Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvláštní. Na komunisty kdejaký dnes plive a z děr vylezli i tací, kteří nás díky svému šovinismu, po vzoru našich ukrajinských bratří, ženou do nesmyslné války proti Rusku. To je neuvěřitelné kolik u nás zůstalo uvědomělých po té " komunistické devastaci", kteří přeci tu dobu považovali za nutné zlo a v rámci toho svého odporu v té době ve svém životopisu udali svoji ženu, matku dvou dětí, že je politicky neuvědomělá a že v tom směru na ní pracuje. A jen tak bokem: Protože přeci nebudeme kupovat plyn a suroviny od Putina, když je to takový démon. Tak způsobí energetickou krizí, která nemá obdoby, kvůli něčemu co nejsou ani schopni ani po pravdě obhájit. Stačí připomenout výkřiky dnešní EU ikony Layerové a jí podobnýn týpkům, že plyn or Rusů nepotřebujeme a že koupí plynu od Gazpromu by jsme podporovali válečné choutky Putina. A v zápětí, když jí to došlo, tak ta samá začne vykřikovat, že plyn musíme kupovat od Putina, protože jinak by jej prodal dráž jinde a vydělal by na zbraně, které by pak použil proti našim hrdinným ukrajinským obráncům svobody a demokracie made in USA!!  A teď budou obdivovat co ti "zlí" komunisté dokázali?? Tak si v tom pravicoví soudruzi udělejte jasno. Přeci všechno co je od komunistů je špatné. Proto se také po roce 89 v tzv. privatizaci prali o to, aby si to nacpali do svých kapes, co ti komunisté vybudovali.

  • Ještě že ho naši otcové a dědové postavili a zaplatili. Dneska bychom nezvládli ani jedno. 

  • Odhadem před asi 25ti lety jsem v televizi viděl rozhovor s architektem, který Nuselský most  vyprojektoval. Řekl, že požadavek byl, aby most měl osmkrát vyšší pevnost, než je jeho nosnost. Řekl, že on ho vyprojektoval na dvanáckrát vyšší zatížení a že při základní údržbě vydrží dlouho.

  • Ve finále se tam přidávaly jako zesílení ocelové rošty ,protože původně most nebyl stavěn na sovětské vagóny protože metro C byla stavba Československé sovětského přátelství a zároveň jako protiatomový kryt.

  • Ve finále se tam přidávaly jako zesílení ocelové rošty ,protože původně most nebyl stavěn na sovětské vagóny protože metro C byla stavba Československé sovětského přátelství a zároveň jako protiatomový kryt.

    • mun.go

      Akorát že do krytu při povodni zatekla voda ...

      Jak Vltava zatopila 18 stanic pražského metraKdyž v noci ze 13. na 14. srpna 2002 začala do pražského metra na několika místech proudit voda, ze začátku nikdo netušil, kde se tam vlastně vzala.
  • Nuselák je super. Vždy jsem tudy chodil na kurzy francouzštiny. Na Praze 4 šlo ještě zaparkovat. Narozdíl od dvojky. Tam je to peklo.

    Musel jsem jen přejít most a dostat se z Vyšehradu do Ibisu na IP Pavlova. Pěkná procházka i výhled. 

    Slečna co mě školila byla super. Tak mi to nevadilo.

  • KIMCID

    Komunistická stavba fuj 🤣🤣

    • Ještě,že ten most tenkráte postavili,dnes už by to nedokázali.Tenkráte se toho postavilo mnohem více a kvalitně.

      • KIMCID

        Až na Trojskou lávku 

    • mun.go

      Je to krásná stavba, to je podstatné. Mimochodem komunismus nikdy v ČS(F)R nebyl. 

      Nuselský most má samostanou webovou stránku zde, kde se dozvíte více o  návrzích, projektech, architektuře ... 

      Věnujte minutu ticha všem obětím: ...  major Milan Arnold z policejního I. oddělení v roce 1992 vzpomínal na stránkách Rudého práva takto: „Jen z toho nešťastného Nuselského mostu od roku 1974 skočilo 282 lidí..." - viz tady

    • Pokud bychom byli bez nuseláku tak bych asi parkoval u USK a chodil do kopce. 😋

      • KIMCID

        Můj příspěvek je ironie pro místní komunistobijce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit