Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rakušan - nevěrohodný plantala který neví co mluví.Umí tak maximálně vyvěšovat prezidenty velmocí ve vaku na mrtvoly.Nevěrohodný drban který si nevidí na špičku nosu.

    To britský ministr války šel aktuálně ještě dál, ve své anglické blbosti. Neuvěřitelné.Prý se Rusko bojí konfliktu s NATO.Prohrálo by.Přeci takovou koninu nelze snad ani vypustit z huby. Nechce se věřit že takové mačo může v Anglii dělat ministra.

  • " Řešením podle něho nejsou kontroly na hranicích jednotlivých členských států."

    Něco jako - bylo zjištěno, že přibývá řidičů jezdících pod vlivem alkoholu, ale řešením rozhodně nejsou policejní kontroly na silnicích.

    Ten Rakušan je fakt blb.


    • goyim

      On hlavně hraje blba. Jsou to dobře placení špatní herci. Jejich role je lhát o tom, že něco dělají pro stát. Vlastně je to horší - jejich role je předstírat, že mají moc něco dělat pro stát. Ve skutečnosti nemají. Jsou jen převodovou pákou toho, co nařídí Brusel a DC. 

      Připomenu nedávný projev bývalé Britské premiérky Liz Truss, kde řekla, že si myslela, že ze své pozice bude mít moc řídit stát, načež s hrůzou zjistila, že vlastně nemá moc něco řídit. Prý to tam řídí Bank of England.😂A to ani nejsou v EU. Vítejte v pohádce o demokracii...

      • Věřím, že jednou dojde k velké změně a Evropa i USA se otřese. Prostě další generace mladých nebudou ochotny akceptovat, že "karty jsou rozdány" a oni se stanou jen drobnými figurkami ve hře mocných. Tato generace ještě ne. Ta je spokojena se svým mobilem a vysedáváním doma, ale takto to nebude napořád.

  • goyim

    "Povinné přijímání migrantů ten migrační pakt neobsahuje," zdůraznil.

    Lhář zdůraznil, že zůstane lhářem. Samozřejmě, že je to povinné, když při odmítnutní musíte platit. To je jako s těma vakcínama, není to povinné, akorát tě vyhodí z práce a nemůžeš jít z baráku. Za bolševika taky herec nemusel povinně kolaborovat s režimem, akorát si pak mohl hrát akorát v koupelně. Co čekat od novodobých soudruhů a pohůnků Bruselu, než aroganci a manipulace. To jsou ve skutečnosti ty jejich hodnoty. Jak řekl, Schneider, Evropa hnědne a lže.

  • Než se vláda a naši zastupitelé rozhodnou, bude to s křížkem po funusu... Mimochodem Piráti s liberalismem a Antifou jsou za imigraci asi nejvíce. Někteří jsou členy Muslimského bratrstva. Nejdříve je třeba se vyrovnat s vnitřním nepřítelem. Například TOP 09 se hlásí se k liberálnímu konzervatismu. Jaké občanské ctnosti prosazují jedinci z pětikoalice vidíme ovšem v praxi.

  • Dokud bude Evropa sloužit jako velkovýkrmna nenajedených Afričanů, kteří jediné co mají je velký hlad a bezedné břicho, tak to nikdy nebude ideální.

    Všechny je vypakovat odkud přišli, nemáme žádnou povinnost nechat se vyžírat. O ničem jiném to není. 

    • Nemám nic proti migracím, pokud budou migrovat na Saharu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit