Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Roman Dmitrievic Protasevic, nar. 5. 5. 1995. V 2011 se stal členem mládežnické radikální nacionalistické skupiny Mlady fronta (MF). Stal se členem městské rady a pak byl pod patronací D. Dashkevich a R. Vasilieva zvolen do nejvyššího organu ministerstva financí s názvem Uprava. V létě 2014 odešel na Ukrajinu, aby se zúčastnil bojových akci na Donbasu na straně sil ATO. Na Ukrajině měl styky s šéfem ultrapravicové Národní aliance a aktivním účastníkům Majdanu Igorem Guzom. Na návrh Guzu se Protasevic stal členem neonacistické brigády Azov, kde absolvoval speciální výcvik v boji zblízka, bojové střelbě, útočných akcích, sabotážní a podvratných operacích. V zimě roku 2015 postoupil do hodnosti zástupce velitele spojů 2. rychlé útočné roty. Zároveň zajišťoval financování potřeb brigády Azov z polských a amerických zdrojů. V roce 2017 ho přijali do rozhlasu Liberty, absolvoval stáží v Praze a pak v USA. Od ledna 2020 se stal správcem telegramového kanálu NEXT a v zimě roku 2020 požádal v Polsku o politicky azyl a přestěhoval se do Varšavy. Byl jedním z hlavních koordinátorů protestních akcí v Bělorusku proti Alexandrovi Lukašenkovi, v listopadu 2020 byl běloruských orgánů přidán na seznam teroristů a zařazen na mezinárodní seznam hledaných osob.

  • Čím se liší komunismus a nacismus? Barvou. Komunismus je rudý a nacismus je hnědý. A také komunismus byl učitelem nacismu a komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých, což mnohem víc než má na svědomí nacismus.

    • KIMCID

      Čím se liší Lukašenko od toho novináře? Až si dáš tu práci a podíváš se po internetu, zjistíš že už tam koluji fotky našeho zatčeného novináře. Jak nad starou Běloruskou vlajkou hajluje.

    • A to není nic proti kapitalismu který má na svědomí celou JEDNU MILIARDU MRTVÝCH. 😯 Nicméně nechápu proč do článku o letadle pleteš ideologie. Ale možná by mi odpověděl tvůj psychiatr......😉

  • Kancelář pro uvádění
    věcí na pravou míru……..

    Na naši kancelář se může obrátit každý čtenář či
    televizní divák, má-li pocit že ho politici a média mají za blbce…..malý
    příklad…….v Minsku bylo nuceno přistát letadlo, v
    němž byl prý zatčen běloruský novinář a opoziční aktivista Raman Pratasevič. Podle
    O'Learyho mohl v Minsku kromě opozičníka zůstat i nespecifikovaný počet agentů
    běloruské tajné policie, kteří předtím byli mezi pasažéry. 

    ......Dle
    zjištění naší kanceláře se celá záležitost měla takto….v Minsku bylo nuceno
    přistát letadlo, v němž byl zadržen a umístěn do karantény novinář Raman
    Pratasevič, u něhož na palubě náhodou spolucestující lékaři dle příznaků
    diagnostikovali britskou mutaci Covidu 19. Zmínění lékaři obětavě a nezištně přerušili svou cestu a  zůstali
    s pacientem v Minsku.  Bělorusko
    pro záchranu cestujících a posádky letadla na sebe vzalo nelehké břímě a riziko
    infekce a nemocného Prataseviče zadrželo a izolovalo do svého zdravotního
    zařízení. Vilnius a celý stát Litva by měl poděkovat Bělorusku za záchranu před
    strašlivým morem Covid 19 britské mutace. Londýn by se měl zastydět a omluvit se za svou nákazu kterou chtěl zamořit Vilnius a celou Litvu.😯





    http://meteleskublesku.cz/media/46/snd/30.mp3

  • KIMCID

    Když v roce 2013 přinutil ve Vídni na pokyn USA přistát statní letadlo Bolivie,kde cestoval i Eva Morales,tak to terorismus nebyl? Američani se domnívali,že v letadle je Edward Snowden. Nekrmte nás terorismem.Je mnoho příkladů,že západ se ho taky neštítí

  • nedali si totz pozor na agenty na ty dalsi agent takze udali e velkou chybu dobre to popsal cesky minstr zahracnich veci ten rekl e e e e !!!


  • Jen pro doplnění toho, co cenzura v EU a ČR nenapíše. Opozičník Pratasevič je stíhán proto, protože po protestech v Bělorusku získal adresy a bydliště policistů Běloruska a uveřejnil je na internetu. Po té docházelo k útokům na policisty a členy jejich rodin v místě jejich bydliště. Proč toto také neuveřejní naši demokracii a pravdu hájící novináři?????????????????????? Opět tu podávají jen půlku příběhu nebo pravdy. Opozičník patří dle fotky k mladší generaci a určitě mu není více než 30 let. Kdo ho asi platí a jeho cesty po Evropě???????????? Stát Bělorusko určitě ne!!!!!!!!!!!!!!!! Třeba nám Tiscali zítra napíše článek o zmařeném atentátu na Lukašenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, to byl jen hloupý vtípek. To se nemůže ani náhodou stát. Pravda se může říkat jen pokud vyhovuje vládní garnituře a její politice.

    • tobro

      Zajímavý článek: https://cz.sputniknews.com/20210524/ruske-ministerstvo-zahranicnich-veci-se-vyjadrilo-k-incidentu-s-letadlem-ryanair-14599312.html

      Hezký zbytek dne všem.. ;-)

  • A když Rakousko svého času donutilo k přistání DIPLOMATICKÉ letadlo, pro podezření, že převážejí Asangeho a následně to letadlo prohledali, to bylo v pořádku? Hodní hoši můžou dělat jakkoli špatné věci, ale ti "zlí" nesmějí? Trochu zdravého rozumu a soudnosti prosím.

    • Jednalo se o Snowdena. A dokonce si Rakousko, na příkaz CIA, dovolilo donutit přistát letadlo prezidenta (Kolumbie nebo Venezuely). Představte si, že náš Kulhánek dá příkaz české armádě, aby jeho stíhačky donutily přistát Air Force One amerického prezidenta Bidena nad vzdušným prostorem ČR, na příkaz Moskvy. Něco absolutně neuskutečnitelného!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Američani to udělali jako první v Rakousku. Takže ostatní jen kopírují to, co dělají nebo udělali Američani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit