Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Největší  a nebezpečná je levice v Bruselu kde ji řídí sám velký Marx--jiné dělení pravice levice je zaostalost jen v Česku pravice ODS zvedala daně což je nedotknutelná mantra opravdové PRAVICE --Levice zas podporuje vládu ANO která nemá žádný levicoví program spíše --populistický--SPD -která je v očích tupců populistická--je vlastenecká a propaguje ochranu zájmů Česka hlavně proti migraci-Topka strana zrádců něco jako Henlainova strana-Kdu-Čsl-vždy v historii protinárodní řízená církevními zájmy -Piráti vysoce nebezpečná strana řízená Sorošem oblbující mládež jsoucí proti zájmům Českých obyvatel proto je dělení- pravice -levice -zaostalé a jen hlupáci to nepochopí že lidé volí ty kteří myslí i na mě !!!!!!

  • Svět se přestal kontinuálně vyvíjet - svět je prostě jiný.

    Včerejšek byl krásně přehledný - vpravo červení (ti zlí), vlevo modří (ti dobří) a mezi nimi čára. Každý se v tom vyznal a každý tomu rozuměl.

    Dnešní politická scéna připomíná dětskou plastelínu.

    Na začátku jasné barvy - zřetelně se lišící (předvolební sliby).

    Chvíli si s tím pohrajete a vznikne šedá bezbarvá masa. Děti jsou z toho zklamány. A chtějí novou sadu plastelíny. Stará už je nebaví - je celá šedá. 

    Volič je jako to dítě. Když strany ztratí barvu (koaliční smlouvy), čeká volič v naivní naději, že s novou sadou barevných plastelín (předčasné volby) vydrží dlouho.

    Zase zklamání. 

    • Trefná analogie.

  • dzixy
    Autor článku Bican opět mlží a neříká celou pravdu. On přesně ví, že hnutí ANO převzalo socialistům a komunistům voliče, ale otázkou zůstává kam šli voliči pravicových stran, které jsou před úpadkem. O tolik zase ODSce a Pirátům preference nestouply. 
    • KIMCID

      Bican zapomíná proč se Ano volí.Právě kvůli tomu co tu 25 let předváděli klasické strany.

  • Žádná levice a pravice nikdy neexistovaly. Tyhle škatulky si jen někteří partajní šizuňkové vymysleli na oblbování veřejnosti. Já, celoživotní nestraník, se vždy bez kterýchkoliv partajních dacanů obešel a obejdu. Ale oni se neobejdou bez nás-spoluobčanů, přesněji jejich pitomými regulemi vnucených voličů. Nehrajme jejich špinavé hry!😈 

    • Pojem levice a pravice pochází z dob francouzské revoluce koncem 18.stol., kdy "revolucionáři" popravili a krále a královnu gilotinou. V konventu seděli napravo ti co chtěli změnit a odstranit všechno špatné a nespravedlivé v současném systému správy země a vztahů mezi lidmi, ale ten systém v podstatě zachovat. Naproti tomu ti co seděli vlevo, to byli stoupenci "revoluce": ti chtěli všechno dosavadní zrušit, rozbít, zničit  a pak "nějak" vytvořit "něco" nového.

      Pojmy "pravice" a "levice" začaly být později používány v naprosto odlišném pojetí. Levicová byla dokonce nacistická NSDAP (National sozialistische deutsche Arbeiterpartei - Národně socialistická německá dělnická strana).

      • Pojem levice a pravice pochází z Nového zákona, kde je popsáno, jak byl Ježíš Kristus ukřižován uprostřed - mezi Dismasem, lotrem po pravici a Gestasem, lotrem po levici. Dismas pak byl ještě na kříži samotným Ježíšem kanonizován (podle Lukáše výrokem:"Dnes budeš se mnou.").

        Co se týče zasedacího pořádku v Konventu, tak vlevo seděli ti, co zastávali myšlenku lidské rovnosti, svobody a spolupráce, dali tedy ideový základ dnešní EU, budoucích USE, jak je bláhově předpověděl mistr Hugo 21. srpna 1849 na třetím mezinárodním mírovém kongresu v Paříži. Je zajímavé, že ve svém projevu jmenovitě zmínil Francii, Rusko, Itálii, Anglii a Německo, zatímco Rakouské císařství  ponechal  v "ostatních národech" (sic!) kontinentu.

  • Systém stranických sekt, jedna velká nefunkční škodlivá iluze, vnucovaná systémem, zblbnutým dezinformovaným lidem, aby je nedejbože nenapadlo chtít v čele státu místo neschopných zlodějských straníků s imunitou, individuální adresné nestranické odborníky bez imunity. 

  • Místo pravo-levého vidění, budeme všichni zglajchšaltovaní neomarxismem, který je agresivnější než kůrovec a nutí nás k "jednotnému myšlení" jako v severní Korei.

    "Univerzita v Cambridge propustila mladého badatele Noaha Carla, který v rámci své vědecké práce zveřejnil studie o tom, že geny ovlivňují inteligenci nebo že různé skupiny imigrantů mají odlišné sklony ke kriminalitě. Akademická obec proti němu sepsala petici, univerzita jej následně vyšetřovala a na přelomu dubna a května s ním nakonec ukončila spolupráci. "

    Myslet moci, nebo myslet muset??? když i vědci musí držet pusu a krok - nebo vyhazov!!!  Nebylo to tady už někdy vážení? 

  • Marcelskrc

    Otázka je zda tu kdy byla levice a vůbec pravice.

  • Dvě zlodějské partaje! 

    - KSČM se hlásí k odkazu Goittwaldovy KSSČ, která v roce 1948 okradla stovky poctivých živnostníků a majitelů továren.

    **************************************************************************************************************

    - ČSSD okradla JUDr.Altnera (i jeho rodinu), jehož právnímu umu vděčí za to, že mohla zůstat v Lidovém domě a neskončila na ulici! 

    A přitom se stále zdráhá zaplatit za právní služby, tímto advokátem ČSSD - tehdy pod vedením ing. M. Zemana - to vše s požehnáním "české nezávislé justice"! 

    FUJ! 

    ČSSD IGNORUJE DOKONCE I ROZHODNUTÍ SOUDU - tím říká naší veřejnosti, že DLUHY SE PLATIT NEMAJÍ A DOKONCE ANI NEMUSÍ! 




  • josef.chmela

    Pro vzkříšení levicových stran (ČSSD a KSČM) je bezpodmínečně nutná výhra pravicových stran ve volbách. Při vládě pravice je nutné to, aby dělný lid opět padal držkou na dlažbu a žral trávu a konečně si uvědomil, že pravice jej trpí pouze jako levnou pracovní sílu a požírače sociálních dávek.

    "Občanem" se nezabývám. To je pouze bezvýznamné pako.

    • Ano, opet  jsi jen potvrdil jak jsi zcela vymastene p.a.k.o - typický volič zrud typu Zeman a spol. 

      • A pan M.zeMAN1 prodává pravou a poctivou italskou zmrzlinu??? Že toho ví tolik o práci. 

  • mun.go

    Konec levice v Čechách ... nevím, na Moravě stále levice existuje. 

    I když dělení levice - pravice nemá smysl.

    Pravice a levice dříve a dnes

    Definice pravice a levice

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit