Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vezni v cechach jsou tyrany chladem a misto aby pracovali naucej je sedet v celach a premeslet o sebevrazdech
  • vřed jsi ty, ty buzerante bachařskej.
  • Pokud jste byl přímým svědkem a nejde jen o "muklovské" kecy, které jste si vyprávěli navzájem mezi odsouzenými někde na kuřárně - tak je může kdykoliv oznámit. Ve všech věznicích máme oddělení prevence a stížnosti a ty jsou doslova zavaleny podněty, stížnostmi od vězňů na cokoliv. Nebo máte přímo na GŘ VS odbor kontroly. Pokud ve Vašem případě nevěříte VS(to není u trestaných osob nic neobvyklého)tak se obraťte na Policii ČR - prostě těch možností máte mraky. Ale Vy si jen zde plácáte játra a to je tak všechno. Jinak je třeba rovněž uvést, že odsouzení jsou zhruba v jedné třetině těžcí psychopati(dnes se to nazývá disociální porucha) a ti si budou vždy a všude stěžovat na všechno. Lidé také málo vědí, že náklady na jednoho vězně a měsíc se pohybují kolem 30. tisíc korun. Vězeň pokud ve vězení nepracuje, jdou pohledávky na jeho stravu, ubytování a všestrannou péči na vrub státu. I když pracuje, tak mu můžete strhnout na náklady pouze částku do výše 1.500,- Kč. Takže tento stát vydává ročně několik miliard na lázně zvané vězení. A mnozí vězni o tom nepokrytě mluví a píší ve svých dopisech. Pozdrav z lázní, pionýrského tábora, kempu posílá ... Spousta vězňů se 24 hodin denně válí na postelích a jen přemýšlí, koho po propuštění přepadnou, okradou, podřežou... To je realita kriminálníků. Tak tady nemel svoje vymyšlený kecy. Lhát, to vám jde všem super. Ale to je tak všechno. Jste vředy této společnosti.
  • Pořád tady nikde nevidím zmínku o tom,že hlavně bachaři podporujou,pokud to sami nepřinesou, vše nedovoleného,co se do věznice nosí! Jest-li prohlížím balíčky at donesené příbuznými,nebo dodané poštou,pro mukly, a šlendriánsky nebo záměrně přehlédnu zakázané, tak jak to je?
    Hlavně ale, z muklů si bachaři nadělali kápa, která se starají o celý chod věznice!!! Bachaři Přenášejí na vězně většinu zodpovědnosti za jejíž porušení je i trestaj.Kápo-mukl co má na to, aby každýmu neposlušnýmu ,většinou bezmocnýmu muklovi nakopal prdel, řídí pořádek. Bachaři z nich dělaj velitele světnic,jejich zástupce a podobně.
    Dělal to už Hitler a bolševici samosebou.
    Bachaři kradou kde můžou, za bolševika rozkradli , v Horním Slavkově, za sto tisíc ,jako proviantáci, vězenskou kuchyn a za to se dostali jen na dva měsíce na špačkárnu!!! Jinej by za to dostal 10let za rozkrádání soc.majetku.Proviantačka ve Vinařicích pořád ožralá, tahala tam mukly za péro, mejdany pro různé papaláše, mejdany pro jakékoliv bolševické příležitosti se stoly plnými žrádla a chlastu.Dělal jsem tam v kuchyni a obsluhoval jsem je ,tak vím o čem mluvím.
    Bachaři-dříve hlavně političtí buzeranti, dnes už jen buzeranti co dnes mají svoji orientaci povolenou...se dál s muklama miliskujou ...nebo myslíte,že to s revolucí skončilo??? Nebo,že je to jinak???
    Když jsem za bolševika nastupoval trest, za napadení veř.činitele na 18měsíců, do vazby v HK, dal jsem si do krabičky od Mallborek Yastil a celkem dva kartony to jest 300ks Yastilu jsem si v pohodě odnesl na celu. A podařilo se mi to dovézt až do lágru.
    Na Bytízu,na uranu se měli bachaři od muklů, co vydělávali desetitisíce měsíčně jako prasata v žitě, drogy se tam, s jejich tichým souhlasem, brali veřejně.Jejich manželky a celá příbuzenstva je kupovali v lékárnách, jen se podívejte na spotřebu Yastilu okolo kriminálů. Yastil stál v lékárně 8kč a pak se prodával za 5-10kč kus.Na krabičce,kde jich bylo 20 se vydělalo kilo mínus 8kč. A dost hodně spadlo do kapsy bachařovi.
    Myslíte si snad, že dnes kdy mají mafijáni miliony v matracích, že si bachaři nepřijdou na svý???
    Všude , na každým rohu je korupce a myslíte si, že kriminálu se vyhýbá,protože je to kriminál??
  • Je pravdou, že v noční době, ale i o víkendech zajišťuje dozor na odděleních pro vězněné osoby řádově několik dozorců. Ti stejně musí chodit neozbrojeni, mají pouze pouta, kasr a svůj opasek. Maximálně si mohou ještě vzít obucha. Denně a neustále se pohybují po odděleních, kde i vězni se volně pohybují. Takže opravdu doslova chodí mezi desítkami až několika stovkami vězňů. Ti na ně v kteroukoliv chvíli mohou fyzicky zaútočit. Že v takovém kolektivním, přeplněném prostředí kvete mezi vězni šikana, vydírání a i fyzické napadání je běžné a nevím, jak se tomuto dá efektivně čelit. Že se do věznic dostávají nepovolené předměty(např. drogy, peníze...) je také běžné. Jak tomu chcete zabránit? Vězni mají svá zákonem daná práva. Navštěvují je rodinní příslušníci, kamarádí, družky... Mají právo dvakrát ročně si nechat zaslat balík s potravinami, tabákem, či jinými věxcmi. Chodí běžně do práce mimo areál věznice, jezdí na eskorty a tak se pohybují mezi spoustou jiných věznic.... To je tisíc příležitostí, jak se mohou tyto zakázané věci do věznic dostat. Uvědomte si, že ve věznicích můžete mít až téměř tisíc vězňů. Jak chcete průnikům zabránit????
  • No začíná se to vymykat kontrole i ve střežených prostorách,jaký věznice mají.Slibný to zítřek! *16* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit