Přejít na výpis diskuzí
NSA neodposlouchávala jen Merkelovou, ale i další německé politiky
2.7.2015
358 příspěvků
-
Jsem Stanley, Bohouš, jura a vůbec každý, kdo chci být. *15* *15* *15*
-
-
S kradením nicků si zaala vaše Ruská strana.
tak tu nyní trapně nebreč Ivane *5* *5* *5*
Ještě před rokem jsi nám tvrdil že Tečka je jako anonym.
Tak si v tom lhaní udělej konečně pořádek *2* *2* *2* -
-
Udělal jsem, Tečko! *3*
-
-
Ivane jsi notorický lhář a zloděj nicků - jdi se konečně léčit.
-
-
Máš pravdu, sem to ale blbá cow.
-
-
Mluv za sebe Rusáku
-
-
-
-
-
americký agent odposlouchávač? *14*
-
-
to taky, Ivane, ale na rozdíl od tebe to dělám za prachy. Ty z hloupého přesvědčení.
No co, odposlechy jsou nutné, abychom věděli, co potřebujeme vědět. *8*
-
-
-
Jenom hnUSAci hnUSný se dopustí takového podrazu!!!
-
Teda já jsem ale blbá cow!!!
-
-
I já souhlasím, něco tak blbýho se nemůže narodit, to vznikne jen z vychrchlanýho flusance
-
-
Ivane ukradl jsi další nick odpůrce zločince Putina.
Jsi StB8k co se snaží diskreditovat všechny kdo poukazují na vaše zločiny. -
-
Stanley! *1* *1* *1*
-
-
To těžko Ivane - chmátaku nicků.
-
-
Něco jsem ti ukradl? Pokud ano, sem s tím. *8*
-
-
-
-
-
To teda jsi Simone, to jsi *1* *1* *1*
-
-
Jsi trapný Rusák - odpověz si na příspěvek který jsi sám napsal nulo!
-
-
Naprosto souhlasím!
-
-
-
-
Ježíšmarjá ta baba čumí jak vejr!!!
-
Kolonie USA musí být pod dohledem v "zájmu demokratůry" aby se EU a její poddaní nevymkli kontrole a testu za poslušnost. *12*
-
Tihle sr@či z NSA se snažili využít globálně nejznámější antiviry jako trojské koně.
-
-
Jak jsi k tomu došel ?? A které konkrétně... Abychom věděli *1*
-
-
Největší sovětský černomořský přístav Sevastopol byl pro SSSR strategickým bodem, nacisté to věděli, proto se stal jedním z hlavních cílů jižního tažení Wehrmachtu. V Sevastopolu byla základna bojových lodí i ponorek, navíc z něj mohli sovětské letouny ohrožovat ropné rafinérie v Rumunsku, jehož jednotky se tažení na Krym a Sevastopol také účastnily.
-
-
Sevastopol takklvým i zůstal, chrání celou Evropu od útoku z Černého moře *4* *4* *4*
-
-
Rusko ukradlo krym takže tu obhajuješ zloděje Putina.
Putin krade Ukrajinské území a ty nicky.
Oba budete potrestáni. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Zde je patrný rozdíl mezi zpravodajskými službami USA a Ruska. Zatímco NSA stíhá jeden skandál za druhým, o ruských agenturách Svět neví nic.
Inu, kdo umí, ten umí...
*15* *15* *15* -
No to je hrůůůza, četli jste to???
Nejen německou kancléřku Angelu Merkelovou, ale i další vysoce postavené vládní politiky měla v Německu "napíchnuté" americká Národní agentura pro bezpečnost (NSA). -
-
takže zase hodláš ukrást další nick?
Rusáku když nesneseš jiný než Putinovský názor tak nelez na debatu! *12* *12* *12* -
-
-
Ode dne, kdy vstoupilo v platnost toto usnesení, neplatí na území Krymské republiky ukrajinské zákony a neuplatňují se rozhodnutí Nejvyšší rady Ukrajiny a dalších ukrajinských státních orgánů přijatá po 21. únoru 2014.
Činnost ukrajinských státních orgánů na území Krymu se zastavuje, jejich pravomoci, majetek a peněžní prostředky přecházejí na státní orgány Krymské republiky, určené vládou Krymské republiky. -