Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový terč. To co si volíme dvacet let tak máme vzkazuje beránek s ovečkou. Pá pá na věčné časy s bratrem na západě.
  • Pani Bubilková,jen tak dál do nich,však si je platíme.Když se budou dělat to co mají nemusí se žádné kritiky bát a at´se chovaji jak se sluší na každého občana.Na politika dvoj násob!
  • Co se divíte? Potrefená husa nejvíc kejhá. V tomto případě to sedí na 1000 %. Národu dochází trpělivost, protože většina lidí dělá až se z nich kouří a když neleští kliky, nemaže podnikatelovi nebo nadřízenému med kolem úst a v práci nehodlá přespávat, tak jsou nepotřební, protože za branou čeká dalších 100 chudáků, kteří jsou na tom hůře. Lidi pracujte, ať se my máme lépe. Heslo dříve i dnes. To jsou vyhlídky, že? Mámám sníží příjmy, podnikatel sníží platy s výmluvou na krizi, ale sám si svoje zisky, na kterých máte zásluhu i Vy, nesníží. To, co si lidi v r. 89 vycinkali a později volili, mají, tak ať potom nenaříkají. *11* *12* *10* *9* *8* *7* *6* *5*
  • To avyboje:
    hahaha
  • Oni ti naši politici jsou na tom špatně s rozumem.Čím více tuto zemi zbídačili,čím toho více lidem nalhali,čím více toho pro sebe nahrabali,tak chtějí,aby je lidé ještě více chválili.Ale lidem přechází chuť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit