Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Černoušek Babral Obama je opravdu drzý jak opice, protože žvaní jak Rusko má dodržovat mezinárodní normy a právo jinak budou pykat a sami odtrhli Kosovo od Srbska, aby si na tomto území mohli postavit svoji vojenskou základnu USA-NATA, největší v jižní Evropě a to bylo podle mezinárodního práva a podle norem - referendum žádné. a ještě za vydatné pomoci kosovsko-albánské teroristické organizace UCK pod vedením Tatciho a s bojovníky Al-Kajdy v jejich řadách. Srbové ostrouhali a ještě je Amíci sprostě humanitárně bombardovali bombami ochuzenými o radioaktivitu, takže i po odchodu radioaktivita na území Srbska zůstala, poločas rozpadu x-let. Ukázka, co je USA zač. Navíc západem podvedený Gorbačov - , smlouvy z devadesátých let západ nedodržuje, NATO je ve všech zemích bývalé Varšavské smlouvy, ač měly zůstat neutrální, - proto Putina s Krymem podpořil.

    Zajimavý film na internetu - Podraz jménem Obama - Obama deception - USA elity - co nesouhlasí s tím, co nyní pod vedením Obamy - potažmo Wall Streetu realizuje.
    • Obama - Rusko je regionální mocnost - USA je celosvětový terorista a diktátor. Otravuje celý svět, ovšem s plnou hubou demokracie, svobody a lidských práv , opium na zpitomělé ovčánky celého světa. MASH - Alan Alda - demokracii vyvezeme všude i přes mrtvoly i když ji nechcete, tak kritizuje lékař ošetřující zraněné v korejské válce.
  • Obama se před koncem prez.období docela pomátl chudáci imperialisté v EU + USA.
  • USA je před totálním krachem, hospodářským i morálním, drží se ještě na svých hliněných nohách jedině díky půjčkám komunistické Číny, bankrotují velkoměsta jako Detroit a stávají se z nich města duchů a krys.Takoví tak můžou někoho kárat a vyhrožovat, nakonec budou dělat slouhy číňanům, kteří budou chtít vrátit dluhy.
  • Vážení spoluobčané Putin je zatím v klidu ale jinak sleduje jak Obama kváká a vyhrožuje na vic nemá.Až Putinovi dojde trpělivost tak může hodit ten obrovský balík dolarů na finanční burzu a bude po americkém snu protože jejich ekonomika stojí na těch barevných papírkách kterým se říká peníze. A nám evropanům bude stačit když Putin přiškrtí ty dva kohoutky blahodárných surovin které k nám z Ruska proudí a přesměruje je jinam, to se potom madam merkel probudí. No já si myslím že to chce klídek a umožnit jim aby se sami zesměšnili
    • Nevím jestli je to pravda, prý se ale Rusko velké části svých dolarových rezerv již zbavilo. A udělalo to chytře tak, že v momentě největšího poklesu ruských akcií je za ty dolary zakoupilo. Tím se připravuje na odepsání dolaru jako rezervní měny. Nicméně hlavním hráčem ohledem dolaru je bezesporu Čína. Ta jej potopí až uzná za vhodné. Prosakují ale zprávy že i v USA se klika neokonzervativců připravuje na nastolení alternativní měny, aby předběhli Čínu a zabránili chaosu v USA. Bude to zkrátka o tom, kdo to spustí jako první. Četl jsem, že seriózní odhady očekávají jako kritický rok pro dolar 2015. Tak uvidíme.
      Jinak Evropa se octla i díky Ukrajině taky v pěkném průseru a pokud dosud nesměla ECB používat kvantitativní uvolňování jako FED, už jsou tlaky aby tak činila. Protože množení peněz systémem částečných rezerv přes úvěry už Evropě nestačí. Povolení kvantitativního uvolňování zatím bránili Němci, jenomže odpor slábne. Takže Euro bude asi brzo následovat dolar, protože jako rezervní měnu si jej nikdo nevezme a tedy ho nebude nikdo uměle udržovat při životě. Na to samotnému Německu asi síly stačit nebudou. Nevěřil bych že to někdy napíšu, ale vypadá to že měny budoucnosti budou Rubl a Juan.
  • Zajímalo by mne, jaké normy ctí USA *11* Asi jen ty svoje a všichni víme jaké... *12*
  • Von by Vobama měl radši začít platit dluhy, co za jeho vlády Amerika udělal. A hlavně by je měla platit v nějaký rozumný měně nebo ve zlatě, ne v tom pokresleným hajzlpapíru, co se mu říká dolar. Tydle silácký kecy si přičmoudlík může strčit kamsi. Nemá podporu ani doma.
  • Na internetu je zajimavý film - Podraz jménem Obama - Obama deception - elita USA hovoří o nebezpečí , které hrozí . Obama má ve svém týmu pouze lidi z Wall Steetu, to nikdy nebylo. To je poprvé v historii USA:
    • Výborný dokument, ve kterém říkají, že posledním opravdovým prezidentem byl J.F.Kennedy, než ho Wall Street odstranil.
    • Teď jsem shlédl další video,ale zapoměl jsem jak se jmenuje,ale jeden pisatel jej uvedl do svého příspěvku a je to o tom jak byl majdan organizován,ozbrojen od samého počátku a odkud se střílelo a kdo........majdan!!! Toto je práce US HNUS!!!! ať jdou do hoven!
      Vyházet vedení a řízení veřejnoprávní ČT-žumpa
      • https://www.youtube.com/watch?v=FSvKO9Bxj4Y&feature=share
  • Černá tlamo-Obamo. Putin z tebe a tobě podobných smradlavých černých negrů má už hnědén trenky.
  • Tak jen doufám že EU do té nastražené pasti USA nevleze. Když se ptám komu nastalá situace slouží a proč, tuším že USA mají velký problém s tzv. břidlicovými plyny. Toto je ještě horší bublina než byla ta s nedostatečně krytými hypotékami. Proto se snaží tento plyn a technologie na jeho těžení někde udat a to nejlépe v Evropě. To je hlavní důvod proč potřebují uplatnit sankce na Rusko, i když to bude znamenat hospodářské harakiri pro EU. Po těžbě břidlicových plynů zbyde zdevastovaná krajina a otrávené spodní vody. Lidská práva, nebo životy je vážně vůbec nezajímají, chtějí jen vykrást co se dá a nejlépe u těch kdo se dá.
    • Amici maji vlastniho bridlicoveho plynu tolik, ze jeho cena tam klesla 5x. Nepotrebuji se o nej tahat nekde na Ukrajine.
      • Tak proč se o něj tahají, když se nepotřebují tahat. Blbe.
        • pokud mas jiny nazor nemusis hned urazet. To umi kdejaky primitiv.
      • Ale potřebují. Tady nejde o vnitřní potřebu USA, ale o kšeft. Pokud by vyváželi do Evropy ten svůj až z Ameriky, moc by se prodražil a zemnímu plynu by nemohl konkurovat. Navíc zabezpečit to technologicky zabere tak 3-4 roky. Pokud jej budou těžit na Ukrajině a navíc odstaví dovoz zemního plynu z Ruska, bude to pro ně enormní kšeft. Jenomže tento plán se jim začíná hroutit, proto ta hysterie. Pokud by Putin zabral i východ Ukrajiny, zmizely by veškeré šance.
        • to jsou pohadky ovci babicky. Na svete jsou pro amiky mnohem dostupnejsi (politicky i ekonomicky) loziska nez UK. Kvuli tomu si prsty palit nebudou. Jde o Putku a jeho prerostly hrebinek ktery je treba srazit.
    • Tak USA má hlavně políčeno na břidlicový plyn v Ukrajině. Ten "proruský" Janukovič totiž před rokem prodal těžbu Chevronu a Shell. Oblast kterou koupil Chevron se nachází v Donbasu, kde žijí převážně Rusové, což je obrovský problém. Dále podle podmínek MMF dostane Chevron do rukou i správu plynovodů na Ukrajině. Z toho plyne logický závěr, že záměrem USA je zdevastovat a vytěžit Ukrajinu, plyn prodávat do Evropy a protože bude dražší než zemní, je nutno Rusko izolovat. A víte proč tolik povyku kolem Krymu? Chevron měl políčeno i na ložiska zemního plynu v Černém moři. Jenomže odtržení Krymu tyto plány zhatilo a ložiska jsou v ruských vodách. *3*
      • Přesně tak, jde o prachy a o břidlice - tedy o ropu a plyn z nich chemicko cestou. USA by si začaly splácet svůj gigadlulh, Ukrajinci by ostrouhali a jejich věrchuška by se nabalíkovala. Putin udělal jen dobře. A Donbas si Rusko jistě pojistí. Přesně , je to neustálý boj proti RUSKU. Ani tu neutralitu nedodrželi na území Varšavské smlouvy, Gorbačov byl blb a Janukovyč byl zloděj, že prodával úplně všechno z čeho prachy měl a nyní mu západ jeho konta stejně zabavil. Další blb.hned po Gorbačovovi. Úplatní a zkorumpovaní. Také černozem prodal Číně, takže na Ukrajině je i Čína na území velikosti celé naší Moravy. I války na Blízkém východě jsou jen proto, aby země těžily co nejméně ropy Brent a USA , kterým se ropa WTI a plyn hromadí v USA , aby tak cena ropy na burzách neklesala. Jsou zadlužení až po uši, tak budou dělat největší svinstava a zlodějiny. Nic jiného neumí. Šmejdi první třídy s pusou plnou demokracie, svobody a lidských práv k oblbnutí lidí.
  • Černej americkej opičák už zase řinčí zbraněmi a vyhrožuje. Nakopat ho do zádele h@jzla ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit