Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak si tak pěkně čtu Vaše názory a příspěvky, domnívám se, že v tomhle státě nemá rozum nikdo, snad jen batolata. Pokud chceme vytvářet nezávislé orgány, tak do toho proboha nepleťme politické ambice. Co je demokratického na tom, že je uzavřena koaliční dohoda, když je sama o sobě z principu nedemokratická a to z toho důvodu, že když se dohodnou strany sobě blízké, znamená to, že chtějí porazit opozici. Kde to jsme, to je vůle lidu? A vy lidi, chcete snad dokázat, že demokracie vzniká tím, že dáte hlas kecalům a mluvkům, kteří Vás mistrně oblafnou a dáte tak možnost porazit opozici stůj co stůj? Je mi hanba, když si někdo hraje na demokrata, hlásá, jak nebyl poctivý, jak někteří svou vlastní pílí získali miliony během několika let, kdežto jiným to v minulosti trvalo celé generace. Nejsme lidé, jsme hyeny pachtící se za majetky a vlastním bohatstvím, bez ohledu na to, jestli je lidské ždímat z lidí a tím se obohacovat!? Ať si každý ministr vede svůj resort podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Jsou strany, které jsou v parlamentu od dob po revoluci a nemají ve vládě jediné křeslo. To je DEMOKRACIE?
    Milý Ignácie - rudo-fašistický stát "nedopustil", aby galérka ležela na kavalcích a užívala státní peníze zbůhdarma. Dnes galérka stojí oněch několik desítek miliard, které se tak urputně berou jiným, bez ohledu na to, kolik stojí takové živobytí bez jakýchkoli garancí. A galérka si užívá svých výhod plnými doušky. A ty sprostý občane vydělávej ať se mají ještě lépe.
  • Vzhledem k tomu, jak se všechny potrefené modré husy ozývají začínám věřit, že se veverky snad opravdu strefují do černého. Nevolila jsem je, z počátku jsem jim moc nevěřila, ale začínají se mi líbit. Proti čemu se staví ODS i ČSSD současně bude nejspíš dobré *3*
  • ´Držím palce veverkám. Konečně jde někdo proti zlodějinám ODS a ČSSD.
  • Co mají tzv. "policejní odbory", mimochodem těžký non-sens, žvanit do rozhodnutí ministra nitra ČR, za která on sám nese odpovědnost?! A co ulice anebo galérka, lumpenproletariát, měl by se jejich názorem pan ministr řídit? Co se tu děje, proč ta panika, proč neústavní chování prezidenta a kde je vůbec Íčko? Možná pravá revoluce, demontáž policejního a rudo-fašistického státu, že bychom již slyšeli rozeznívat zvony o 20 let zpožděné nové doby? Nejvyšší čas pro chirurgickou a jedině účinnou léčbu všeobjímající společenské rakoviny! Pane Lessy, obklopte se profíkama z armády, radikálně reformujte "policii", její výstavbu postavte na letošních absolventech akademie, klidně z nich nasekejte majory, zbavte se stávajícího hnoje a zapište se kladně do českých dějin, no choice-only way?! *5*
    • Pane, jste hodně naivní s hodnocením morálního profilu profíků z armády, či o tomtéž v případě čerstvých absolventů Pol.akademie. Mám relevantní poznatky o sofistikovaných levárnách dnešních mladých vzdělanců. Ti v prvé řadě využívají svého vzdělání ku svému prospěchu dle amerického vzoru, včetně konspirace. Včetně patřičné tvrdosti k bližnímu. Vědomi si toho, že za svůj osud si může každý sám! Prý. Pokud jste ovšem nemyslel nějaké bytosti třeba spadlé z Marsu!
    • Stručné a výstižné. Vidím to stejně.
  • A hlavně nenechte utýct Íčka, i když výtečníci z ODS si (snad) "kasičku" v jeho "správě" ošéfujou, jsou to přece přes kasičky ti praví specialisti, i když kdo ví?!!! *1* *5*
  • Je obdivuhodné kolik lidí co různě píší své reakce na současný stav v rozhodování našich politiků má poznatky o "trestných" činech těch bývalých VIP politiků. Vážení podávejte tedy trestná oznámení a dávejte důkazy svých tvrzení. Nevím co jinak si mám o vašich návrzích myslet. Přijde mi to jako určitý druh choroby, protože všichni jsou chytří jak "auto bláta" a nejsou schopni pochopit, že celých 40 let jsme si vykrádali naši republiku sami a že jsme se to neodnaučili do dnes. Co tedy chcete a očekáváte od jiných? Já jen pozoruji jak i ve firmách kde jsou vlastníci a nejsou žádní imaginární a přesto se tam krade. Jestli si snad myslíte, že jeden pan Lessy něco změní, považuji to za chymeru. Nejdřív musíme vymřít my staří a pak naše děti a vnoučata a pak je snad šance, ale dost o tom pochybuji. Prostě jsme lidi a ne naprogramovaní roboti, kteří mají vzor chování a jednání uložen a zakódován v mozku. A tak si myslím, že vždy bude boj mezi ideálním stavem a tou většibnovou šedou zónou a to fakt nezmění ani ideální prezident, předseda vlády, poslanci, senátoři, soudci atd. No a s tím se musíme smířit. To je můj názor po 60 letch života. *3*
    • Paní anonnymní Dekojová, tleskám Vám! Máte dobrý recept! Pokud se dá zařídit, aby jsme šupem vymřeli my, naše děti, vnuci a popřípadě jejich děti, pokud je stihli, tak konečně zavládne na zemi klid! Z fauny kradou jen opice a straky, ale s tím si příroda poradí určitě. Pokud opice ovšem nezaloží politickou stranu, to by začlo vše znovu.
    • ps:pokud jste vykrádala republiku p.Dekojová tak je to hodně smutné a trestuhodné ,ale moho Vás ubezpečit,že já ani naše rodina to nedělala a myslím,že takových je nás většina v tomto státě!!!!!!!!!
      • Vykrádali jsme jí všichni, protože jsme byli skoro všichni samá výhodná půjčka na zařízení bytu, na kočárek na vybavičku, prostě vše bylo na dluh. Pamatuji si dobře jaký to byl problém vše poplatit a to mé děti se narodily v 1969 a 1970. Obědy byly za pár korun, pobyt na rekreačních chatách podniku také. S dětmi jsme byli doma a v práci jsme chyběli. Zdravotnictví bylo tak zvaně "zadarmo" a nikoho nás nezajímalo, že to přece musí něco stát. A ti VIP politici si žili nad poměra, jejich rodiny jezdily nakupovat do Anglie, Franci, německa a jinam. Byli pro ně zřízený zvláštní obchody a my jen záviděli. Myslíte, že jich bylo méně než dnes. Pamatuji si když jsme dělali na rekonstrukci národního divadla, jak se ztratilo dříví na jeviště, ukradli umyvadla, kouhoutky, zábradlí a tam byli obyčejní dělníci. Nemůžu dělat, že jsem nebyla součástí, viděla jsem jak se kradlo a tak dnes nemůžu říkat, že jsem nebyla součástí toho rozkrádání. Zedníci chodili do práce, tam dostali peníze, ale museli dělat tak, aby vydrželi až do večera dělat na melouchách. To vše jsme věděli a viděli a prostě jsme mlčeli. Já skoro celý život seděla v kanclu a tam se celkem vzato nedalo nic ukrást. Ale byla jsem v toku děje. Naše generaceš je prostě touto skutečností pošpiněná a tak záleží na těch dalších generacích jak se budou chovat. My prostě ten svět už moc nezměníme a věřte, že nejsem pesimista, prostě jen konstatuji, že to je vřed na naší společnosti. Tuhle jsem koukala na TV a tam se ptali mladých lidí na různé informace z našich dějin, až jsem se za nás styděla. Tolik nevzdělaných lídi, to je až hrůza. Jen když má poslední model, bot, kalhot, telefonu a co já vím ještě, ale mozek by si mohli trochu provětrat. *3*
        • milá paní Dekojová Vy si pletete dojmy s pojmy co bylo špatného na půjčkách pro mladé manželé vžyť taky tenkrát měla koruna podstatně jinou cenu než dnes takže půjčky byly adqvátní k platům,zrovna tak jako lístek do kina,oběd pro dítě i pionýrský tabor to vše se vypočítávalo z průměru platu rodičů takže zadarmo by se to mohlo zdát pouze v poměru koruny dnes.Nebojte vím o čem mluvím tu dobu jsem také žila.Prominenti měli své obchody pravda,ale tak už to chodí v celém světě ,myslíte,že ti dnešní nakupují v Lídlu?A co se týče Vašeho závěru,že dnešní mladí jsou hloupí a nevzdělaní odpovím Vám proč rodiče ve své honbě za penězi se jim věnují minimálně a školství na které jsme mohli být hrdi tak je dnes na úpdku.A víte proč,protože každý z vládních činitelů má do voleb plná ústa slibů,ale jen jim naivně hodíme svůj hlas tak na nás zapomenou.Možná,říkám možná začína trochu svítat,ale je to veliké MOŽNÁ.
        • Prosí Vás paní drahá, nesrovnávejte ,,reálný socialismus" s reálným časem. To prostě nejde.
          Tady volení zástupci na nejvyšších místech kradou takovým tempem, že si na to museli v uplynulých
          dvanácti letech půjčit B I L I O N. To je téměř přesně ta částka, která v podobě ,,provizí za přiklepnutí státních zakázek" zmizela částečně v kapsách ,,zapojených firem" a částečně v pokladnách ODS a ČSAD.
          Zaplatíme to my. O tom není žádných pochyb. Jde o to, aby se ten penězotok přiškrtil na Evropskou
          úroveň. Prostě v případě úspěchu Johnovy vize nebudou ty prachy chybět ve státní, ale ve stranických pokladnách. Proto ten humbuk. Proto hradní samomyl připomíná smlouvy a plte se do věcí, které by nadstranický prezident nikdy nemohl ani komentovat, natož pak ovlivňovat.
    • když bude takto zkostnatěle uvažovat každý,že my,naše děti i naši vnuci se musíme s tím smířit tak máte pravdu a nedosáhneme ničeho a ti nahoře si budou za naše peníze žít v blahobytu.Já si naopak myslím,že je to v našich rukou od toho máme volby a,když každý podle svého nejlepšího vědomí a svědomí bude volit tak máme šanci věcmi pohnout. Důležité je nenechat se zastrašit populistickými keci a strašením,protože nyní je jasně vidět,že narazila kosa na kámen.ODS hubu plnou slibů jako vžy se domnívala,že po volbách si najede do starých kolejí a bude klidně "vypůjčovat"naše peníze pro vlastní potěeby a ejhle ona véčka "asi" vzala svůj slib STOP KORUPCI vážně a nějak jim ta trojkolka špatně jede.Což je pro nás "obyčejné"občany dobré znamení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit