Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen pro informaci tato paní mluví o právech ostatních ale nějak zapomíná o právech těch co suplují neschopnost některých jedinců se o sebe postarat. Uvedeme malý příklad:
    Jednoho krásného dne navštívila tato paní nejmenované zařízení o nezletilé a položila prsonálu otázku jak mají vyřešenou věc která se týká nejmenované romské dívenky (nezletilé), když si bude chtít s chlapcem tzv. pošpásovat, protože nemá možnost jít na vycházku.Představa paní Šabatové byla , že by se všichni v tichosti odebrali někam , tak aby dotyčná dívka podotákám že nezletilá měla možnost praktikovat sex. Jako důraz na to že to myslí opravdu vážně doplnila , že personál by měl danou dívku náležitě poučit a vybavit kondomem. Ve výsledku jsou práva personálu a ostatních nic proti volání přírody mladé nedotknutelné. Tak si paní Šabat představuje svobodu za naše peníze. Možná by bylo lepší kdyby si p, Šabat vzala nedotknutelnou domů a vychpovala by z ní třeba lékařku. *11* . Po odchodu p. Šabat z daného střediska si převážná část náctiletých sedla ke stolu s nohama na stůl a vykřikovali na personál :Dělej ty bílá kur.... makej jsi tu pro mně tak se moc nezastavul. Trvalo celý měsíc než dal personál morálku v ústavu do pořádku. Tomu se říká člověk na svém místě. Odborník jako lusk. *9*
    • bohuzel toto je dikce moderni socialni politiky. Dle jejich logiky
      Lidem se musi umoznit sexualni hratky pokud mozno v co nejmladsim veku, vysvetlit jim to v dobe kdy jeste nic nechapou a neumi posoudit dusledky, aby se jim vstepilo, ze sex je zabava a nema to nic spolecneho s dlouhodobym vztahem nebo city k sexualnimu obektu.

      Tim se docili hned nekolika vyhod socialni politiky statu. Rozpad rodiny jako hodnoty (ziju s nekym jen dokud/pokud me to bavi) kompletni zmena uvazovani generace ve prospech myslenek "sex s kymkoliv kdykoliv je osobni neodpiratelne pravo na zabavu, deti to je zodpovednost a starost statu". No a zadelavani na dalsi generace volicu socialnich politik (vytvareni matek samozivitelek a deti zavyslych na socialni politice, tedy pokracovani zvysovani prerozdelovani od schopnych k zavyslym). No a jeste jsem zapomnel, ze rozvrat rodiny je nasoben tim, ze generace vyrustajici bez kompletni rodiny nebo v decaku je casto v podstate imunni vuci moralce...

      A to jsem to popsal z te hezci stranky....
  • Ono nejde jen o práva, ale také o povinnost nezasahovat do práv jiných. A jestliže to někdo učiní, musí být potrestán. A jestliže se někdo fláká, lenoší a rozhazuje nemůže se mít stejně jako ten, kdo se učí, pracuje, hospodaří. A živit se výrobou dětí rozhodně není to co by se mělo podporovat. Zeměkoule je tak přelidněná a pokud lidé sami ten populační růst neomezí nějakým humánním způsobem, tak to udělá Příroda a vezme to napříč politickým spektrem.
    • Přitom bys ti rád základní právo volby lidem nedovolil.
  • Anna Šabatová lže, Posuďte sami, tohle tvrdí Šabatová:
    "Tady cítím, že je díra v systému. Také advokátka somálské dívky, kterou kvůli hidžábu vyloučili ze střední zdravotnické školy, mi potvrdila, že to je strašný psychický tlak na jednotlivce. Všichni jsme četli noviny a on je to tlak i na tu advokátku, i když ona je velmi statečná, velmi si jí vážím. Vidím, že to je extrémní tlak, a tohle by na sebe vzala instituce veřejného ochránce práv."
    Toto je rozhodnutí soudu:
    Obvodní soud pro Prahu 10 zprostil Střední zdravotnickou školu v Ruské ulici žaloby z diskriminace somálské dívky. Ta tvrdila, že jí škola zakázala nosit šátek, čímž ji nepřímo diskriminovala. Soudkyně však dospěla k závěru, že se Somálka nikdy nestala studentkou školy a nemůže proto uplatnit nárok podle antidiskriminačního zákona.
    Při čtení rozsudku zastupoval Somálku bývalý ministr vnitra Jan Ruml, protože její advokátka Radka Korbelová Dohnalová se jednání nemohla zúčastnit.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/soud-hidzab-stredni-zdravotnicka-skola-praha-somalka-p07-/domaci.aspx?c=A170126_171831_domaci_jkk
    Musela mít chudinka advokátka opravdu veliké tlaky, když ani k soudu nepřišla *14*
    Ta ženská říká takové nesmysly, že se to ani nedá číst. *4*
  • 1049an
    Práva by měla jít ruku v ruce s povinnostmi, dámo. A ne, že se budeme hrbit před minoritou a předstírat, že se kvůli nám nestihla za několik set let začlenit. Nebo že budeme nadšeně přijímat a vítat středověké barbary a ještě se jim omlouvat, že jsme jim při našem podřezávání zakrváceli boty. Tzv. komplex bílého muže neuznávám.
  • Migranti u Calais zatarasili dálnici, řidič dodávky po nehodě zahynul

    Na dálnici u francouzského přístavního města Calais zahynul řidič dodávky. Havaroval kvůli umělým zátarasům, jež na vozovku vrší běženci ve snaze zpomalit auta směřující do Velké Británie a naskočit do nich.

    -Šabatová bojuje za práva VRAHŮ
    • Budují tam za veliké peníze ploty, které jsou k ničemu.

      Normální by bylo ty, kteří v místě dělají potíže, prostě střílet. a rychle by tam nastal klid...co tam řidiči zkusí, je k nevíře.

      To nemají armádu, policii, nebo LE?
      • Přesně, kdo neuposlechne výzvy pro nastoupení do DEPORTACNIHO transportu zastrelit a ostatni nalozit a odvest za nejblizsi vnejsi hranici EU. A samozrejmne kazdemu vzit biometricke otisky a zalozit do celoevropske databaze PERSONA NON GRATA..
        Takove reseni je zrejmne pro politiky mooooc slozite a uz vubec nechapou, ze by tim vyresili "uprchlickou" krizi pac oni by si to rekli, ze je z EU vyhodili a dalsi uz by to nezkouseli aspon ne v takove mire!!!
  • Je samozřejmě naprosto nezbytné, aby se většina ve všem a do posledního detailu přizpůsobila cigošům, muslimům, migrošům a jiným menšinám a zabezpečila jejich veškeré životní potřeby. Potom teprve nastane všeobecné blaho, řízené pomatenci, blázny, sluníčkáři . . .
  • Půjde Šabatová kvůli somálské studentce do vězení?
    Šabatová čelí podezření ze zneužití pravomoci úřední osoby

    Kauza bude mít však nepříjemnou dohru pro ombudsmanku Annu Šabatovou. „S ohledem na skutečnosti, které vyplynuly na povrch v průběhu projednávání věci soudem, zejména co se týče zprávy veřejné ochránkyně práv a jejího šetření stížnosti jmenované, rozhodl se můj právní zástupce Radek Suchý za sebe podat oznámení o skutečnostech nasvědčujících spáchání trestného činu Annou Šabatovou ve funkci veřejné ochránkyně práv. Trestní oznámení tedy nepodávám já, ani Střední zdravotnická škola,“ upřesňuje ředitelka, která musela tři a půl roku čelit obrovskému tlaku ze strany veřejné ochránkyně práv, kontroly školní inspekce si u ní podávaly dveře.

    „Advokát je přesvědčen, že by orgány činné v trestním řízení měly prověřit především skutečnosti, které nasvědčují tomu, že mohlo v průběhu šetření ombudsmanky dojít jednak k možné manipulaci s důkazy a jednak k zasahování do kompetence a působnosti České školní inspekce, a tedy k možnému naplnění znaků skutkové podstaty trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby,“ vysvětluje pro ParlamentníListy.cz ředitelka Ivanka Kohoutová, co je důvodem pro rozhodnutí jejího právního zástupce v uvedeném sporu.
    *15*
    • 1049an
      Ona i tady lže, že to bylo kvůli hidžábu. A nebo nečetla rozsudek. *12*
  • především sama sebe. Dobře ví že až od tama vyfičí nebude patřit k oblíbencům národa.Přeci nemůže bojovat za snížení komerčního pojištění cizinců kteří tady přicházejí v různých formách zejména parazitovat. A když tady chceš pracovat - připlať si. Tady nejsme armáda spásy. Jak se šmudla může vyjadřovat ke svému zástupci? Z obecného pohledu je právě ON ten správný člověk, co ji měl už dávno vyštípat! Už aby to bylo!
  • Vážená paní Šabatová, měla byste se aspoň trochu zajímat i o ochranu většin. To je to, co nejvíc postrádám na současné společnosti (a co zřejmě leží na srdci panu Křečkovi), a co by měl mít ochránce lidských práv na starost. Moje dcery naštěstí chodily do školy v době, kdy dobře fungovaly pomocné školy, takže ti co nebyli schopni nebo ochotni pracovat na svém vzdělání dostali takovou péči, kterou potřebují, a ti schopní a pilní nebyli zdržováni ve vývoji. Moji vnuci měli zaplaťpánbůh i v této době kliku, že navštěvovali základní školu ("obyčejnou" státní, ale s výborným ředitelem a učiteli), která měla vynikající pověst, a ve které nebyl ani jeden Rom. Přitom zde rozhodně nebyla žádná segregace - spolužáky mých vnuků byla řada dětí z vietnamských nebo černošských rodin. Pokud by však moji vnuci takovouto kliku neměli a byli by nuceni trávit školní čas ve třídě s nepřizpůsobivými, tak bych obětoval celý svůj důchod a vozil bych je do nějaké vzdálenější školy, kdy by byla zaručena výborná úroveň vzdělání.
  • Už je tady první studie (Nová studie vezme sexuálním fanatikům vítr z plachet). Studie podložená statisticky, která říká jasně: V roce 2008 během ekonomické krize byly různé granty a strategie odsunuty do pozadí a v letech 2010-2011 byly ukončeny úplně. Financování sexuální výchovy mládeže se tak radikálně snížilo a míra potratovosti i těhotenství u teenagerek poté zcela překvapivě radikálně klesla, a to až o 40 procent (v období od 2008-2014).
    Výsledky jsou tedy zjevné. Čím vyšší škrty ve financování programů sexuální výchovy, tím nižší míra těhotenství a potratů u mladistvých. Dokonce se ukázalo, že programy, které propagovaly u teenagerů antikoncepci, byly přinejmenším neefektivní, ne-li dokonce kontraproduktivní.
    Takže paní "ochránkyně práv" se chová jako sexuální zvrhlík, výsledkem jehož snažení je vysoká potratovost u mladistvých! A nejde jen o paní ochránkyni práv, jde v prvé řadě o paní ministryni M. Marksovou, která doslova rozhazuje miliardy neziskovkám. Vliv takto vyhozených peněz z našich daní je vysoce negativní! Přitom se jedná o cca 36 privilegovaných neziskovek, které tvoří cca 1 % všech neziskovek.
    • Rekni decku ze sex je jen zabava, a ze kdyz ma ochranu, nebo kdyz si pak vezme pilulku, muze bez nasledku delat cokoliv s kymkoliv a myslim ze nejenom ze budou sexovat s kymkoliv a kdekoliv, ale projevi se to i v mnoha dalsich oblastech... To ze to vyslo jako studie je ale divne... Mam takovy dojem ze se to asi nemelo dostat mezi lidi:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit