Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jó vážení, co jste si na Letné vycinkali, to máte!A bude ještě hůř a vy budete pěkně zticha se sraženými podpatky poslouchat a plnit moudra a příkazy a je už jedno, jestli vlády "modrých strak", nebo bývalých komunistů z ČSSD!Oni jsou totiž obojí připraveni rozprodat a rozkrást poslední zbytky státního a všelidového majetku a po nás potopa.Čeká vás obyčejní občané tohoto, kdysi bohatého stáru moře odříkání, moře bídy, moře podvodů a lží a tobě lide český, k němuž se vláda věcí tvých nevrátila, nezbyde, než si vybra, v kterém z těch moří se chceš utopit.Tak nechť žije rozvinutý kapitalizmus!
  • "Stop nepracujícím cikánům, ne vládě" avšak příspěvky dalších diskutujícíh ho upozorňují, že by bylo dobré vystavit "stopku" nejlépe oběma skupinám. Pokud to někdo chápe tak, jak je to napsané, tak je to asi takhle: "Stop cikánům, ne vládě, nechceme tuto vládu - "NE" vládě, reformám apod.
  • Zastavit Reformu statu aby nedošlo k stagfláci finance rozpočtu a duchodovécho fondu.EU Evropská unie,už varujé žese nanas chysta bonnovy zdroj ktery ma dostatek finance až 800biliónu euro.No ČR Ze musi zajistit dostatek finance. *2*
    • Tak ty jsi tedy original, tebe by si tam mohli pozvat, aby jsi radil, ty musíš být stejné hovado, jako ti naši vladní činitelé.
  • Patří ..současný kapitalistický svinčík
  • Současní kapitalistický svinčík začal hned po údajné revoluci,když obyčejný český blb dopomohl k masivnímu průniku lumpů do politiky.Naše současná cesta ke státnímu bankrotu,je uvedeného důsledkem.Tvrdou revoluci je třeba ale dělat až v době kdy Nečas s Kalouskem naordinují obyčejnému českému blbovi,který je volil,takovou dietu,že po ní bude obyčejný český blb šilhat hladem.Až se mu z hladu prokrví mozek a on se začne ohlížet po okované násadě od krumpáče ,nebo kvalitním bejkovci,teprve potom bude obyčejný český blb použitelný pro budoucí revoluci.Pak národ může vyrazit do ulic s pádným argumentem v ruce.
  • Hlavně POŠLETE ZPĚT domů všechny ty Ukrajince, Vietnamce, Číňany a podobné existence. Které nám BEROU PRÁCI, většinou NEPLATÍ DANĚ a likvidují české výrobce pašováním nekvalitního textilu a poskytováním nekvalitních služeb. Česká republika je edinný stát na světě, kde neexistuje povinnost nabídnout práci nejdříve českému občanu nebo firmě z České republiky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit