Přejít na výpis diskuzí
Nýmandi, útočí Bobo na politiky. Měli jste komunisty zrušit a nedělat z nich premiéry
15.6.2012 | Sebastian Kantor
86 příspěvků
-
Naši předkové nám zanechali jednu zemi. České království (země koruny české), které má nyní demokratičtější republikánské státní zřízení - Česká republika). Markrabství moravské slučující tři starší přemyslovské úděly z knížectví vydělil jako subsidiární správní a politický celek až Friedrich Barbarosa,
-
Bobo je sexy.
-
-
Lenin měl lues a tak se mu líbili všechny.
-
Jo, jo, to je ale všechno
-
-
U ženské to často stačí.
-
-
jasně, asi jako sekačka na trávu...
-
Na Naďu Krupskou už ser.š?
-
-
Vzal jsem si z tebe příklad a nechal ji odprásknout, mrchu!
-
-
-
Škoda slov. Bobo, že se nestydíš útočit na prosťáčky bez paměti. Naše děti říkají "Vrať se do hrobu, babo". Doufám, že ji i komančové už prohlédli.
-
-
a já zase říkám vrať se do hrobu Anaji, kapišto ?:-)))
-
Komunistu jsou jediná náboženská strana která zasedá ve sněmovně ,proč tam nejsou ostatní co mají nejen víc členů ale i jiného boha ? Proč nevrátí co ukradli a neomluví se všem pozůstalým po jejich zločinech a to pojednom čeká 200 tisíc potomků *11*
-
-
ať je Bobo zticha, sama kandidovala za KSČ na presidentku.Dobrá byla jedině když moderovala pořad 7.Nyní nestojí za nic
-
-
i ty oslíku Vlku, zase jsi tady, už jsem se radoval že ses přesunul jinde.:-)))
-
-
Ty nejsi antiparoubek, ale velký projakešák
-
-
-
Už ji to haraší, bylo by ju třeba pořádně vydřet. Navrhuji za 50Kč odměny, kdo dá víc?
-
-
Ono haraší Tobě, a to pořádně!
-
-
Paní Bobo má v tomhle pravdu. V 89 se vytvořil precedent s bolševikama, prej ty slušný dosadili do úřadů, nakonec je dali do státní správy, udělali z nich dokonce premiery republiky, poslali je do EU jako komisaře, prostě takovej samet po česku. Dneska lidi poznávají na vlastní kůži kam to tahle sebranka tzv. demokratů táhne. Lidi jsou tak slepí že tyhle bolševiky dokonce volejí ve volbách. Kryl tomu říkal demokratůra. Já tomu říkám normalizační demokratůra.
-
Bobosikova pry pred nedavnem mela prohlasit,ze volici KSC(m) a protestujici odborari jsou opovrzeni hodna luza a spodina lidstva.V tomto mi nezbyva,nez teto dame dat za pravdu. *3*
Jinak je to karieristka,ktera ma uz sve 'vysluni' davno za sebou! *16* -
-
Prohlásila, nebo "měla" prohlásit ?
-
I lhář občas řekne pravdu! (Myslím Bobošíkovou.)
-
-
Alexeji,mas recht! *3* Jestli to prohlasila,tak to rekla za nas.Ale jinak me tato dama nezajima.
Ta plivajici odborarska pakaz me presvedcila,ceho jsou priznivci KSCSSD schopni.Toto je podle techto bezmozku dialog! *12* *12* *12*
-
-
-
S jednim ze superzlodeju soudruhem Dr.Zeleznym si udali uskupeni,a tupa komunisticka pakaz to volila...Tak soudruzi,muzete tu C U B K U volit nadale! *12* *12* *12*
-
Všeho schopná Bobobaba má strach, že kroucení zadkem a vystrkování poprsí ji na hrad nepomůže. Dobře si vzpomínám jak krátce po Listopadu ta ježibaba řádila v televizi.
-
Tak co, bando bolševická?
-
-
jsi jen malý hlupáček, a nemůžeš za to že jsi se narodil :-))) čepičko
-