Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak už je cenzura i na youtube.
    Nevadí,tady další odkaz:http://www.youtube.com/watch?v=UXY_c-hVTtw
  • http://www.youtube.com/all_comments?v=h_JCe53N6QE
    Názorná ukázka multikulti,cikánské mentality a dokonalé přizpůsobivosti.
    • jo supr video,už jsem viděl ale cele,je to ze slovenska a jestli se pamatuji tak malacky.a jen jedna vec policie nadzovala černym.ale jo chtel jsem poslat toaletni papir -asi po zhednuti vite proc-bbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.toto nejsou lide-to je k......jen lidsky odpad.
      ps.a kdo si s nima poradi,no u nas nikdo ale je jedno reseni.TALIBAN.je to smutne ale je to tak
  • Co na to ochránci lidských práv? To se netýká lidí, nebo jek to je? Kde pak je pan Kocáb se svými kecy. Pan Mlynář který se stydí za to že je bílý, proč to parlament neřeší?
  • Prdlajs. Co jste volili, to máte. A zvolíte zase stejné . Zvítězila vaše pravda a láska nad lží a nenávistí.
    Pitomcům zdar. *12*
  • "Policie nařídila pitvu, která má dokázat, zda smrt ženy souvisí s útokem z novoroční noci."
    ----------------------
    Určitě nesouvisí, umřela na chronickou rýmu!!!!!!!!!!
  • Vítkovské flastry známe. Čekáme na jejich PLNOU PROTIHODNOTU.
    • "Kolik bílých rytířů padlo pro tu pravdu svou,
      Kolik lesklých pancířů rozdupáno většinou,
      tak buďte trochu šlechetní ať tu neni jako host
      na tu bitvu poslední je Nás tady přece dost...."
      Vlasti zdar!
  • Cikáni a bezdomovci
    Obracím se na diskutující s dotazem, jestli někdo bude ochoten mi odpovědět. Nevím o tom fakta, tak je možné že tady píšu hned ze začátku nesmysly a nemá význam dál o tom diskutovat. Co bych chtěl vědět: Cikání někde bydlí, mají ubytování, a přitom celý život nepracují. Dostávají dávky na podporu svého způsobu života. Četl jsem někde, že snad i nějaké příspěvky na bydlení, ale nevím jestli to tak je. Ale z jistotou vím, že jsem se nesetkal se zprávou, že cikán někde zemřel na podchlazení. No a naši bezdomovci, ti si nezvolili bezdomovectví jako zájmovou činnost, už podle svého pojmenování nemají kde bydlet, kde všude přežívají, nevím, ale přespávají i v kontejnerech s odpadky. Stačí přijít o zaměstnání, nebo být delší dobu nemocný, a je tu bezdomovec. Mají nárok na nějakou sociální podporu? Jestli ano, proč je to tak málo, že nemůžou mít střechu nad hlavou, dosyta se najíst a případně i zajít na hrací automaty. Tak jak to je. Děkuju za případné odpovědi.
    • Za této situace pochopitelně,že za to může STÁT-REŽIM-SYSTÉM.Svoda končí kde začínají práva druhého! Ať si říká kdo co chce ale příklad Čína.Omezená porodnost! Nedávno jsem viděl video kde cigán má asi 22 dětí a ani neví kde jsou!!! Ale i cikgánka jiná taky 22dětí ale má u sebe jen jedno ostatní jsou po ústavech.Tady končí svoboda a demokracie KASTRACI jinak to opravdu nejde !!!!Ještě bude nutné pracovní tábory! Proto byla dřív pracovní povinost !!! I když se asi nepřetrhli tak do práce museli!/zemědělství,výkopy ap./ jinak šli do basy a tam makat museli!!!Tohle je ze Slovenska ale u nás je to stejný!!!!!
      http://www.oskardobrovodsky.sk/
    • máš pravdu jsem z Ostravy a nesetkal jsem se že by cikan byl bezdomovec,jsou jen bilí,cikani dobře vědí na co májí nárok,ale na zakony serou.Známa ze socky mi vykladala že mají zakaz ti říci na co máš nárok,tak když přijdeš na uřad dají ti jen co si žádaš.A cikani chtějí vše.A taky nedodávají jako bíli co přišli o práci přiznání příjmu rodiny,nebot nikdo s nich nepracuje tak tím pádem dostávají vše.A ještě na bydlení dostavají když donesou že zaplatily nájem.Jen jeden přiklad-známy děla u čezu a byl odpojit el.přípojku v Ostrava Přívoz-v domě nikdo neplatil ale všichni svitily.A než jí odpojil tak mu vykradly firemní auto a tak musí do takovych lokalit jezdit 2 aby jeden hlídal.A nikdo je nezažaluje pro černý odběr.To zaplatíme my že ČEZ zdraží.
    • Pane Ebermanne, to je hezké k zamyšlení ale některým z nás to také hlava nebere! Vím že příspěvek na bydlení berou i naši občané ale vím také že, ne každý ho dostane a i v případě že nemá peníze! To jsem viděl, cikán před našim občanem vyšel a úsměv na rtech, kolega ho schválně sledoval, před budovou čekala cigoška a hned rychlou chůzí k herně! Ten náš se tam ještě dohadoval, a křičel bez úspěchu. Spravedlnost se vytratila, jen šikana a diskriminace našeho občena ale jiné barvy(ne černé)! Někdy si děláme osobní průzkum a by člověk viděl co se kolem děje, no někdy se zasmějete, někdy neale cikáni příjdou že jim odpojí elektriku a hned příspěvek, donesou potvrzení a peníze jsou doma, podobné je to třeba i s ledicí, dostanou ji zaplacenou! Bezdomovci mají problém s doklady, a některým je hanba tak tam ani nejdou.
    • TEd jsem se divala na Novu.Rozhořčení Romové včas nedostali dávky na živobytí a nájem.Mladí lidé.Dělá jim to 16000 korun.TO SNAD ANI NEMUŽE BÝT PRAVDA.tO NEMÁ ČLOVĚK NĚKTERÝ, CO CELÝ ŽIVOT PRACOVAL.kDY TO SKONČÍ,cO je to za systém, v němž žijeme.V zástupu na uřadech samí mladí cikáni.Vždyt oni nás uplně sežerou. a TO SE PŘITOM MNOŽÍ GEOMETRICKOU ŘADOU.co bude za deset let.Já z toho ssnad dnes ani nebudu spát.
      • Paní Mirko, to jsem neviděl ale kouknu na ČT24. Viděl jsem v porodnici cigoškukterá chodí dvakrát za rok!!!
  • Pravděpodobně už dozrál čas....! V případě potřeby vyjiždíme na pomoc, konec vlády židobolševiků! Ne jenom že Nás neustále ožebračují čím dál více ale ještě s úsměvem přihlížejí, jak nás lůza vraždí a mrzačí! Předčasné volby!!!
    Vlasti zdar!
  • Cikánská otázka a její komplexní řešení musí být ústřední otázkou a tématem, pro politiky,kteří budou chtít kandidovat v nových volbách a tito budou muset velice pečlivě zvažovat, jak budou na takovou otázku odpovídat svým voličům a spoluobčanům, kteří budou velmi citlivě poslouchat a podle toho je volit či nevolit. Pro pokrytecké, vyhýbavé, falešné a zbabělé výmluvy už není místo a čas. Tento problém je tak ekonomicky a finančně náročný, že už nelze ho ufinancovat a lidi co chodí do práce a tohle vše platí, ještě za tyto jejich peníze mlátit vlastní policí, jen proto, že žádají o pomoc "své představené",aby to řešili a pomohli jim v jejich nesnázích daleko více skutky a ne jen okecáváním, slibováním a dvojím výkladem zákona a pravidel, že výsledkem je neskutečná diskriminace a šikanování domácího obyvatelstva parazitní menšinou, která už ve své neskutečné drzosti nezná žádných mezí a respektu před nikým a ničím. Současná garnitura se chová zbaběle a evidentně už nezvládá zajištění pořádku a bezpečnosti svého vlastního většinového obyvatestva, před drzým šikanováním a ohrožováním hordami a tlupami necivilizovaných cikánských parazitů, které nikdy a nikde na celém světě nejsou žádným přínosem a taky je proto nikdo nikde nechce ! Tímto rovněž děkuji tiscali, že se chová demokraticky a neprovádí zde zbabělou cenzuru, jako jiní...
    • Oto, vyjádřil jsi to velice přesně. Při příštích volbách bude pro mne také velmi důležité jak konkrétně hodlá ta či ona strana řešit cikánskou otázku, tj. cikánskou kriminalitu a cikánské příživnictví.
    • otiku, otiku přece s nima mužeme topit
  • Myslím, že ten člověk co zastřelil toho cigána v sebeobraně by byl také mrtvý, kdyby se nebránil tímto způsobem. Co z toho vyplývá? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit