Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keťáku nepřekrucuj. Přeci králem prasečího chlívku jsi tady ty. Zavedený prasič stránek.Tu živočišnou, chlév a prázdný žlab už ti nikdo neodpáře. Tvoje prskance možná zabírají u prasátek okolo. Tady jsi pro srandu.Takový lidový vypravěč konin.Už dlouho jsi tady neúčinkoval jako cizojazyčný expert bez háčků a čárek.

    • Ahoooj ty americkej agente. Jak jsi na to s tlakem ? Chmela už se ani neudrží na židli jak je natlakovanej. Co ty ? Prasič , výroba , čéče ty bez svejch zvířátek neusneš. Co si sebou bereš do postýlky radši ,? Selátko nebo telátko ? 

      A víš jakej je nejlepší dárek pro mrtvýho okouna? No přece mrtvý štěňátko ty hlupínku z malý ale útulný vesničky. 

      • Vesnický drban keťas si pořád přichází pro kopance? A toto všechno má být jako legrační? Nebo humorné?Přeci zavedeným prasičem zdejších stránek jsi už dlouhé měsíce jedině ty. Drbanem ze statku jsi opět jen ty. Tak nedeleguj svoje kompetence na druhé. Vymysli nějakou svěží myšlenku. Pokud to v tvém prasečím chlévě vůbec jde.

        • Tak teda nevim . Praseci chlivky sem tahas ty. Z toho usuzuju ze jsi se prestehoval do nejakeho mestecka z vesnice a ted nad svymi ex spoluobcany ohrnujes nos. Ja o prasetech celkem nic nevim , znam jen jedno a to jeste virtualne. Tebe. Takze jakou chces novou svezi myslenku okoune ? Ze bys presaltoval treba na ryby ? Ty smrdi vic nez prasatka , nakonec cichni si k sobe . Tve uvahy me vzdycky rozesmeji. Stejne jako skoleni tveho soudruha chmely . No a vidis , ted pisi zase bez diakritiky. Ciste nahodou . tady na tom aparatu cesky pisi malo , kvuli tobe si prepinat klavesnici , no musis uznat ze to neni ani k pousmani. Ty teorie , kde na e chodis ? Lepsi konspirator nez cela ceska vlada dohromady. Tedy mimo tveho oblibence pana poslance Volneho. Nekdy me mrzi , ze uz tam nemohu volit. Snad bych mu tam sel svuj hlas i hodit , kdyz se za nej tak primlouvas. 

  • Americke rozvedky nemaji o puvodu kovidu jasno , protoze delaji fatalni chybu. Neporadili se s okounem, chmelou a janakem. Tato vesmirna trojka ma prehled o vsem. Okoun to u krmeni kravicek v cervene veste vymysli , chmela tomu da politicky uces a janak to zkopiruje a posle do sveta. A zase bude nastolena rovnovaha. 

    • josef.chmela

      Ty ubožáku se pod ty své hlouposti neumíš ani podepsat.

      • Podpis je přece v nadpisu ty Leninova ustřižená bradko. 

  • Samozřejmě že zdejším absolutním expertem je nějaký Volný, poslanec ze sněmovny.Vyhlášený špinavec a covidový expert. Rozhodně si vysloužil za svoje eskamonterské kousky titul "certifikovaný blb". A není překvapením že ve volbách s ním vyskakuje i další zavedená špína Bobošíková. Univerzální prasička veřejného prostoru. Ta by se ráda vetla kamkoliv. Jen aby bylo na špínu vidět. Nikdy se nezapomene, jak se po zádech Železného vyšplhala do Bruselu.A pak šup od něj. Marné sedí na ni to klasické "absolutní blbka".

  • goyim

    Haha. Jako by snad US rozvědky měly patent na to, co je pravda. To je ale bohužel dnešní realita, uctívání a oslavování taj. služeb, což je největší ironií u levičáků (nějak nám klucí zapomněli, kdo v USA likvidoval levicové aktivisty). Hoax Trump/Rusko nám to pěkně ukázal.

  • Se divím......emerycké rozvjedky mají vždy ve všem neomylně jasno, a to i když svým českým poskokům direktivně sdělí se sedmiletým zpožděním jak to vlastně bylo s Vrběticemi....😯

  • Tak asi neumí číst a platí zatloukat ,zatloukat ,zatloukat  , stačí že soudružka řiditelka z Wuchanského institutu Shi Zhengli je 12 let členkou americké virologické akademie a čím se od roku 2008 zabývá - výzkumem SARS , ACE receptory i s americkým kolegou Petere Daszakem který s ní spolupracuje a  jsou největšími zastánci teorie zcela přírodního původu pandemie Covidu .Ale to jsou jen fake news které se objevily v vědeckých publikací od r.2001 , umělé navyšování nakažlivosti aby se farmaceutické global company "připravily". Sakra ty "fekenews "už byly když ještě nikdo netušil že to jednou budou fakenews .

    No a to že držitel Nobelovky Francouzský virolog Luc Montagnier zastává názor že původ viru je jednoznačně  v laboratoři , tak tento názor není ani znám , to je držitel ceny která se asi nedává jen tak jedna paní povídala a je slyšet ?No a chtělo by vyšetřit i ten Pfizer aby se nám to neopakovalo .

    Jo a klidně mládež očkovat za jarmilky v obchodáku , dcerunka nenažranýho čobola tam prej nechodí neb má moc protilátek , tak tady to "smrdí " . 

    Doufám že povodně neseberou halu v Norimberku.

  • josef.chmela

    Zřejmě je to tam samý "odborník" a stále nemohou vymyslet tu správnou a jednoznačnou konspirační teorii tak aby mohli co nejvíce poškodit a pomluvit Čínu případně do toho zatáhnout i Rusko. Mají to ti američtí teroristi ve světě těžké, když je skoro každý proti jejich demokratickému bombardování a mírové pomoci se zbraní v ruce a dobrovolně jim nechce vydat svá území a nerostné bohatství.😀

  • Zřejmě tam pracují stále stejní odborníci jako ti, kteří ohlašovali neexistující zbraně hromadného ničení v Iráku, který následně pod touto záminkou vojensky napadli. 

    • goyim

      Asi ano lol. Hoax Trump/Rusko vyšetřoval Mueller, jeden ze těch, co lhali kongresu do xichtu o Iráku. Další byl Clapper, který lhal o tom, že NSA nešpehuje protiustávně lidi, což prokázal Snowden. Sebranka zkorumpovaných Praetoriánů, který podkopávaj prezidenty. Jsou tam nalezlí 30-40 let, narozdíl od prezidentů, který odchází každý 4-8 let. Tihle to tam skutečně řídí, plus samozřejmě ti, kdo si je finančně hýčkají - zbrojovky, Wall Street, Clintonovi, ropa, Saudská/Izraelská lobby...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit