Přejít na výpis diskuzí
Občané jako rukojmí krvavého režimu
26.6.2017 | Kristián Chalupa
79 příspěvků
-
Mám stejné informace.
-
přéééésně, těším se strašně
YEAH !!! -
Neboj včer vytřeme všecm havloidům zrak, budu psát o KLDR, je to tam úplně jinak *3*
-
Co je to za ignoranta co napsal ten článek? To klame záměrně, nebo není schopen si zjistit relevantní údaje? Prý americké ztráty se odhadují na 400 tisíc. Američanů zahynulo přesně 54,246. Jestli i ostatní údaje o Severní Koreji jsou podobně "přesné", tak je ten článek, lidově řečeno, o ničem. Zajímalo by mě, zda autor článku v KLDR byl, když o ní tak "zasvěceně" píše. Akorát jsem se nikde nedočetl, že hodní Američané srovnali celou Severní Koreu se zemí, kompletně byla zničena všechna města a vesnice a nezůstal doslova kámen na kameni. V podstatě nezbyl v celé zemi ani jeden dům a místo měst a vesnic zbyly jeh hromady suti. Historici tvrdí, že Drážďany v roce 1945 byly po náletech spojenců v porovnání se Severní Koreou celkem zachovalé město. Takže když dnes vidíme v KLDR, mezinárodním sankcím navzdory, moderní města a budovy, všude pořádek, že byste málem mohli jíst z chodníku, tak je to celkem slušný výkon. A to nemluvím o jejich armádě, ta by si dala tu naší ke svačině.
-
Pravda je, že v současném režimu, po vítězném listopadu 89, lze věřit jen tomu co nám neřeknou. Co se nám tady propaganda dnešního režimu snažila nacpat do hlavy, prostřednictvím všelijakých ČTxx, babišovských IDěsů a spol., se vždy ukázalo jako více nebo méně propracovaná dezinformace, většinou se šovinistickým podtextem. Inu, přeci nejsme jako Oni, že? ( jak nás tady tahal za nos jistý Havel). Takže dneska báchorkám, které nám předkládají tzv. hlavní sdělovací prostředky, může věřit buď beznadějný naivka, nebo fanatik.
-
klidně si to nechej pro sebe. Tady nikoho nezajímáš. Ty jsi byl maximálně na skládce za městem. Celý týden!
-
dearputin.com
-
přééééésně
budeme se těšit
YEAH !!! -
Právě jsem se vrátil z KLDR, chtěl jsem se na vlastní oči přesvědčit jak to tam chodí.
Večer Vám napíšu obsáhlo reportáž a prozradím jen malý bonbónkek KLDR je takové Monaco Asie, takže už víte kam budu směřovat. *3* -
*15* *15* *15*
-
Mluvím za občany kteří o volbách pošlou pedofilního kolaboranta Zemana do kafilerky *15*
-
*15*
-
pro smích *1*
-
Místní konsomolec Jura stále nemůže rozdýchat zánik CCCP a konec zbližování Trumpa z Putlerem, IPA Lepenka ve Francii také dostala karabáčem přez hřbet. Zemana postihla stařecká demence kombinovaná s alkoholismem.
Tak tdy bude kopírovat ruské srajdy z aeronetu a sputniku.
Je to komik *3* -
nejsme?? za koho ještě mluvíš ty havlovská demokreatůro
-
neztrapňuj se ruská gumo, jsi odpad těchto diskuzí a to nejsme příznivcem EU a ani NATO a le je to bohužel jediné společenství které udržuje v Evropě mír a stabilitu.
desítky let bez válek pro naše děti je pro mě silným argumentem, masakrujíci se rusáci a arabové jsou mi řiti -
ty jsi byl vždycky sovětskej tydýt, takže jsi to pochopil dobře *15*
-
a co jiný příběh- v listopadu 2013 se na majdanu s požehnáním teroristických států amerických a teroristického NATO s naším kašpárkem vendelínem opravářem kol cirkusáckých maringotek strhl nelegální puč na svržení prezidenta a vlády, USA, EU a NATO vraždili na obou stranách aby vyprovokovali násilí a taky se tak stalo,fašistické jednotky pravého sektoru vraždili civilisty po stovkách, teroristi z USA si už u fašistů zajistili obsazení Krymu, rusové je předběhli a Krym si vzali zpět bez jediného smrtícího výstřelu, zachránili tak Krym od strašné války a vraždění ze strany pravého sektoru, Rusko zachránilo na Krymu mír, proto jim teroristi z USAT a teroristického NATO zavedli sankce, ať žije Rusko ochránce míru
-
pochopil jsem podle nadpisu, že se jedná o USA