Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Kdyby všechna důležitá rozhodnutí ležela na bedrech politiků, tak bychom se asi nikdy nikam nedopracovali a dneska bychom ještě bydleli v jeskyních. Nechci být nějak zlý, ale jsem fakt rád, že v tomhle ohledu existují různé organizace. To jsou totiž lidi, kteří dělají pokrok. Třeba teď jsem zjistil, že existuje Cech podlahářů, který se podílí na moderních technologiích bydlení.

  • Ten tzv. "letní čas" je nesmysl non plus ultra. Celá příroda se řídí zdánlivou polohou slunce na obloze a poledne je v daném místě tehdy, když je tam slunce v nejvyšším bodě své zdánlivé denní dráhy.

    To vexlování s časem bylo zavedeno za Protektorátu Böhmen und Mähren. Tehdy byl ještě i tzv. "zimní čas", kdy se v zimních měsících hodiny posouvaly ještě o hodinu zpátky.

    Ta změna času je nejen obrovský nesmysl proti přírodě, ale škodí to a nejen lidskému zdraví. Teď si to v EU prosadili Italové. Jestli jim to vyhovuje, mohou vstávat za svítání se slepicemi a  s nimi také po západu slunce jít spát. Ale dvakrát ročně vexlovat časem je proti zdravému rozumu.

    • Tentokrát 100% souhlas.
      Jsem rád, že to jde i bez nájezdníků a toho odkud co přišlo.
      Tahle blbost z Ruska nepochází. 

  • josef.chmela

    Po měsíci nezákonného odstřižení od možnosti něco komentovat jsem opět zde a všechny zdravím. To si nedovolili ani komunisti. Ti mě rovnou přesně vysvětlili co mohu psát do novin a co ne. Zde mě vždy odstřihnou bez vysvětlení aniž bych porušoval pravidla diskuze. 

    Rovnou mají napsat, že se zde musí kladně psát o Ukrajině a Zelenském, jak vítězí na všech frontách,  že se může sprostě nadávat pouze Babišovi a Putinovy a veškeré zlo světa svalovat na Rusko, a že pravdu a ty správné informace prezentuje pouze celá vláda,  pětikoalice,  její voliči a příznivci a ostatní vytváří a podávají jen dezinformace a lži. Tak tomu bych rozuměl.

    Celá EU je nesmysl a odkladiště nepotřebných politiků - nemakačenků. Proto je nejvyšší čas z této zkostnatělé a zbytečné organizce vystoupit, protože toto společenství je nereformovatelné a již překonané.

    • Pepo, vítám Tě zpátky. Ne vždy s Tebou ve všem souhlasím, ale řídím se známým výrokem, který vyslovil v 19.století Voltaire: "Vážený pane, nesouhlasím s tím co říkáte, ale do své smrti budu bránit Vaše právo říkat to.

      Pokud bys chtěl, aby naše země "vystoupila" z EU a tím pádem byla opět ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja  respublika, jak to četli v CCCP někteří jedinci, tedy abychom byli opět kolonií CCCP, je to Tvoje věc. S tím nesouhlasím, ale nepovažuji za správné, abys byl blokován.

      • Pokud bychom vystoupili z EU, hrozilo by nám jenom to, že všichni ouřadové, kteří jsou v jejích byrokratických strukturách (cca 600 osob) by hledalo odpovídající uplatnění u nás. 

        Jinak by se nedělo nic dramatického. Každá Lhota už má koupaliště s tobogánem a mafiáni už jsou přejedení z dotací.

        To bychom lehce rozdýchali. Dá se jednat i dvoustraně.  Jen se musí chtít a umět to. 

        • Kdybychom vystoupili z EU hrozilo by nám, že by nám CCCP poskytl "bratrskou pomoc", abychom se opět stali součástí jeho východostepní říše. A to bychom možná skončili na Sibiři, jak nám vyhrožovali v r. 1968. Přinejmenším by nám poskytli "bratrskou pomoc" jak na Ukrajině.  

  • Tak to skoro vypadá, že dokopat je bude muset někdo jiný.
    Ta pitomost ze změnami času je typicky Bruselská. 
    K čemu to je? Kdo to potřebuje? Mezi snídaní a svačinou to můžou zrušit a nevymýšlet hlouposti.

    Ale co jiného by tam taková Jourová potom chtěla dělat? 

  • Jdou jim jen zákazy. Tvar okurek, pomazánkové máslo, teď chtějí zakázat doma chovat křečky, osmáky apod. Přitom za celou dobu trvání EU nedokázali sjednotit třeba dopravní předpisy nebo alespoň povinnou výbavu aut. Prostě řeší vždy nepodstatné věci. A řeší je zákazy.

  • vanhorne

    Kdyby kravy a voli hlasovali v noci ze soboty na neděli o zvyseni pridelu zradla, v Pondeli uz zerou zvysene davky.🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit