Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Existuje společenská a mediální objednávka na takovou obžaloba že strany části veřejnosti a značné části médií.

    Proto věřím, že případná žaloba bude opřena neprůstřelnými a objektivním důkazy. Politické procesy patří k naší temné minulosti. 

    • josef.chmela

      Bohužel, politické procesy u nás nejsou minulostí.

      • Opravdu ten  chmela je b..b non plus ultra.

        Pepíku probuď se - ty s tou svoji partičkou zvrácených gaunerů - komoušů už nejste u moci. Takže politické procesy nehrozí.

        • josef.chmela

          Dělat ti kolegu jako blb je strašně těžké, vždyť se neumíš ani podepsat. To už dnes zvládne každý prvňák. No, ale je ti odpuštěno. Pravice takové mentálně zaostalé voliče potřebuje, protože nikdo jiný by ji nevolil.


          • Máš pravdu že obecní blb tvého formátu se jen tak nenajde.

            Tentokrát nám zde místo Pepka Vyskoč uřaduje jakýsi Pepa chmela. S mozkovnou jsou na tom evidentně stejně. Pepík Vyskoč byl ale na rozdíl od toho chmelka alespoň užitečný jako pasáček. To chmelka tak max. může pást těch svých posledních pár primitivních bolševických pomatenečků, na víc skutečně nemá. Viď že Ááááňňo kobliho levácký pšouku chmelo.


  • Etébák Bureš si podle Sputniku přeje být po rozsudku převezen do trestnice na Krymu. Rodina by byla pokupě..
    • josef.chmela

      Zase jsi utekl z blázince? Ta ostraha tam je opravdu slabá.

  • Případná obžaloba? Četli jste Švejka? "Přiveďte odsouzeného, ale rychle pánové! Ledvinky se musejí jíst teplé. (zkráceno) 🤗

  • A její obžaloba je již napsána?

  • Co si ovcané v té České Reservaci svobodně zvolili, k obrazu svému, to mají.

    • josef.chmela

      A volili jsme dobře, na rozdíl od tebe.

      • Komunisty, ani ty "překabátěné" jsem nevolil, na rozdíl od pisatele, který zjevně patří k těm "bývalým".

        To byla ta chyba "Nejsme jako oni!"

        • Gratulace k volbě TOPky. Inu, komu není rady, že? 

        • josef.chmela

          S blbama, jako jsi ty,  se nebavím, jsou pod mé rozlišovací schopnosti.

    • Je to naše věc - a Vás i nicku "M.zeMAN1" zbytečná starost...

      • Jste opravdu správná zeMANokoblihářská "myslivna". A ten důraz na zvýraznění tučným proloženým textem svědčí o vaší "výjmečnosti".

        Problém je v tom, že musí v této zemi žít i normální lidé, ne jenom takové tupé ovce které za koblihu a pár lživých žvástů poslali do funkcí ty dva grázly - zeMANa s Burešem/babišem. A jen špínám jako jsou  zeMANofilckové koblihářské ovce vyhovuje že český stát je zastupován nečím tak podlým, prolhaným, křiváckým, ..... jako jsou ti dva odporní komouští práskači.

        • josef.chmela

          Od tupce a sprosťáka to tedy sedí. Jsi pouze zakomplexovaný trouba.

  • Ale nedostane se nic nikam, nedělejme si zbytečné iluze a naděje - tím méně na podání žaloby na toho  koktavého kobliháře - megazlodějského gaunera, komouš.konfidenta Bureše/babiše.

    Stačí se podívat na tu zeMANo....vou ...... co si teď nechá říkat min.spravedlnosti - pan st. zástupce se jen pokusí o něco takového jako podat žalobu a bude následně tak moct dělat možná pomocného koncipienta v Horní Dolní, pokud nebude mít náhlé prozření že odchází z právnické praxe "na vlastní žádost" třeba ze zdravotních důvodů.

    Vzdyť vsechňo je jen úúúúcelkáááá a kampáááňňň že Áááňňňo babiši. Aspoň se nauč česky  když už zde musíme dočasně trpět takový imgrantský "dáreček" jako jsi ty.

    • Že někdo neumí dobře česky není důvod k výtce. Snad jen v hodinách mluvnice. I mnoho Čechů neumí dobře česky.

      • Není to prosím o tom, že mnoho čechů neumí česky.

        Ale když už se ten ...... mektavý ukňouraný vřed dostal svými podlými křivárnami tam kde dočasně ......, měl by alespoň při ofic.přednesech jakž-takž umět mluvit a ne jen trapně blekotat své zcela nesmyslné žvásty.

        M.j.: dovětek o češtině byl jen zcela nepodstatný "přívažek"  k příspěvku o dalším dějiství v případě zlodějin toho ...... gaunera.

      • pokud je M.zeMAN1 Čech, je toho ukázkovým příkladem.

  • Padni komu padni. Kdy dojde na Kchárlovy rybníky? 😉

    • Dotace na rybníky jestliže jsou určeny k vyčištění a rekultivaci jsou v naprostém pořádku.Staré české rody českou krajinu zvelebovaly narozdíl od tzv.rybníkáře v Osvětimanech.Co ty na to mudlo?Kdyby jsi byl realista,tak by jsi věděl ,že Bureš tuto zemi.kde není doma jenom plundruje!

       

      • Moc o tom nevíš že šmudlo? Kchárl dostal dotace na odbahnění rybníků ze státní kasy tedy naší kapsy a využil to k těžbě písku který nám, tedy státu prodával. Jak by se ti například líbilo kdybys tomu svému jak říkáš "Burešovi" dala sponzorský dar na výstavbu vepřína a on by zato postavil tvé oblíbené "čapí hnízdo" kde by ti účtoval vstupné? To je analogická situace. Jak se ti to líbí teď duchaprostá nebo spíš maskovaný duchaprostý? 😉

        Než začneš kázat druhým o morálce, musíš si zamést v první řadě před vlastním prahem.....

        • No přiznám se, že ten příklad s vepřínem nebyl dostatečně přesný a nevystihl mizérii Kchárlových rybníků. Přesnější by bylo kdyby například Babiš žádal dotaci na Čapí hnízdo jako zábavné centrum pro děti a místo něj za ty peníze postavil vepřín a maso by prodával správě státních a hmotných rezerv. Omlouvám se, že nepřesným příkladem jsem zlehčil ten rybníkářský podraz.😉

      • Cituji: Staré české rody českou krajinu zvelebovaly. Zlatá slova. Příkladem je zcelování honů Lobkovici, založení smrkových monokultur Švarcenberky či budování vodních kanálů a nádrží Rožmberky.

        Nějaký příklad Babišova plundrování "této země" dokážete podat, nebo zase jen vkřikujete do tmy?


  • Budu se těšit, až paní JUDr. Lenka Bradáčová bude mít jasno i v obžalobě jiných politiků, např. ve věci financování aktivit pod vedením jistého ing. M. K., souvisejících s modernizací 353 tanků - místo modernisace původně naplánovaných tanků 30. 

    Nemluvě o jeho dohodě - s výrobcem, který padáky v životě nevyráběl - o odběru 2.310 těchto - v podstatě nefunkčních - padáků, což mělo za následek smrť dvou vojáci z jednotky, pověřené testy těchto zmetků. Přes tuto tragedii převzal - a zaplatilo - MO pod vedením ing.M. K. na základě smlouvy od onoho výrobce - další padáky za 114 milionu Kč. 

    Nejspíše se tento pán - možná právě ve světle těchto machinací se stal ministrem financí (tehdy v dresu "jiné strany" než je v současnosti) a v jeho režii si v r.2008 "vypůjčila" vláda dalšího inženýra v roli premiera 70 mld. Kč z důchodového fondu - aby je už
    nikdy nevrátila! (
    Je s podivem, že - i když fiktivní - důchodový fond není doteď v minusu!)

  • Jo jo není to jednoduché zaonačit to tak, aby se to vůbec mohlo dostat k soudu , který to stejně smete ze stolu. Státnímu zástupci nezávidím musí udělat z pr.u kuličku a to není jen tak. Pravděpodobně si prodlouží termín opětovně do konce roku.
  • Marcelskrc

    https://plus.rozhlas.cz/o-svazky-stb-se-zajimala-jen-cssd-ptali-se-me-jestli-je-v-archivu-neco-na-babise-8030509?fbclid=IwAR0RZJlz3CXiyWRjbWwAL3nyIY88aAnTog1Ib3EjtAb_B3pwIE7n5sOez7ITakže Žáček vlastně naznačil, že hon na Babiše je opravdu učelovka, kterou odstartovala ČSSD. Každopádně to něco napovídá o serióznosti naši politiky a informování o ní.Tak to je síla. Takže si tam politici chodili celá léta pro kompro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit