Přejít na výpis diskuzí
Obama napíná svaly a trestá Rusy. Proč až teď?
31.12.2016 | Pavel Jégl
519 příspěvků
-
Pouhá předsmrtná Obamova křeč. Však za chvíli bude konec.
-
https://www.novinky.cz/zahranicni/425074-za-hackerskymi-utoky-nemuselo-byt-rusko-uvedl-trump-vic-pry-rekne-pozdeji.html
-
Obombo je kokoto *1*
-
-
Zeman, nepiš tady pod pseudonymem!
-
-
Ta vopice přece žádný svaly nemá. *15* *15*
-
... je mi tady smutno, jen s impotencí a bez Jourové :)))
-
-
... si čurák, který pro mě nyní zanikl, jako když se rozšlápne smradlavá krysa s leprou :)))
-
-
někdo může napsat čuurák a server mu nenapíše, že je to zakázané slovo *6* *8*
-
-
... jeden z mnoha rozdílů mezi vzdělanci a nevzdělanci, smiř se se svým zařazením :)))
-
-
Tady ten hlupaťák a vzdělanec! Jsi upad, ne? Obecní hlupák si hraje na akademika?
-
-
-
-
-
To jsem zvědavej, kdy Simona zavřou do kriminálu, za tu jeho věčnou kolaboraci s Američany. No řekněte, přeci do toho kriminálu za to musí jít a v tom kriminálu by mu měli pořádně pogumovat záda pendrekem a on už by přestal kolaborovat s Američany.
-
-
Co? Simon kolaboruje s okupanty z Moskvy! Flákla bych mu přes tu nevymáchanou tlamu, až by běžel až do Vladivostoku! Špína jedna teplá.
-
-
víme sajmon, teplej
-
Né ty blbče ale s bombardéry z Washingtonu, D.C. USA, ty vole blbej.
-
-
-
V novem roce jen to hezke... :-)
-
Ne, tady si prostě spousta novinářů ubožáků přivlastňuje rozhodování, jaká má být politika, kdo jaký je. Oni to dotáhnou jen na ubohé článečky s nádechem ovlivňování. normální člověk si masáž z médií a politiků k tělu nepřipustí. Kéž by už další zabijácký USA prezident nebyl nikdy zvolen. Klika, že padla ta Kliftónová. To by byl celosvětový masakr!!!!. Začali rozbitím SSSR, válkami po celém světě, Írák, Sýrie, Libye. Snad s tím bud konec!!! Putin a jeho tým jsou fakt na úrovni. No a kdo asi tak vyvolává nepokoje v Rusku, platí opozici- hádejte? Ti samí, co tu nasadili Havla, Dienstbíra a jim podobné!!!!! Všude západ strká pazoury, proč se USA nelíbí, že jim to někdo třeba někdo vrátí? Držím palce míru a smíru Putina a Trumpa!!!!!!! Hezký nový rok!!!!
-
Obama pá pá
-
Včerejši debata Horačka a Robejška na čt 24.Nejen že tam byl Horáček za vola, ale pan Robejšek řekl pravdu.Obama získal nobelovku za lež.
-
-
Misto nesouhlasu si to puste.
-
Horáček bude za vola pořád. Kdyby raději psal texty, ty mu šly mnohem lépe.
-