Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marksová - Englsová vždy vymyslí nějakou hloupost. Asi vlastní hlavou a pohnojí co může. No doufám že jenom do voleb. Napsal bych ostřejší výrazy ale ono to na Tiscali nejde.
  • "Takže soused to má, my to musíme mít taky."
    .
    Takto u nás funguje téměř vše, včetně zákazu majitelům hospod, aby si rozhodli, zda chtějí provozovat kuřáckou nebo nekuřáckou. Ale že v tomto případě to mnohým nevadilo? *1*
    • To je kompenzace majitelům hospod za EET, aby jim podpořili tržby. Když tam tatíci budou týden oslavovat. *1* *2* *3* *14* *4* *5*
  • Manžel byl taky prvních 14 dní, co jsme přišli domů z porodnice doma a byla to neskutečná pomoc. Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat, jestli to všechno zvládnu, tak mi byl velkou oporou a pomáhal mi, jak jen to šlo :-) . Naštěstí jsem měla nakoupené všechno oblečení z tamaiti.cz/ , dostatek plen i kosmetiky a kojím, takže mi nic nechybělo a za těch 14 dní jsme si najeli na režim a už v pohodě všechno zvládáme :-) .

  • Dítě je "kousek" matky, z jejíž buňky se vyvíjí a roste. Otec tam pouze "vloží informaci", aby se buňka začala vyvíjet v lidského jedince a také k tomu "přidá" některé své genetické informace. Když se tedy dítě od matky oddělí fyzicky, je s ní ještě dlouho spojené a závislé na ni psychicky, teprve postupně se osamostatňuje. Je tedy třeba vytvořit všechno pro to, aby matka mohla ve své funkci pokračovat a řádně ji dokončit i po fyzickém oddělení dítěte od ní. Matka se sama po porodu, po té "operaci" musí zotavit začít řádně pečovat o "mládě". Pokud není doma babička, tak asi pomoc otce je potřebná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit