Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jednou vám takhle sověti vtrhli do Afghanistánu. Dodnes nevím proč. Afghánce velice rychle vyzbrojily USA. Jakmile sověti odešli, tak do Afghanistánu vlítli zavádět demokracii soldati z USA - nevím proč. A Afghánci proti Američanům použili jejich zbraně. Dodnes mají Afghánci dostatek zbraní a nevím od koho. Ale hned vedle je Pakistán a ten má zbraně atomové. Nevím, jak se k nim dostal. Atomové zbraně má i Indie, co kdyby ji Pakistán chtěl napadnout. Dodnes nevím, jak je vyvíjeli. Severní Korea alespoň prováděla zkoušky, takže se to o nich do světa rozneslo. Ale Pakistán a Indie asi žádné zkoušky neprováděly, nebo se mýlím? Tak kde si ty zbraně HN vyzkoušeli. Asi je dostaly již funkční a vyzkoušené. Ale od koho? Možná se zase mýlím, ale ZHN má asi ve světě kde kdo. Ještě chybí aby ochránci světového Islámu z IS dnes rozlezlí po celém světě se dostali buď ke "špinavé bombě" , nebo "kufříkové bombě", případně k chemickým zbraním a bude opět na Zemi veselo. Kdo jim asi může tyto zbraně dodat? Na koho se to svede?
  • TheGGG
    Putin, trump a Zeman... nebýt jich, na co by probruselská lůza a presstituti nadávali.... skutečně měl zeman s těmi novináři pravdu v každém bodě
  • Podle Putinovy teorie severokorejský režim v uplynulých letech investoval prostředky a síly do vývoje raket dalekého doletu a jaderných zbraní, aby zajistil své přežití tváří v tvář americké hrozbě.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Irák Sýrie Libye Afgánistán Jugoslávie nevyvíjeli odstrašující zbraně a jak dopadli? Spojené státy teroristické je zdecimovaly.
  • Obávaní teroristé z IS jsou zřejmě dovaženi do Evropy jako uprchlíci neziskovými organizacemi.
    • To si buďte jistý, že máte pravdu, že ty teroristy sem dováží naše neziskové zlodějky. Chtějí totiž zlikvidovat celou Evropu a nechápu, že pak budou zlikvidováni i oni.
      • Psal jsem zřejmě z důvodu redaktora,ktery píše též zřejmě,jinak až nás vyhubí či zotroci slimáci,tak to nechaji amíci postříkat nějakým sajrajtem a nechají si jen otroky. Amíci se vrhli do Evropy ne kvůli Hitlerovi,ale aby převzali technologie i co se týká genetiky.
        Musejí se zbavit hlavně lidí s širším obzorem a jiným názorem než je jejich,paac vetsina vi že dobroserstvim k peklu blíže. Slimáci jsou jednoduší jen aby nás znicili.
        • tebe zotročej ty poseroutko, zalez si doma pod postel a nech to na chlapech *7*

          i moje 6ti letá dcera má víc odvahy, kriste pane s tebou bych chtěl jít do války
          • To víš,že jo. Pes,ktery stéká,nejmin kouše. Jsi chcípák s hubou plnou kecu.a nejdál kde jsi byl je Prešov. Hrdino,zahraj si videohru děcko a neříkej že máš děcko.
            • jak vypadá pes který "stéká" ? stéká po zdi, nebo po podlaze ?
    • zřejmě, možná, asi *7*
  • Tady nejde o to jestli je někdo paranoidní nebo je to pravda ale stále říkám, že kdo se nepoučil z historie, musí si to prožít na vlastní kůži znova. A teď k věci. Lidé se dělí na dva tábory. Byl člověk na měsíci a vrátil se nebo tam jen přistál a definitivně zůstal. Všechna fakta a svědectví mají Rusové pod palcem pro celý svět. Tak kdo tady hraje divadlo ? USA s Ruskem jsou stále nepřátelé ? Pro koho a za jakou cenu už nechám na každém jednotlivci.
    • jsou rivalové, ale když jim teče do bot tak se umí dohodnout a to už je tady 100 let a samozřejmě do té trojky bude co nevidět patřit Čína , páč at ruská nebo americká všechno je z Číny at té ostrovní kapitalistické nebo dnes pevninské lidové.
  • Strašíku nestraš,to jsou rakety z USA nebo od nás,když jsme je předali do USA jako Ukrajinci.Můj příbuzný od rakeťáků byl převelen do sranda armády k pěšákům.+ za 5.min.
  • to už jsem věděl před rokem, že to nakonec bude z Ruska, vždycky to terorističtí demokrati hodí na Rusko
  • Když si to pan redaktor myslí, tak to bude určitě pravda. Ono by to ale mohlo být jinak. Takže mládežnická redakční rétorika stále proti Rusku, z principu. Triumvirát Rusko, Čína a USA se ale obejdou bez těchto bezbřehých invektiv redakcí. Ony se dohodnou, ale divadlo musí být.
    • já su taky kolaborant, co máš na sobě komsomolče ?








      WOW !!!
      • Zeman, nějak jsi se poplet, Maginotova linie byla ve Francii, trochu daleko od Plzně ne??? *1*
        • To ruru1:

          Děkuji za upozornění a omlouvám se za nepřesné a zavádějící vyjádření. Generál Patton se svými jednotkami na základě dohody s CCCP obsadil západní část Čech už týden před podepsáním kapitulace německé armády; byla to DEMARKAČNÍ LINIE, ale říkalo se, že je to "něco jako Maginotova linie". Už jsem to opravil.

          Za ostatním ve svém názoru si stojím. *4*
          • Myslíš Sudety,to ano,ale mě osvobodili vojáci generála Koněva .Maginitova pevnost byla ve Francii,kterou Němci obešli.U nás to byli řapíky,které nemuseli obcházet.
            • Rudá armáda nás "osvobodila" od nadvlády nacistů, ale hnědý socialismus nahradila rudým socialismem a ten trval bezmála desetkrát tak dlouho a jeho následky jsou mnohem strašnější. Před tím jsme byli součástí 3. říše, kdežto pak jsme byli kolonií CCCP. U hitlerovců se vědělo co se od nich dá čekat. Kdežto stalinovci byli nevypočitatelní.
        • Ten hňup nedává ve škole pozor a zase bude opakovat pátou třídu v pomocné škole
  • už z Putina straší na věži, nebýt ho, tak si ho musí vymyslet spolu s amrdány a veškrny !
  • nedalo mi to a musel jsem snad poprve v životě založit účet jen kvůli tomu, abych na tokový fekální článek reagoval. Proč?

    Vysvětlím: Severokorejské rakety jsou schopné odstartovat, letět ...ale už nejsou schopné sestoupit , protože mají problém s tepelným štítem. Raketa se prostě rozpadně při sestupu. Bojová hlavice se tím poškodí a není schopná dosáhnout cíle.

    A proč to píšu?
    Protože kdyby Rusko/Čína pomohlo KNDR, tak by jejich rakety takové problémy neměly.

    Z dopstupných zdrojů z vyšetřování vývoje raket (zdroje jsou US) vyplívá, že technologie a hlavně motory dodala Ukrajina (1993-2000), byli do toho zaplatené špičky tehdejšího režimu (prezident Kravčuk a Kučma).
    Technologie dodal státní podnik YUŽMAŠ (Yuzhny Machine-Building Plant ), jedině on byl schopen vyrábět rakety, které mají kupodivů stejné technické vlastnosti jako ty severokorejské.
    • Ano, to ješťe byla Ukrajina ovládána Rusy.
    • Putlerův agent se ozval.
      • Když to nechápeš :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit