Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď,jsem si přěčětla,v parlamentních listech,že jediná naše záchrana je připojení se ,jako další německá země!!!!!!!!!!!!!!No to si z nás někdo dělá sprostou p...l!!!!!!!!!!!!!!!
    ono nestqčí,že nás vykradli,teď nám dokonce budou radit,co je pro náš národ dobré!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chtěla bych jenom podotknout,že pokud se tady budou objevovat takovéto rady ,budu na to přes internet poukazovat,dál,co za zaprodance máme v parlamentu,v médiích,v bankách,v divadlech atd...Toto jsou obyvatelé naši vlasti.?Milí spoluobčané zamyslete se nad naší budoucnosti!!!!!!!!!!! A HLAVNĚ KOHO VOLIT!!!!!
  • Obama,nám pořád předkládá,nějaké hloupě nastražené důkazy,celkem nepravdivě.Dívala jsem se na tiskovou konf.g20 a byla jsem mile překvapena postojem Putina,naopak jsem byla jsem zhrozena postojem Obamy,člověka,který ve svém životě údajně zažil ústrky spoluameričanů a teď jím dělá bílého koně?Nikdo z novinařů,(údajných) ani jeden se nezeptal, jaký k tomu mněl Asad důvod ,k takovému útoku,vžyť rebely tlačil zpět a vyhrával na bojišti.To ,ze samého štěstí udělal takovou hloupost?To snad,né!!!Za vším vidím amerikány,žoky zla a války:Fuj!!!!!!!!!!!Hnussssssssssss!!!!!!!!
  • Až vychcípají všichni komunističtí teroristé, nebude na světě válek, ani hladu!
    • Takže je celosvětově známo a přiznali se k tomu amerikáni,že vycvičili a vyzbrojili al-kaidu,
      nám chcete říct,že USA jsou komunističtí teroristé?,tak to je pěkné přiznání,to bych od nich nečekala.
    • Je vidět,že Tě pustili z psychiny!!!!!!!!!!!!!!
    • Kdy naposled jsi dostal do držky?
      • Vyser se na toho Honzoflecka, je to beznadějný případ. Na něm můžeme jasně vidět platnost starého přísloví, že "hloupost je věčná".
  • Obama by měl reálně s vychladlou hlavou zvážit jasná fakta a místo nedočkavých generálů se raději obklopit nejlepšími ekonomy své země, aby jasně řekli, jak na tom americká země skutečně, bez příkras a rukaviček je !... V USA je jen 12% lidí pro útok, zcela proti je 56% lidí-voličů, Kredit a důvěryhodnost v USA nejen, že ve světě klesá, ale dokonce se odklání i ti od kterých to Obama asi nečekal..Oficiálně je v USA 14% mladých v celkové či částečné negramotnosti, celkově se to podle zdrojů různí do průměru kolem cca 20% s dospělými i víc... Desítky let dotiskovaný dolar FEDU, rozhodně nemá skutečnou hodnotu, která je udávaná na bankovkách, nemluvě o tom, že se reálně odhaduje asi 1/3 oběživa, že je už v bankách Číny,hodně všeho je často "na sekyru" jako životní styl, nezaměstnanost dlouhodobě není dobrá a i "normální" Američané už musí hodně slevovat ve stylu svého života, včetně péče o zdraví a jiných věcech..Krachují dokonce i města např. Detroit... S tím se asi nikdo samozřejmě chlubit nechce a poukazuje jen na to hezké a úspěšné, ale to není schovávání hlavy do písku, ale tvrdá realita, že ta země na takové "vrtání do všeho a do všech" po celém světě..co se jim nehodí do karet prostě dlouhodobě nemá a Obama by měl lidem na rovinu říct, že ta sranda taky z jejich daní bude hodně stát a se zemí to bude ještě horší, když už teď na řešení mnohých problémů schází dostatek peněz. Amerika už na tom není tak dobře jako dřív..Obama je normální hrobník ekonomiky a prosperity země i lidí v ní žijící a zdá se, že je už spíše jen komparzistou, kde scénář má v rukou "někdo jiný".. a on je tam jen jako užitečný mouřenín na kamery, gesta, velká slova a pod...Obama jen slibuje a slibuje, ale skutečné a citelné výsledky žádné nemá pro své lidi a občany. Lidi v USA nejsou zas tak hloupí se ztrátou paměti z minulosti, aby to neviděli.., není to dobrý president a neměl už být znovu zvolen...Ameriku potáhne akorát tímto do mínusu s dluhy a nesnadnými úkoly pro svého nástupce, kterému z toho pak pořádně jebne až to bude za něj muset řešit a tahat horké uhlíky z ohně...
  • Obama je největší světový bojovník proti rasismu.Protože ukazuje ,že jeho černá huba dokáže být stejně prolhaná,jako ty prolhané huby bílé,které prezidentovaly v USA před ním.Ai u lumpů na barvě huby nezáleží.Obojí huby dokáží pořádně světu lhát.
  • Obama je největší světový bojovník proti rasismu.Protože ukazuje ,že jeho černá huba dokáže být stejně prolhaná,jako ty prolhané huby bílé,které prezidentovaly v USA před ním.Ai u lumpů na barvě huby nezáleží.Obojí huby dokáží pořádně světu lhát.
  • Už jste slyšeli pohádku o slušném komunistovi? Ono je spíš scifi.
    • A zase jeden pravdoláskař,hloupý a ještě hloupější
    • Člen KSČM je slušný člověk ,horší je to s kapitalisty a jejich poskoky v ODS a TOP !!
    • Tvoje hloupost ale není žádná sci-fi, nýbrž nezpochybnitelná realita !!!
  • Matrice logiky událostí - MATRIX se změnil. Změna MATRIXU se stala na G20 v Petrohradě a svět se to již začíná dovídat a začíná to chápat. Během několika dní summitu se stalo jasným, že jediným pohybem ruky Putina se vládnoucí představitelé USA a jejich satelity stanou zločinnými figuranty trestného činu. MATRIX přešel na stranu Ruska. Putin prosazuje mezinárodní právo. Putin mluví o prioritě mezinárodního práva, mnozí si dříve mysleli, že ukazovátko mezinárodního práva je v USA a že ty ukazovátkem ukazují co je správné a co ne, ovšem MATRIX světových událostí dal toto ukazovátko mezinárodního práva do rukou Putinovi. Výsledkem změny MATRIXU je morální, právní a zákonné právo Ruska, aby oznámilo za zločinný jakýkoliv režim, který by podporoval invazi do Sýrie, nebo nedostatečně odsuzoval agresi. Putin dal vědět, že ti co napadnou Syrii budou mimo zákon. Dále dal vědět, že Rusko bude Syrii pomáhat, vším možným, včetně zbraní. Není to jen tak, aby někdo jednoduše ukázal ukazovátkem mezinárodního práva na amerického, britského, francouzského aj. lídra a pohybem ruky je převrátil ve zločince, avšak logika MATRIXU je taková, že když Putin udělá ten pohyb rukou a ukáže na ně, tak naprostá většina světa na ně bude pohlížet jako na zločince. Začíná boj a v tento boj Rusko vstupuje ve společném svazku s Čínou. Na straně Putina je ruská armáda a flotila, na jeho straně jsou na pohled všelijaké BRICS, ŠOS, ODBK, které dříve nic moc velkého nedělaly, ale nyní pod tlakem logiky světových událostí začínají pracovat a jsou to “spolky“ zemí co mají potenciál víc jak 3 miliard obyvatel a kromě nich si intervenci USA - Anglosaxů do Syrie si nepřejí země BRICS- Brazilie, Ruscko, Indie, Čína, Jižní Afrika, nepřejí si ji mnohé země Latinské Ameriky - Venezuela, Kuba, Bolívie aj., Irán a také musulmanská Indonésie si agresi Američanů nepřeje, mnoho zemí světa zachovávají neutralitu vůči Rusku, Číně a Syrii. Invazi USA do Syrie si nepřeje hodně zemí EU, např. Itálie a ani Česká republika jí nechce, Německo také ne. Na straně Putina je i mnoho západoevropských - amerických - anglosaských novinářů, mnozí již začínají znát pravdu co jsou zač některými západními lídry podporovaní vrazi a bandité v Syrii. Možná se výše napsané s pohybem ruky Putina a pomyslným ukazovátkem označujícím zločince zdá směšné, avšak samotní lídři USA, Británie, Francie to chápou, označení za zločince je neláká, proto dělají všechno možné, aby své kroky nějak ospravedlnili. Chtěli by legitimitu, ale tu nemají. Ještě mohou přemýšlet, ještě na ně Putin neukázal, ještě nebyli postaveni mimo zákon, uvědomují si, že se změnil MATRIX.
  • Obamě po tlamě!
  • O Obamovi jsem iluze neměl ale,že je to taková sv-ně prolhaná !Doporučuji přečíst.Je to sice o našem veteránu ale píší,že po v USA je veteránů jako bezdomovců,kteří jsou úplně na dně tisíce!
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=787029#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit