Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohláku.To je tady zase zapraseného místa kravinama.To jsi to zas třídnímu nepříteli natřel,co?Patologický dopisovatel  si myslí, že něčeho dosáhne.Nikdy ničeho.Budeš tady dlouhé hodiny trávit vypisováním kravin.Ty kterým to směřuješ se to nikdy nedozví.Jsi naprosto bezmocný.A to je na tom to nejkrásnější.Ta tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco udělat.

    • Mladá zdravotní sestra z Česka, velmi ostře kritizuje americký zdravotní systém: „Je to ostuda. Tolik lidí zde nemá zdravotní pojištění a na druhé straně někteří Američané mají zajištěnou péči po celých 24 hodin“. Stojí to ale 25 tisíc dolarů ročně (625 tisíc korun), a to v této sumě nejsou započítané náklady na zdravotní pojištění a vlastní účty za lékařské úkony. Mladou zdravotní sestru rozčiluje i skutečnost, že bankéři z Wall Street si mohou nechat udělat testy na koronavirus ve svých vilách, kde tráví karanténu a kam za nimi dorazí tým na odebrání vzorků. „Pro valnou většinu Američanů jsou testy stále velmi vzácné,“

  • Tohle je mafiánsko-estébácký stát s prvkem feministického primitiva a parazita. Pozor na mafiánsko-estébácké struktury v pozadí politiků - našeptávači, poskoci, poradci, cenzoři atd. Pozor na feministickou propagandu. Ta byla zavedena i do škol. Pozor na tzv. politiku rovných příležitostí. Pozor na umělé vyzdvihování, dosazování, vynucování, vychvalování atd. feministického parazita. Pozor na obarvování na fialovo. Pozor na muže, kteří se chtějí zavděčit feministickému parazitovi (to není možné, feministický parazit v tomto smyslu vždy lže). Pozor na použití feministického parazita jako nástroje manipulace. A co ve vaší organizaci? Jak to tam vypadá? Jaké používáte mafiánsko-estébácké metody pro manipulaci lidí? Feministický parazit objednává: Chceme, aby to vypadalo, že feministický parazit je užitečný, zařiďte to.

    • Vysvětlivky pro nechápavé:

      "estébácký" - StB v ČR, jde tedy o princip, odkazuju se na použití technik manipulace jaké známe u "tajných" služeb, odkazuju se na historii tohoto státu (vývoj před rokem 1989 a po roce 1989), politiku u nás i ve světě (například "chceme více astrofyziček, zařiďte to"), uskutečňování mocenských zájmů v organizaci, použití feministického primitiva a parazita jako nástroje, aj.

      Například:

      S Čínskou lidovou republikou na věčné časy a nikdy jinak! Kupředu levá, zpátky ni krok! Včera již znamená zítra (nebo tak něco, zítra bude včera)!

      Zeman, Babiš (například), mafiánsko-estébácká struktura, vlastnictví firem, "tajné" služby

      feministický parazit, feministická propaganda, feministická objednávka

      klientelismus, merkelismus

      • Z jakého důvodu porušujete opakovaně pravidla diskuse? Když napíšete svá moudra jednou, prosím, každý má právo na názor. Ale Vy stejnými moudrý obohacujete diskusi k jakémukoliv tématu. Proč? 

      • Proč Čína zvládla pandemii tak skvěle.
        Peking poslal do Wu-chanu 40 000 zdravotníků z celé Číny, postavil dvě nemocnice, vyškolil 9 000 kontaktních stopovačů a začal sledovat, testovat a izolovat nejen každého s virem, ale každého s horečkou.


        Čínská taktika byla v konečném důsledku funkční.


        Do 18. března byla Čína schopna oznámit v zemi nulové nové případy a některá města mohla v březnu znovu otevřít. Odborníci z celého světa v oblasti veřejného zdraví, označili postup Číny za obrovský úspěch

      • N

  • Očekávejte, že se v budoucnu dozvíte mnohem více. Pracuju na tom. Tak pojď na mě zase kleknout! Co ty Bureši a tvoji poskoci? Ani je všechny neznáš, tím jsem si jistý. Řekni jména! A Faltýnek taky! Třeba se postupně dobereme celé té mafiánsko-estébácké struktury, která tady řádí v pozadí politiků! A co feministický parazit, co si zase objedná?

    • A jak to vypadá ve vaší organizaci???

      Nebo máte roušky a jste posraní strachy něco říct :)

      • Panečku to je zase krasomluva hrdino.To jsou zase gejzíry trapností.A že takové svěží myšlenky nevyslovíš někde na ulici?Nebo neřekneš v tramvaji? Spolehlivě by ti kapalo z nosu.Jen tak pro radost okolí.Že se podařilo usměrnit obyčejného zamindrákovaného sprosťáka.

  • to ještě uvidíme, co se bude dít, nějací burešoidi, bakalovci, kočkovci, putinoidi, merkelovci, atd. (doplň si sám dlouhý seznam), visí na jakési podlé struktuře, feministický primitiv a parazit zde hraje velmi významnou roli jako nástroj

    A co ve vaší organizaci, také vynucujete feministického parazita a používáte ho jako nástroj manipulace?

    • netUSblb

      Zapoměl si na ušoidy a vše to spadá pod opičí tlupu.

  • Zajímavé. Musím říct, že já se o drahé kovy a jejich cenu v poslední době docela dost zajímám. Přemýšlím totiž nad tím, že bych do něčeho takového zkusila investovat. Co jsem se tak dívala, tak velice zajímavě vypadá například investiční platina. Nemá někdo s investováním do platiny náhodou zkušenost? Mockrát díky.

  • milacekpublika

    Ja vám nevím, ale tak buď těžím nebo uklízím, ne? Tyhle moderní vymoženosti fakt nechápu. Lidi místo toho, aby vzali do ruky čistící prostředky, tak raději zahálejí na gauči s telefonem v ruce. Jasně, je to lákavé, ten dopamin a endorfiny tam fungují. Ale že si takhle postupně vytváříme závislost srovnatelnou třeba s alkoholem, na to už nikdo nemyslí. ;-) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit