Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo, Obamo, šetři zbraně, až se to vzbouří muslimové, budeš je potřebovat *15* *15* *15* *15* *15*
  • Obranné útočné pušky, obranné tanky Abrams, obranné stíhačky, obranné ešusy a kšandy, obrannéprcgumy, ............. *2* *2* *2* *2* *2*
  • V roce 2008 Česká televize uvedla, že vydavatelem Parlamentních listů je společnost Grand Princ, kterou vlastní Michal Voráček, který s podnikatelem Romanem Janouškem ovládá i firmu Tardus, která vydávala Listy hlavního města Prahy. Společnost Grand Princ rovněž pro České dráhy připravovala časopis Pendolino a podílela se na propagaci OpenCard, Roman Janoušek byl spojován s kontroverzním prodejem podílu ve společnosti Railreklam, která ovládá reklamní plochy u Českých drah. České dráhy byly rovněž aktivním inzerentem v Parlamentních listech.

    Tak že si počtěte na naprosto upřímných stránkách *1* *1* *1*
    • a? novinařinu tam snad nedělají.... *15* *15* *15*
    • Nu milý Stanley, o pravdivosti zpráv v ČT si poslední dobou může udělat obrázek každý sám. Mimochodem, to není zrovna aktuální informace z r. 2008.
      • No to je pravda - teď už je to na anonymní akcie :o)) S tou čt máte jistě pravdu za posledních 5 let s tama vylítlo redaktorů jako papírových čertů. No ale teď když to tam má pod palcem Baroch ( svého času horlivý zastánce solárních lobystů a censor na Centrum ) tak se nedivím.
        Na druhou stranu - Parlamentní listy dozajista ukojí nejednoho Rusofila. Stačí si přečíst první titulky. Koller o zničení ruska. Putin přivezl práci a ostře se ohradil proti Ukraině. Ukrainci z hákovým křížem, Clinton co si myslí o ukraině Putinovi a Porošenkovi. Polský disident o inteligentním Zemanovi. Ukrainci zahájili ofenzivu.

        A to byl jen úvod...... To taky není zrovna nestranné nebo ano ??? *1* *1*
        • Jsem rád, že jste konečně začal studovat nezávislé a pravdivé zdroje.
          • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            Jo a krym obsadili američani v ruských uniformách které posléze vyznamenal v kremlu Putin.
            *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            Taková důležitá pravdivá správa a ona tam chybí. Chtělo by to dopilovat.
            *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Není nad "čerstvé" informace o vlastníkovi!!! Pche!!!
  • Zdarec proletáři. Jak dneska na politbyru?
    • Dobrý Obama s Merkelovou lezou po čtyřech a ošoupávají nám rudý koberec.
  • Na Parlamentních listech je skvělý rozhovor s Martinem Kollerem. Vřele doporučuji !! To se ve stranickém tisku typu MfDnes nedočtete. Vhodné zvláště pro osoby typu soudružka Pusinka, Bc. Kak, Honza, clenkscm a podobné exoty ( i když to možná bude nad jejich chápání).
  • Jako fakt nevim koho "chránit" jestli těch XX% co chtej k rusku nebo těch XY% co chtěj do EU když XXaXY je podobné číslo... Ukrajinci chtej k rusku páč od rozpadu cccp se maj hůř a hůř! z mého sobeckého pohledu radši ať jsou UKčka v rusku než ve EU
  • Už jsem to tady dával ale pro ty co se nevrací.Stojí to za to i když jsou to jen tři a půl min.!
    http://www.mojevideo.sk/video/1b052/najuprimnejsie_tri_a_pol_minuty_v_televizii.html
  • Černoušek konečně přiznal to o čem byl přesvědčen před rokem. Amícké koncerny mají plné sklady a tak musejí zase zostřit napětí jinde ve světě. Je to největší zločinec!!!
    Kam šlápnou amíci tam minimálně 30 let tráva neroste!
  • k válce je blízko, vědci posunuli hodiny apokalypsy na 3 min před 12-tou, naposledy ukazovaly tento čas v r 1953..
    pokud by válka o ukrajinu začala evropa to odnese s celou parádou....nemusí létat nutně atomové zbraně dokud někdo nezačne prohrávat... američané vydělali na I. a II.sv válce , vydělali by i na této?
    jaké jsou tajné podmínky ukončení konfliktu na ukrajině a proč jsou tajné?zřejmě to bude zas nějaká kulišárna jako přines to nevím co... splň to i když nemůžeš...chtěl bych dožít bez války a přeji to všem lidem...obyčejní lidé jako jsem já určitě o válku nestojí...
  • Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku v Česku udělá pořádek,tak to se chudáci kati pořádně zapotí.To aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit