Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okamura je borec.. já mu držím palce,ale aby to nebylo tak slaďoučký kecání,jak na nás skoušel pam Jon... to by byla škoda japončíku. Drž se ,já ti držím palce!!! *3*
  • Nevím proč je zde dohadování o Okamurovi. Nic proti němu. Že je "polojaponec" neznamená,že by nemohl být prezidentem. Vždyť amíci,tedy ta druhá strana, by taky nejraději viděli "bílého" prezidenta. O to tu vůbec nejde. Tady je jediný a zásadní problém. Okamuru nikdo do "voleb" nevrátí, protože i Rychecký nemá takové páky, aby to vše prosadil a opravdu zde platí níže uvedený dotaz jednoho, koho z té devítky volit. Ke každému jsou zde "subjektivní" negativní hodnocení. Ani je nemá význam zde citovat, protože mj. každý má svůj vlastní kritický úsudek a o tom to je, že budeme vybírat z těch, kteří měli odvahu se přihlásit, a navíc když víme,že řada z nich, ne-li každý, má máslo na hlavě: Takže to bude volba z nouze, aby na tom Hradě vůbec někdo byl. A nebo je tu druhá možnost, nejít nikoho volit, když mně z nabídek nikdo "nesedí". Takže o co tu někomu jde?
  • Po revoluci je třeba tvrdě dodržoívat zásadu,že každý kdo se po komunistech podílel na zbídačení této země má nárok na to,aby byl dostatečně krutě potrestán.Jinak,že nemá nárok na nic.Takto začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
  • Pana Okamuru neznám osobně, takže nemohu tvrdit, že to co říká není jen, jak se dnes říká, populismus anebo jsou to upřímná slova. Pravda ovšem je taková, že současná nabídka na prezidenta je pro mne nepřijatelná a pokud by pan Okamura dostal znovu šanci být mezi kandidáty, dal bych mu hlas. Jednak to je člověk nezatížený mafiánským systémem této politické vládnoucí sebranky, prokázal, že je pracovitý a hlavně neměl kdy dokázat svá slova přeměnit ve skutečnost. Že je napůl Japonec? Pokud ten člověk dokáže vykonat něco dobrého pro tuto společnost tak je mi to jedno. V minulosti tomuto národu (byť to nebyla ČR) vládl vždy český panovník? Nabídka některých kandidátu je, pro mne určitě, nepřijatelná nejenom z hlediska politického ale i morálního. Každý má právo volby, ale mám obavu, že většina lidí nemá co volit a pokud ano, zvolí cestu menšího zla. Tento národ by místo volby prezidenta měl najít společnou vůli a svrhnout tento politický systém, který dostal náš národ do propasti ekonomické, morální a hospodářské. Je mi jasné, že se to lehce říká či píše, asi bude potřeba někoho, kdo by tento národ stmelil a vedl, nebo se možná mýlím a národ povstane sám. Potom by volba prezidenta mohla být o něčem jiném. každý se mnou určitě nebude souhlasit, to respektuji, ale prosím, aby se každý ohlédl zpět, porovnal si celou dobu 23 let a posoudil plusy a mínusy do roku 1989 a pak až do roku 2012. Každý politický systém se snaží uplatnit to své, ale pokud to prosazuje na úkor státu a hlavně občanů země, tak to je špatné. Moc a síla peněz ovládla tuto zemi a v tom má Okamura pravdu. je potřeba vyčistit tento marast, který započal Havel a pokračují v něm další neschopní, schopní pouze pokud se to týká jejich vlastního prospěchu, včetně Klause. Nezavrhuji vše ve špatné, určitě některé věci se obrátily k lepšímu ale převládá to negativní, co ničí tuto společnost, ale i svět zároveň.
  • Nezlobte se, ale já mám dojem že jen ví co má říkat ale realizace je jinde. Ještě k tomu jde o uraženou ješitnost podnikatýlka bez vlivu. Tomuhle polojaponcovi prostě nevěřím a můžete se tu rozkrájet na kostičky*6*
    • Vcelku souhlasím, ani já mu nevěřím. Ale tenhle projev, ´již vyhlíží sebecvíce populisticky, tak byl rozhodně mnohem lepší, než projev Klause, který se nám pokouší předkládat imaginární "těšínská jablíčka". Horší projev jsem od Klause ještě nezažil - pasoval by tak na Parkanovou, či Peake.... takové bláboly i hluboko pod úrovní bláboílů z Lán od Havla...je čas pro něho odejít, vlastně už reálným myšlením odešel...
  • Pan Okamura mne nezklamal. Jiný přístup jsem od něho ani neočekával. Proto ho mafie odstavila.
    • Kazdej slusnej clovek by mel na volebni listek velkym cervenym fixem napsat Okamura a jit to hodit do urny jasne ze ten hlas nebude platny, ale kdyz to udela opravdu hodne lidi...
      • Teoríí o tzv. "slušném člověku" jsme si vyslechli,retrospektivně,již víc než dost.
      • Ano přesně tak, i já to tak udělám, co mi zbyde, ale NEZKLAMU sám sebe, o to jde. Budu volit opravdu osobu co chci.
  • S panem Okamurou naprosto souhlasim. Myslim si ze nejvetsi nebezpeci pro nasi zem je momentalne onen zdegenerovany rakousky duchodce!
    /nepomuze mu ani onen zdegenerovany Zdenek Sverak/
    • chytrý slušný a inteligentní Čech volí knížete......
      • Jo,knížete volí chytrý,slušný a inteligentní Čech s Německým přízvukem,s Německými nebo Rakouskými kořeny a lačný po zbylém majetku České republiky.
  • Vidim ze volici VV maji po Bartovi a Johnovi svuj novy idol - Tomia Okamuru *1*
    • Já nejsem voličem VV, ale pan Okamura mne příjemně překvapil. Ostatně jiný přístup jsem od něho ani nečekal.
    • Jiz jsem o vas slysel, i vy jste zdegenerovany....
      • Mysaku, připojuji se.
  • Přátelé,jste vedle jak ta jedle.
    Tato slova-doslovná citace vět padala z úst Roberta Fice v rozhovoru s Nečasem v pořadu na čt 24 před Vencovým blábolem.Takže na to pan Tomio nepřišel.
  • Nejhorší je to, že pokud se opravdu teď zvolí někdo z té devítky vládou dosazených, tak budeme muset na Okamuru čekat další čtyři roky a oni to ty šmejdi nahoře dobře ví, prostě se drží zuby nehty u koryt co to jde. Doufám že se opravdu dostane zpět jako volitelná 10 ? Ruku na srdce, chce se vám volit někoho z té 9ky ? Asi ne co.
    • Já bych to viděl asi tahle. Je to dobrá otázka, koho volit, ne-li z čeho... Na koho se z nich podívám, tak se mi chce brečet. Ano, Okamura ,dobrý...Možná tak trochu Bobošíková,která by aspoň svým šarmem působila na "svět"...Jinak ruku na srdce. Původem a nezaměnitelnými rysy se jedná o Japonce. A mít za prezidenta republiky Japonce? To se tu opravdu nenajde někdo jiný,který by byl tím pravým ořechovým repre Čechem? To, že by byl příp.zvolen Okamura či tetovaný inteligent, je jen tou poslední kapkou společenského marasmu,kam se naše společnost díky jednání a chování politické vládnoucí garnitury dostala. Byl by to jen a zase jen projev té největší skepce, protože lepší to dosud tady nebude. Ono stačilo málo dnešních náznaků jak ze strany Fica k politické současné situaci v Čechách, tak i vyjádřená skepce Klause při novoročním projevu.
      • Karle, to je dost ubohé. A že Klaus je původe haličský Žid, to ti nevadí. Omlouvám se slušným Židům, nic proti nim nemám, naopak. A Bobo-baba? Nepotřebujeme "šarm", který u této fuchtle už pohasíná, ale morální osobnost a to ta čůza v žádném případě není. a to že si stále hrajeme na to naše ubohé čecháčkovství, to nás zahubí. Naše velikost spočívala vždy v tom, když jsme dokázala překonat to naše české honzovské zápecnictví.
        • Podívej se "anonyme", že bych měl zájem na tom, aby prezident byl Čech, to je dle tebe "čecháčkovství"? To snad ne, to si dle tebe potom můžeme zvolit za prezidenta např. i potetovaného "hotentota" nebo jinak někoho z amazonských pralesů,kde se mj. také tetují. Ono se zde ani nejedná o tetování. Tady jde o reprezentaci národa, ale to tobě nedochází. A nejen tobě ale i tobě podobným... A jestli je Klaus nějakým "haličským" židem? No mě ani nemůže vadit,protože to zase jen ukazuje na tvou negramotnost.Poukazovat na původ, ne rasu,opakuji na původ, tak bys musel odsuzovat za židovství jiné, světové kapacity. Když bych je zde začal vyjmenovávat, tak bych zde skončil někdy o půlnoci,troubo! Jednoho ti zde aspoň na počátek uvedu,co ti říká Albert Einstein? Jinak se můžeš podívat do análů V.Havla...
        • Mýlíš se prasáku, volitelný je jedině Okamura Bobošíková nebo v nouzi Zeman, tvé názory jsou lidem u pr...e.
    • Nabývám stále silnějšího dojmu, že po zločinci Kikinovi tam exbolševické mafie chce dosadit jeho komplice Bechera. aby se mohlo pokračovat v dosavadních lumpárnách ala ruská putinokracie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit