlady ze se mu neco nelibi?Jak mohlo toto fungovat a ono se nic nedelo......Nevim zda tady je k necemu nejaky soud.Proste by mel smejda nekdo zhasnout.Za tu drzost vlezlost a sprostotu.Takove spiny pak jeste mame zivit na vazbe.Ne je tady na miste se zamyslet zda by kratka cesta smejda do kytek nebyla konecnym efektivni resenim.
  • aneb za vším hledej ženu, říkali staří. Že by Nagyová?
    Jak se nám to pěkně kloubí dohromady. Soudruh Rittig se bál energické a nesmlouvavé L. Bradáčové, která by nevzala "všimné" jako zřejmě soudruh Grygárek. A tak zavolal soudružce Nagyové. Ta hned nařídila svému otroku Nečasovi, aby na hodinu vyhodil Pospíšila, což Nečas poslušně vykonal. Zabránit jmenování L. Bradáčové se však nepodařilo. A kdo čím zachází, tím také schází, říkali staří, a tak se to modrým soudruhům pěkně pos*alo: padla Nečasova vláda, byly předčasné volby a modří soudruzi se jen tak tak dostali do sněmovny. A teď ještě policie vyšetřuje soudruha Rittiga.
    Tak se modří soudruzi alespoň pomstili Pospíšilovi a vyhnali ho z modrého společenství.

    A navíc soudružka Nagyová strávila pár dní v kriminále. A chudák ani si nestačila vzít pilulky proti početí, jak si veřejně stěžovala její dcera. Asi si myslela, že bude v kriminále "pracovat".
    • Myslíš "dřít jako kůň"? *1*
  • Vcera v 168 na CT1 omlouval Bendl Necase,kazdy se zamiluje rikal -tak chirurg co tahne se setrickou necha pacienta umrit ,zamilovany zubar vytrha zdrave zuby atd.Taraniny psychopatu bez zodpovednosti za stat a jeho obcany,zadny pan cisty ,ale ignorant Necas .Ve firmach v Evrope kde zjisti vztah nadrizeny a spolupracovnice zasahne ihned majitel a jeden si z nich musi vybrat ktery to bude a odejit !A tady vysoka statni funkce,napr. stav ohrozeni CZ a Necas neordinuje -je zamilovany,tak nefunguje !!!Pak se dobre ,,pracuje,, Rittigum,Mrazkum,Janouskum,Krejcirum ,kdyz ve vladi sedi panaci uplne mimo provoz ,zbaveni svepravnosti pod vlivem endorfinu amora
    • To bylo před rokem 1989 běžné,že šel od válu.Těď se vyhodí lidé na oko se udělá audit a kámoši a kámošky mají pre.
    • Tunelovali státní peníze ve stovkách milionů možná rekordně dokázali i miliardu a pan čistý nic nevěděl, protože byl pod vlivem endorfinu amora. A pak Nagyová šla koupit nejdražší šperky tak náhodně k bývalé manželce právě toho Bendla do Pařížské ulice , exkluzivní zlatnictví Cartier a Rittig jí dělal body garda nebo co ještě? To je náhodička tato partička.

      Zavřít všechny a Bendla také, i za těch 5 milionů pro koně jeho i Vydry z dotací eu, protože chudáčci, jejich koníčci nemají podkovy.
  • Je třeba ten chlív ODS a TOP09 vyčistit a pozavírat všechny lumpy co nás od roku 89 okrádají. Zabavit jim majetek a poslat je do kamenolomů, nebo na uran. Po práci, malý dvůr a dlouhý bič, aby je přešla chuť na další zlodějny.
    • Tak sem pozvem Kozáky.Ty umějí dobře práskat bičem.
  • Názorný příklad mafiánského státu. Podnikatel Politik Justice to vše je propojeno.
    Díky tomu se nechal utéct Krejčíř který toho o zdejších mocných hodně věděl.
    Čunek byl osvobozen s tím že přežití vlády je důležitější než právo.
    Kořala kmotr Janoušek který se málem stal vrahem dosud běhá po svobodě. Za megazlodějnu
    jménem Promopro také nikdo nesedí. Na Ratha však ruka zákona tvrdě bez milosti dopadla.
    Stále se každému měří jiným metrem.
  • Můžeme děkovat panu Pospíšilovi a paní Bradáčové, že jako jedni z mála se snaží rozbít bolševicko-mafiánské struktury v tomto českém zahnívajícím rybníčku, který je opravdu v korupci "number one". Chcete-li po mafiánsku "numero uno". Není možné, aby takový vyžraný tupý nýmand- bolševik Rittig si z obyčejných cestujích po Praze dělal dojnou krávu a ještě, aby mu to prošlo.. Za tohle by měl dostat "fešácký kriminál" ve francouzské Guyaně, jako hlavní hrdina Motýlek.. Anebo hlavní hrdina ze slavného románu - Bídníci, který za pouhopouhý bochník chleba strávil spoustu let na galejích.. A místo toho tohle vyžrané amorální *12* se ještě paktovalo se soudruhy státními zástupci... Takováto *12* prasárna je opravdu snad jenom možná v českém Balúčistánu... *13* *9* *8* *10* PS: A k tomu jim všem dopomáhala konkubína Nagyová.. Škoda Nečase, že se mu mozek přestěhoval do kalhot.. On je pouhá oběť jejích nečistých praktik..
    • Nečas jako oběť? Nenechte se vysmát! Jeho souložnice kuje pikle, dostává od *12* *12* *12* drahé šmuky a on nic netuší? Kuwa, jak se dušoval, že dřeli jako koně, za to dostane ode mne po hubě, *12* jedno! Ale tu jeho pindičku mu z celého srdce přeji. Nevím sice jak budou dřít nyní, když budou odděleně ve výkonu trestů? Budou dřít spolu v cele? Jako koně?
    • Pospíšila vynech je to prvotřídní šmejd, který to má zaplacené od TOPky. Jede s knížecí milostí a Lihoslavem Kalouskem i Langšádlovou. Když o tom nic nevíš, tak tu nepindej slátaniny.
      • To Justicie vypatlaná , nevymývej tu nikomu mozky o skvělém Pospíšilovi, který přehodil výhybky a začal už v ODS pracovat pro Topku a dnes jako hrdina k ní i přešel , kariérista odporný , pěkně vyčůraný. Je to zmetek jako všichni ODSáci a jako i Topáci. Je to boj o vedoucí místo na pravici, blbe nebo blbko Justicie vypatlaná. Tak si toho šmejda zaměstnej u sebe ve firmě ať se ho konečně zbavíme a ty si ho do syta užij.
    • Primitivní a demagogická Justície, Rittig nikdy nebyl bolšvikem, nedržel stranickou legitimaci, tak tu nelži. Byl to obyčejný zloděj, který kradl za totáče, zlí komunisté ho chudáčka zavřeli, pak ho hodný Havel amnestoval a pak mohl ,díky Klausovi a spol,který neznal čisté a špinavé peníze, rozjet svoje krádeže ve velkém stylu. Dostal dokonce za Klause milionové půjčky z bank,kterou samozřejmě nikdy nesplatil.

      Co se týče Grygárka - nastoupil v roce 1984 na tehdejší prokuraturu na Praze 4, kde se zabýval trestnou činností mladistvých. Od začátku roku 1990 působil na Generální prokuratuře ČR. Po transformaci prokuratury ve státní zastupitelství se stal náměstkem pražského vrchního státního zástupce. Mezi květnem 1994 a srpnem 1996 zastával funkci vrchního státního zástupce v Praze. Ministr spravedlnosti Jan Kalvoda ho odvolal pro špatnou personální situaci na pražském městském státním zastupitelství. V dubnu 2007 byl za úřadování ministra Jiřího Pospíšila (ODS) jmenován náměstkem pro trestní řízení pražského vrchního zastupitelství, což kritizoval jak tehdejší ombudsman a bývalý ministr spravedlnosti Otakar Motejl, tak bývalá nejvyšší státní zástupkyně Marie Benešová, neboť byl podezírán, že se aktivně podílel na represích vůči zadrženým při pražských demonstracích k 20. výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy v srpnu 1988.

      Rampula se narodil r. 70, takže studoval už po sametovce, nikoliv za totáče a stranickou legitimaci KSČ nikdy nedržel. Tedy patřil už k nové posametové generaci.
      V roce 1994 vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity, v roce 2010 získal titul doktora práv na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Jako státní zástupce začínal na Okresním státním zastupitelství v Pardubicích, poté působil na Krajském státním zastupitelství v Hradci Králové, odkud přešel na Vrchní státní zastupitelství v Praze a v roce 2005 se stal ředitelem odboru závažné hospodářské a finanční kriminality na Nejvyšším státním zastupitelství.

      O dva roky později byl ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem jmenován pražským vrchním státním zástupcem, s ním se však postupně dostal do rozporů. Médii byl navíc označen za „zametače kauz“, např. kvůli postupu vrchního státního zastupitelství v trestních kauzách pronájmu gripenů, zpronevěry majetku Mostecké uhelné společnosti či podvodů okolo banky IPB. Pospíšil jej nakonec v únoru 2009 odvolal z funkce vedoucího státního zástupce, nová ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová ho však v červnu téhož roku jmenovala opětovně. V březnu 2011 jeho nové odvolání navrhl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman a staronový ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil žádosti v říjnu vyhověl. Rampula se bránil správní žalobou k Městskému soudu v Praze, ten pak odvolání kvůli jeho údajné nepřezkoumatelnosti a nezákonnosti zrušil. Na základě kasační stížnosti rozhodnutí městského soudu ale v červnu 2012 zrušil Nejvyšší správní soud, který vyvrátil nepřezkoumatelnost odvolání a aplikaci a interpretaci „závažného porušení povinností vedoucího státního zástupce“, jež odvolání z funkce odůvodňuje, shledal ze strany ministra spravedlnosti zákonnou a motivovanou veřejným zájmem.

      29. června 2012 rezignoval na funkcí státního zástupce. Od 1. září 2012 působí jako advokát.20. července 2013 jako advokát potvrdil zastupování předního pražského lobisty Ivo Rittiga v souvislosti s kauzou Nagová.Ani Grygárek nebyl v KSČ. Než tu příště začneš blinkat nesmysly a žvásty, tak si to nastuduj, blbko nebo blbe Justície.
      • Pro to Justícii

        Takže blbko Justicie - jasný důkaz u SODY , kdo dosadil do těchto funkcí Grygárka a Rampulu - ten tvůj skvělý Pospíšil už v Topolánkově vládě i přes odpor odborníků a morálních autorit jako byl Motejl a tito výtečníci, žáby na prameni justice nikdy nedrželi rudou knížku, Rampula byl tak mladý, že už to nestihl, už to byla nová skvělá posametová generace.

        Než příště tu budeš blinkat kraviny a lži , tak studuj a NELŽI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • To Justície

          Zbytečně se tu vztekáš a klikáš mínusy,protože to všechno co tu uvedla SODA je pravda, je to na internetu v jejich životopisech. Ničím to tu neopíšeš a neuklikáš. Ukázka pravicového blba, který nikdy si nic nezjistí, nic neví, nic nechápe, jen protilevicově blinká a všichni jsou komunisté. Jak ten blázen CIbulka. Zajdi si na psychiatrii. Nutně to potřebuješ. Kdo je levicový, neznamená že je komunista. Skandinávie je ve většině také levicová , korupci téměř nezná, nekrade se tam, prosperují. Zadlužení miniální. S takovýmito primitivy jako jsi ty, mají takováto individua prostě ráj v ČR . Vy jste jejich voliči, vy je dostáváte do těch pozic.
    • Ti neměli s bolševismem nic společného, jde o pseudobolševismus, Justicie, protože to jsou odporní kariéristé a nenažranci, kterým jde jen o jejich prospěch a velké peníze a budou v jakékoliv straně, která jede výtahem k moci a toto jim umožní. Pospíšila bych zase tolik nechválila , protože jeho exekuční-lichvářský zákon, občaský zákoník a pod. hovoří samo o sobě. Protože přestoupil nyní k TOPce, tak se mohlo jednat i o dohody s Kalouskem a Kárlem, kteří potřebovali ODS miniaturizovat, aby se na pravici dostali na čelo peletonu. Je třeba vždy si to poskládat jako puzle. Pospíšil má možnost pracovat u Medy Mládkové v její galerii a jde jistě o pěknou a zajímavou práci a Pospíšil se tomu zuby nehty brání a přitom není žádným zářným politikem ani právnickým odborníkem z té skvělé Plzně. Takže možná kopal už za jinou stranu, protože věděl, kam to směřuje. Svoji roli sehrál i Zeman a kdo ví kdo ještě, protože Bradáčová byla v USA na školení, Kárl tu kope za BIderberg, tak si ty puzzle poskládejte. Pospíšil si rozhodně žádnou svatozář nezaslouží. Šlo o přeskupování sil v rámci pravice a vymývání mozků občánkům. . Oni moc dobře věděli, co se v ODS děje, jak a kdo to řídí a kam se to řítí a jak z toho vytěžit maximum pro TOPku. Nedělejte si žádné iluze, jde o tvrdý boj o koryta, protože ANO jim šlape na paty a tak pro to udělali maximum. .
    • Obdivuji obyčejné cestující v Praze, jak dlouho se dobrovolně sbírali na mafii a beze slova přispívali na jejich bankovní konta všude po světě.
      Asi je na Prahu fantastický pohled z vrcholků v Nepálu... a hřeje pomyšlení, jak ti Pražané jsou dobří a věnují i kousek svého výdělku svému primátorovi
      • Jasně, měli chodit pěšky?!
      • Ne všichni, ale najde se v Praze bohužel dost blahoslavených chudých duchem . O to je to horší,že věšina z nich má maturitu nebo vysokoškolské vzdělání a najednou jim chybí zdravý selský rozum. Jak vidno ani vzdělání to neřeší. Klidně si nechají vymývat mozky a dělat ze sebe ovce a ještě od vyučeného Rittiga, který jako prodavač v lahůdkách, pak v sámošce a jako vedoucí samoobsluhy za totáče stačil udělat manko 800 tisíc, za což byl zavřený a Havlem amnestovaný. Jakeš i Bilak měli stejné vzdělání jak Rittig. Manipulovatelnost lidí je nebetyčná a nebezpečná. . Někteří ovšem z toho mají , jedou společně, mají firmy, ve kterých se o ty zisky dělí. Ovšem u vědeckých pracovníků, lékařů, pedagogů a podobných profesí rozum opravdu zůstává stát, kam až jsou schopni dojít a jak a koho volit a to ještě opakovaně, aniž by o tom dostatečně zapřemýšleli .

        Je to jako to zpíval Jan Werich - lháři ve fraku každý věří, to je pravda odvěká, šaty dělaj člověka . A Rittig měl ty nejluxusnější butiky v té nejdražší ulici v Praze - Pařížské.
        • Problém je , kde ti lidé studovali ! Kolik zmetků za poslední léta vyprodukovaly university, kolik bezcharakterních lidí studuje na lékařských, právnických fakultách a pod. ... kolik pak zlodějských zrůd bylo ve vládě z řad lékařů a právnických fakult , a což teprve až nám nastoupí generace studovaných od bývalého též MUDr. Langra, to bude síla, kdo slušný tam může studovat...kdopak asi..... *12* *12* *12*
  • CHTĚLI JSTE KAPITALISMUS, MÁTE HO TADY. A se vším všudy, vy naivní řehtači klíči. Tak si ty různé Nečase, Naďové, Řytygy, Řebíčky a jiné gaunery užijte a nezapomeňte si taky koupit Blesky a Ringy, abyste věděli, co si pak ti odSS-prasoidi za vaše peníze koupili, patří vám to... :-)))
    • zato "papaláši" za socialistické éry dbali o blaho lidu, co? *12*
      • Nedbali, ale zdaleka si nedovoli rozkrádat tolik, co tito dnes.
    • Zatím jsme se potkali na cestě od socialismu jen s výplody socialismu - Zeman, Klaus, Rittig, Nečas, Topolánek, Gross, Bém, to jsou vše výplod, co vyvrhlo školení komančů přes VUMLy, Prognosťáky, Politické akademie, Stb, atd.
      Ti, které komančové neškolili a nebudou vyrábět kmotry, mafii, policii která je policie, nikoliv spolupracovník mafie, soudy a BIS, která neprodává to, co našpehuje od občanů mafiánům, přijdou ti, kteří budou se pracovat pro své voliče.
      Ale to musí odejít do politického důchody pohrobci komančů, kteří pracovat neumí, tak vysedávají v úřadech, ministerstvech a jen škodí dnes národu.
      • Shánějí nějakého Patricka, aby jim poradil. *1* *1* *1*
    • Až vychcípáte vy, bolševičtí teroristi, pak teprve bude na světě pohodička, soudruhu.
  • Rampula byl už tou novou posametovou generací, která nám měla přinést nezávislou justici, padni komu padni a spravedlnost. Je to ukázka toho, jací noví právníci nám tu vyrůstali a s kým spolupracovali a jak.

    V roce 1994 vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity, v roce 2010 získal titul doktora práv na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Jako státní zástupce začínal na Okresním státním zastupitelství v Pardubicích, poté působil na Krajském státním zastupitelství v Hradci Králové, odkud přešel na Vrchní státní zastupitelství v Praze a v roce 2005 se stal ředitelem odboru závažné hospodářské a finanční kriminality na Nejvyšším státním zastupitelství.

    O dva roky později byl ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem jmenován pražským vrchním státním zástupcem, s ním se však postupně dostal do rozporů. Médii byl navíc označen za „zametače kauz“, např. kvůli postupu vrchního státního zastupitelství v trestních kauzách pronájmu gripenů, zpronevěry majetku Mostecké uhelné společnosti či podvodů okolo banky IPB. Pospíšil jej nakonec v únoru 2009 odvolal z funkce vedoucího státního zástupce, nová ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová ho však v červnu téhož roku jmenovala opětovně. V březnu 2011 jeho nové odvolání navrhl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman a staronový ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil žádosti v říjnu vyhověl. Rampula se bránil správní žalobou k Městskému soudu v Praze, ten pak odvolání kvůli jeho údajné nepřezkoumatelnosti a nezákonnosti zrušil. Na základě kasační stížnosti rozhodnutí městského soudu ale v červnu 2012 zrušil Nejvyšší správní soud, který vyvrátil nepřezkoumatelnost odvolání a aplikaci a interpretaci „závažného porušení povinností vedoucího státního zástupce“, jež odvolání z funkce odůvodňuje, shledal ze strany ministra spravedlnosti zákonnou a motivovanou veřejným zájmem.

    29. června 2012 rezignoval na funkcí státního zástupce. Od 1. září 201 působí jako advokát.

    20. července 2013 jako advokát potvrdil zastupování předního pražského lobisty Ivo Rittiga v souvislosti s kauzou Nagyová.
    • A ten "skvělý a čestný " Pospíšil z Plzeňských práv jako Mareček Benda, Řápková a další podvodníci, jmenoval Rampulu vrchním státním zástupcem . Tak na to nezapomínejme, díky komu se tam dostal. Za takovouto justici poděkujte Pospíšilovi a spol. Na čestnost , odbornost u Pospíšila rychle zapomeňte.
  • Jedna věc je jistá, vyhraje to komunista!! Potom bude dobře zas!!. *14*
  • Že by organizovaný zločin načas omezil řízení justice, policie a chodu českého státu ? To by byl skutečně zázrak *8* *8* !
    • Ano, NAČAS, rkohodně ne Nečas. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit