Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je

.
  • Gayínek

.
  • Goebbelsovského hesla „tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou“, se evidentně drží prezident Ruské federace Vladimír Putin. Jeho výroky typu, že rozpad SSSR byl obrovským neštěstím, svědčí o tom, že současné Rusko se hlásí k odkazu Sovětského svazu a není tedy jiným státem, jak se nám snaží nejrůznější kremlofilové namluvit.

Hrozné prý podle Putina bylo, že 25milionů Rusů zůstalo za hranicemi Ruska. Inu nebylo pro ně nic jednoduššího, se přestěhovat zpět do matičky Rusi. To, že to neudělali, je jejich problém. Ovšem stejně tak mohou argumentovat Maďaři, že největší tragédii 20. století je rozpad Uher, které po tisíc let byly velkou zemí, a miliony Maďarů po něm zůstaly za hranicemi nového Maďarska. Nutno ovšem dodat, že Uhry byly proti SSSR rájem na zemi.

SSSR byl největším vrahem 20. století
  • Semjon

.
  • Simone chcípni ty blbče teplej..hi..hi.. *2* *2* *2*
  • prostoduché

.
  • Současné Rusko se hlásí k nástupnictví po naštěstí zaniklém Sovětském svazu, takže se nemůže zbavit odpovědnosti za tato zvěrstva. Navíc v represivních sovětských složkách etničtí Rusové převažovali. V knize Dějiny Ruska 20. století editovaných profesorem Andrejem Zubovem se uvádí, že v NKVD jich bylo asi 77%.

Je hodně nebezpečné, že současné putinovské Rusko se snaží tyto otřesné komunistické zločiny proti lidskosti zlehčovat. Dokonce ruský prezident Vladimír Putin řekl něco v tom smyslu, že gulagy byly nutnou daní za rozvoj Sovětského svazu. No nevím, co by se stalo, kdyby jeho německý kolega Joachim Gauck prohlásil, že koncentráky byly sice zlem, ale nutným k rozvoji Německa.

Já jsem rád, že první Československá republika poskytla azyl desítkám tisíc Rusů, kteří ze své země utekli, aby si zachránili holé životy před běsnící krvežíznivou rudou sebrankou. Rusové u nás měli své školy, divadla, kulturní centra atd. Mám dojem, že po bolševickém puči utekla z Ruska elita a zůstala tam převážně spodina. A s tím má tato země problémy dosud.
  • móóóc slaboučké

.
  • velice slaboučké

.
  • Slaboučké

.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit