Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nejsem primitiv jako ten chudák, abych čuměl do jiných diskuzí :)))
    • ... moc jsem si užil tvou ubohost, ale mnohem raději bych se podíval do očí takového primitiva :)))
    • ... tak kde a kdy ti rozkopnu tvou zdegenerovanou držku, sračko?
  • Pan Babiš se chová rozumně a dělá to dobře. Fandím mu a doufám, že vyhraje volby s 60% hlasů aby se už nemusel handrkovat s takovými zloději, lháři a podvodníky jako jsou tzv. "tradiční" "demokratické" parlamentní strany. Doufám, že se spojí s KSČM, budou mít ústavní většinu a konečně vypráskají výše jmenované zloděje ze všech státních institucí.
    • diky pelikanovi tuhle stranu nebudu volit
  • ... už zde nejsem, tak pochopitelně mohou blbečkové blít bez odezvy, co jim jejich IQ 8 poručí :))
  • ... blíží se nový den, na který se těším, už nebudu okopávat zbabělou chátru, změna je život :)))
  • ... špína vytuhla, tak to má býti, uchlastaní nevzdělanci jsou pouze přítěží inteligentní populace :)))
  • ... moc si užívám závěr svého experimentu s primitivy, otevřel jsem si k tomu skvělý drink :)))
  • ... finito, bezmocní debílkové :)))
  • ... není důvod rozepisovat se, tiscali.cz rozvíjí demenci a inteligenci současně, akorát tam borci nepochopili, že inteligenci rozvíjet není potřeba, ale rozvíjení demence ničí dementy :)))
    • Proto si tak dementní? Aha!
      • ... neruš, kriple :))
  • ... zářným příkladem výsledku hloupé snahy tiscali.cz je sráč, který ve své vesnické naivitě marně doufá, že mě uváděním hrdého jména inteligentního člověka urazí, opak je pravdou
  • ... omlouvám se, ale nyní mě póvl již nezajímá, můj úspěšný průzkum lidské blbosti skončil :)))
    • ale no tak. Taková akademická myšlenka z prasečího chlívku? To je třeba zapsat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit