Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všichni jsou cvoci, jen Obama je rádio
  • Pěkný pokrytec je tenhle amrdólský mocipán aneb zloděj křičí chyťte zloděje... *3*
  • Pamela
    Ty máš zdá se problém se čtením Ivane.

    Za znečištění mohou všechny průmyslové státy včetně USA Číny i Ruska.
    Takže vaše kvičení že za to může jen a jen USA je hooodně mimo mísu.

    Indické Dillí je považováno za čtvrté nejvíce znečištěné město. Všudypřítomné odpadky a špatná kanalizace kontaminují i podzemní vodu různými nebezpečnými bakteriemi, které se podílejí na vysoké úmrtnosti novorozenců.
  • Pamela
    Směšný ulhaný Ivane najdi si konečně vlastní nick.

    Nejvíce znečištěná města na světě

    2. Moskva - Rusko

    Ačkoliv je Moskva považována za nejdůležitější ruské město a lidé zde platí v průměru 3000 dolarů na měsíc za třípokojový byt, i tak se řadí hned na druhé místo. Lidem zde často neteče čistá voda. Některé části města sužuje zvyšující se výskyt cholery, protože v nich chybí adekvátní systém pro odvoz odpadků. Hlavní město Ruska se také často utápí ve smogu, v červenci roku 2007, když propukly velké požáry v okolí města, byly průměrné ukazatele čistoty ovzduší překročeny až osmkrát.

    Tohle na USA nesvedeš plácale.
    • Všude pod tvým nickem jsou oponentovi dány 3 mínus body. Náhoda? Mám ti nadávat? Ne, to bych udělal radost jen tobě a cenzorovi, který by mne, na rozdíl od tebe, stopnul. Tvé přehnané dávání najevo, že jsi "ta holka" včetně trapných verbálních projevů jasně ukazuje kdo, či spíše , CO jsi zač.
      • Pamela
        ano jsem holka. vy s tím máte trvale problém takže vaše orientace je také více
        než zřejmá. Pouze jsem se tu bránila vašim nechutným útokům a to není okázalost.

        Já jsem si zase všimla že u každého proruského příspěvku ihned naskočí 6 bodů za -
        vteřinu. To už není náhoda ale jednoduše podvod.
  • Tenhle Vobamgután je ale blbec, amrdólové do teď neratifikovali Kjótský protokol a to je jejich podíl zasírání ovzduší 36%. Tak o čem to howado mele?
    Mimochodem Kanada jako jediná v r. 2011 podpis odvolala, tedy taky šmejdi!!!
  • Pamela
    Berzo a jura falešní jste hlavně vy.

    Všechny průmyslové státy tedy i vaše Rusko poškozují ovzduší nás všech.
    Všechny státy které testují rakety tedy i vaše Rusko poškozují atmosféru nás všech,
    Takže kvičet že za to může jen USA je hodně ubohé.

    Dalším nebezpečím jsou moderní technologie které na jednu stranu usnadnují život
    ale na stranu druhou berou lidem práci. Viz letadla která nepotřebují pilota atd.
  • obamo ty opice jedna,jsi lhář a pokrytec,evropa se topí v černých sračkách a ty si tady vykřikuješ takové choré výplody
  • je to falešný PRASE !!! dlouhé roky se země na celém světě zavazují smlouvami ke snížení množství emisí, které vypouští. USA nechtělo o tom ani slyšet. Ty prasata mají benzin za 20,-Kč, jezdí v nadutých autech a kradou ropu po celém světě !!! Kvůli ropě zabíjejí bombami civilní obyvatelstvo, vyvolávají konflikty jen proto, aby se do zemí, mající ropu dostaly!! Snaží se vyvolat válku v Evropě mezi Slovany a Ruskem a to jen proto, aby jsme je přizvali na pomoc a oni mohli rusům ukrást ropu a plyn !! Kdo to nevidí, je bl....c !!!
    • nejlepší příspěvek,konečně to někdo řekl
  • Zde, v tomto dokumentu se pravda i o globálním oteplování prokázala, jako lež. Obama je nastrčený lhář!!! Shlédněte sami a obrázek si udělejte také sami. Já mám jasno.
    https://www.youtube.com/watch?v=HNIuZofwglg
    • Ten dokument je dlouhý cca 2 hodiny. Jak je možné, že mi někdo dal mínus, když si jej ani nestačil shlédnout? V dokumentu se jasně prokazuje, že nejde vůbec o globální oteplování, ale o byznys s uhlíkem. Fakta tam jsou jednoznačná, kdo tvrdí opak, je nastrčený provokatér, nebo mu matička příroda holt nenadělila. A v celém dokumentu je prokázáno, jak Obama slibuje, neplní a lže ani se nezačervená. Naopak , jak Obama podporuje zájmy Bilderbeerg Group a dalších tvůrců nového světového řádu.
  • Jak si může dovolit zpochybňovat teze našeho největšího vědce a politika pana soudruha Václava Klauze? Žádné globální oteplování neexistuje, tvrdí největší a nejchytřejší KLIMATOLOG světa a zakladatel jedné zločinné strany, záletník, demagog s hypertrofovaným EGO! Autor Velké Kuponové Loupeže Tisíciletí! (Samozřejmě spolu s Ježkem-kdyby někdo hrál nefér- useknul by mu prý ruce-!!! , Dybou, Kočárníkem, Salzmannem , tehdy podržtaškou Singerem a jinými).
    • Klaus má pravdu, Obama je lhář. Žádné globální oteplování vlivem lidí není prokázané. Naopak, jde o zisky zájmových skupin, těch, které Obamu dostaly do Bílého domu!!!
      Chystá se stovka daní z uhlíku, dříve v Americe nevídané, nyní díky Obamovi reálné. Je nasnadě, že podobně to bude i EU, kde si poskoci nového světového řádu a členové Bilderbergu toto ošetří.
      Fakta jsou zaznamenána na konci tohoto dokumentu
      https://www.youtube.com/watch?v=HNIuZofwglg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit