Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No při jeho věku asi moc dlouho se americké demogracii nebo demogracii po americku - bránit nebude
  • V podobném převleku bude brzy utíkat soudruh Putin až na něj svět vydá
    zatykač za agresi proti Ukrajině. *1* *1*
    • to víš, že jo, Jeffe, Frede jo pardon, Ricku *2* *2* *2*
  • vy si o mně nejspíš myslíte že jsem idiot, ale to není žádná pravda. Já jsem dementkrad....
  • Jemerickou demokradcii dnes už nikdo nechce tak se mu nedivím
  • Další komunista!

Napodobuje Kima z KLDR: Ten kolem celé země natáhl Rudý ostnatý totalitní drát
    aby k němu paní Svoboda nemohla.
    Bolševik se vždy bál demokracie jako čert kříže. *1* *1* *1*
    • zatím jediný, kdo se od ostatních dělí zdí je USA od Mexika a Izrael na ukradené palestinské půdě od Palestinců....jak si to vysvětlit? nechtějí k sobě pustit svobodu: bojí se jí jako čert kříže? *2* *2* *2*
    • takře, rozumím dobře, Frede , Bille , jo, promiň Jime, Saúdská královská rodina jsou členy tamní komunistické organizace? *3*
      • kde se dějí špatné věci tam komunistu vždycky najdeš ve vládě. *1*
  • moudré rozhodnutí.
    jejich islám at je jen u nich,a demokracie?dáli se to tak ještě nazvat v jurop,tak jen tady.
    *1*
  • Až poteče ropa přes Sýrii, Irán a část Turecka do Evropy, dojde i zde k nastolení demokratického procesu ala USA.Protože arabská ropa je velké lákadlo!!!!!
    • Předpokládáte, že je USA též začnou bombardovat?
      • To ne , stačí podpořit,,demokraticky smýšlející arabské poddané a poskytnout patřičnou výzbroj!!!! Amík si už prsty pálit nechce.
  • zmetek na druhou *16*
  • Je to moudrý člověk, demokradcie je zlá.!
  • Demokracii? Ste.normální? Tiscali opět pobavilo.. *1* *1* *1* .. Nebýt židobolševiků, anglosionistů, falešné politické korektnosti a těžby ropy a plynu, tak tahle individua dodnes spokojeně kočovala vod oázy k oáze a byl klid! .. Kde se schovávají naši zelení hrdinové, když tihle megakokoti nechávaj´ za petrodolary stavět mrakodrapy, sjezdovky a kluziště uprostřed pouště? Asi opovrhují úplně vším a úplně všemi? Nebo se pletu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit