Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • říkali, že má Alzheimera, no u králů to asi nevadí *15* *15* *15* *15*
  • jako naschvál si již dlouhá desetiletí rozumí s každým americkým prezidentem... čím to?
  • takře, rozumím dobře, Frede , Bille , jo, promiň Jime, Saúdská královská rodina jsou členy tamní komunistické organizace? *3*
  • to víš, že jo, Jeffe, Frede jo pardon, Ricku *2* *2* *2*
  • no to není důležité, zda demokracii připustí, zda bude popravovat lidi na veřejnosti, zda bude mučit, zda bude držet pomalu v otroctví zahraniční dělníky a polovinu národa - ženy. Podstatné je, že bude k ruce USA, které pak z dalších základen bude kritizovat za málo demokracie jiné režimy, které mají to, co USA chybí . nerosty. *15* *15* *15* *15*
  • No při jeho věku asi moc dlouho se americké demogracii nebo demogracii po americku - bránit nebude
  • V podobném převleku bude brzy utíkat soudruh Putin až na něj svět vydá
    zatykač za agresi proti Ukrajině. *1* *1*
  • se pozná podle odstávajících uší ani tvé projevy imbecility nelze na internetu přehlédnout tečko. Je mi líto že jsi tolikrát opakoval jednu třídu pomocné školy že to nelze spočítat ale jak vidno na rozumu ti to nepřidalo. A LEPŠÍ UŽ TO ZJEVNĚ NEBUDE TAK SE MNOU OPRAVDU NEDISKUTUJ. Nudíš.....
  • ... ale já s tebou nediskutuji, primitive :)))
    ... neumíš do tolika počítat, kolik já mám tříd, ubohá trosko :)))
    ... vypatlanci nebudu vysvětlovat, že nejsem tečka, tvá demence mi je lhostejná :)))
  • vy si o mně nejspíš myslíte že jsem idiot, ale to není žádná pravda. Já jsem dementkrad....
  • ale já diskutuju pouze s lidmi kteří zvládli ukončit aspoň základní školu.
  • Jemerickou demokradcii dnes už nikdo nechce tak se mu nedivím
  • Další komunista!

Napodobuje Kima z KLDR: Ten kolem celé země natáhl Rudý ostnatý totalitní drát
    aby k němu paní Svoboda nemohla.
    Bolševik se vždy bál demokracie jako čert kříže. *1* *1* *1*
  • Předpokládáte, že je USA též začnou bombardovat?
  • ... ano, tam bys byl jako doma, osle :)))
  • moudré rozhodnutí.
    jejich islám at je jen u nich,a demokracie?dáli se to tak ještě nazvat v jurop,tak jen tady.
    *1*
  • Až poteče ropa přes Sýrii, Irán a část Turecka do Evropy, dojde i zde k nastolení demokratického procesu ala USA.Protože arabská ropa je velké lákadlo!!!!!
  • zmetek na druhou *16*
  • Je to moudrý člověk, demokradcie je zlá.!
  • Demokracii? Ste.normální? Tiscali opět pobavilo.. *1* *1* *1* .. Nebýt židobolševiků, anglosionistů, falešné politické korektnosti a těžby ropy a plynu, tak tahle individua dodnes spokojeně kočovala vod oázy k oáze a byl klid! .. Kde se schovávají naši zelení hrdinové, když tihle megakokoti nechávaj´ za petrodolary stavět mrakodrapy, sjezdovky a kluziště uprostřed pouště? Asi opovrhují úplně vším a úplně všemi? Nebo se pletu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit