Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • debilem dne je opět místní pablb rudla hrebeňár, to je ale blbý jméno, hodný nevzdělanýho pitomečka
    • ... věděl jsem, že nikdy nepochopíš, jak jsi neškodný, každý svého sebeponížení strůjcem :)))
  • Do hlavy mu nikdo nevidí
    To je jeden odstavec ale vždy platí komu to přinese prospěch ! To platí i v detektivkách ale i v životě vždy ! Neodpustím si leninovo : "Svoboda ano ale pro koho ?" "Demokracie ano ale pro koho ?" Mnozí se diví , že Amerika uvěřila Trumpovi to je něco jako Babišovi !!! Copak to nevidíte jak se rozvírají nůžky a ti noví zbohatlíci se pomalu nechtějí ani podívat na ty bezdomovce a chudáky aby se náhodou neumazali !!! Sice tito vsadili špatně ale přesto musím připomenout Petra Bezruče "Přijde den, z dolu jde plamen a dým, přijde den, zúčtujem spolu! " Jen dodám,že dělný lid neboli proletariát bude hledat svého vůdce a ten se najde !!!
    • vanhorne
      "Demokracie ano ale pro koho ?"
      Pro kazdeho kdo na to ma.☺
    • ... si překrásně debilní blbeček :)))
  • nám hrebeňár zase odtáhnul jako spráskanej impotentní pes
    • ... potešil jsi mě moc, že ses přihlásil a že primitivovi jako ty zde píši naposledy, moc si vychutnám dementní trosku ... jsi tak neskutečně krásně primitivní, že mě nutíš zopakovat noblesní vychutnání bezmocného nevzdělaného s*áče ... neodtáhnul jsem, pouze jsem ukončil ztrátu času s primitivy jako ty .. mrzí mě, že mi sděluješ svou impotenci, ale co naděláš, ty nikdy potomky mít nemůžeš, jayké štěstí pro lidstvo ... jsem nadšen, jak primitivním způsobem jsi mi sdělil. že jsi v hajzlu ... je to výsledkem mého snažení zde, které se dnes naplnilo ... chápu, blbečku, že nevíš, o čem píši, ale toto je přesně součástí mého plánu vychutnat si lidskou trosku ... nemohl jsem si vybrat jiného blba
    • ... jsi totálně na dně, součást mého plánu, sračko, jenom zbabělec píše o nás, to ty nechápeš :)))
      • ale no tak! Copak prase má plán? Maximálně jak strčit co nejdřív rypák do žlabu.
  • prase všude kam se podíváš. Dnes odložil oblíbené čichání kalhotek Simonky a prasí. Ani vlastní matku ještě neobskočil.
  • jako klíště se prasečí drban drží komunikace. Celý den v opovržení posměchu a hanbě. Krásně zpackaný život páchnoucího vepře.
  • Jsem slovenský gastarbeiter, makám v Ostrově, továrna na doplňky pro BMW, vyrábím plata do kufru, náročná práce pouze pro inteligenty!
    • ... ano, dohnal jsem tě do naprostého projevu tvé neskutečné tuposti, pokračuj, už jsi dost na dně
  • impotentního hrebeňára uležet, sledujte co se bude dít, už mi žere z ruky!
    • ... jsi v hajzlu, primivy jako ty za dne vyřizují mí pejskové, blbečku :)))
      • Ty bys hlavně měl ten tvůj počítač vyhodit z okna, jinak z toho opravdu ještě víc zblbneš. Největší primitiv jsi TY.
  • Impotent Hrebeňár a teplouš Semjon Gayínek se sešli, kdopak z nich asi vyhraje titul debila dne?

YEAH !!!
    • *1* zajímavá soutěž
      • přééééésně

SPLASH !!
        • Máš našlápnuto k vítězství teplouši!
          • díkes *3*
            • zase zuříš Simone?
    • dearputin.com *9*
  • Smích obecního blba. Tak přesně tak vypadá.
  • Zuří a zuří a zuří teplouš Semjon Gayínek, jak já to dělám, že ho vždy tak vytočím teplouška???
    Jsem prostě dobrej!!!

CHICHICHI !!!
    • jsi mistr, také bych chtěl mít takové zaměstnání, celý život dělat právě toto je skvělé
      • Jsem reklamní návrhářka, nejlepší v ústavu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit