Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to možné? Během týdne taková proměna?
  • Nic si z toho pusinko nedělej, tady jen vidíš, kolik přispěvatelů rozumí dobrému fóru!!!
  • A tleskají mu…jenomže…lže, jako když tiskne a kavárenští tleskají, ba i slzu dojetí uroní a propaganda jede…lže jeden, lže druhý…

    https://www.youtube.com/watch?v=_4TTBYP7lFk
  • D.E.M.I.S.I. !!!!!
  • Občanům tedy nebude "demokraticky " umožněno rozhodnout. Pak tedy přijdou ke slovu vidle a lopaty, jelikož vláda jedná v rozporu s vůlí národa, který jí svěřil dočasný mandát za tento jednat, což vláda nerespektuje...
  • Jak ten čas letí. Oslavila jsem 75 narozeniny.

    V roce 1952 jsem si ušila první socialistické vložky. Co z toho když neměla křidélka? *8*
    Dnes jsem si koupila v obchodě americké vložky a mají pořádná křídla. *14* *14*

    Panenky? Dnes máte krásnou Barbie ( modelku, princeznu atd) a krásného Kena *14*
    Dříve jen ošklivé sovětské panenky se jmény Čuka a Gega *8* *8*
  • Zapomněl jsem dodat na adresu vlády, aby si uvědomila že je tam z naši vůle, má sloužit nám, a má si dát pozor jak nás zastupuje a pracuje pro nás. To samé varování patří Parlamentu i Senátu. Tyto tři instituce s naší pracovitosti by měly být ty, co nás povedou k "výšinám blahobytu", ne k našemu úpadku. Ale jak je vidět, vláda, Parlament i Senát na nás všechny zvysoka kašlou a my jsme pořád optimisté, čekající na svou popravu.
  • Dosud, bohužel, všechny levicové vlády se všeobecným referendem nesouhlasily, protože se jej bály, že by mohl být zneužitý proti nim. Podobně je tomu i teď, když referendum odmítají prý kvůli neústavnosti. Ale Ústava nic podobného neříká. Opět ukázka lži a matení občanů. Kým, no přeci těmi, co mají z referenda strach. Hlasy občanů potřebuji akorát u voleb. A zmatený občan jim dá svůj hlas i jenom za kousek buřtu, nebo hlt piva. Bohužel.
  • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2040-imigrantska-vlna-se-vali-dal-uprchlici-nebo-invazni-jednotky-soros-uz-nezastira-ze-jde-o-plan-na-zniceni-evropy-pad-merkelove-rozpad-eu-cechova-predpoved-zacalo-odpocitavani.htm

    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/dzihadiste-islamskeho-statu-se-presouvaji-na-ukrajinu-tvrdi-rusove/

    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/princetonska-univerzita-v-usa-neni-zadna-demokracie/

    Přátelé. kamarádi. už je čas, sranda skončila, mega.zmrdi z fašinktonu a spol. chtěj´zničit náš svět, naši zem, i nás samotné, a pozor, myslí to zcela vážně.. *10*
  • Referenda se vlastizrádci bojí více než čert kříže,takže co defenestrace...?
  • Pěkné je, že se alespoň navenek dává najevo, že tady u nás pro přivandrovalce není místo. Pěkně a po pravdě prosákla interní zpráva německých bezpečnostních složek, že noví afričané jsou v systému prostě nepoužitelní.I když bude jeden pracovat, tak bude třeba ze státních prostředků živit tu smečku která se k němu hlásí : manželka malí smradi a příbuzní na cestě. Vyčuraní vandráci navíc při doplutí zničili svoje doklady.Dle nařízení EU nelze bez dokladů vyhostit ....Takže jen co Angela vyfičí a že už má našlápnuto, začne v NDR pěkná mela.ALE.Pečlivě ututlávaná. Naši milí vojáčci nikam daleko se nerozjíždějte! Střílet se bude co nevidět. Možná u Děčína.
  • FÜHRER prohlásil-- "naše demokratická strana NSDAP podporovaná našimi silami SS udržujícími řád a pořádek, nepřipustí referendum. My jsme samozřejmě pro Vládu Lidu, ovšem musí to být provedeno v souladu se zákony a ústavou, kterou jsme nařídili. Všechny zločinné síly které by teroristicky chtěly prosadit referendum v rozporu s námi demokraticky nařízenou ústavou a našimi norimberskými zákony, budou tvrdě potlačeny."
  • to víš ten neléčenej několikanásobnej syfilis ji leze už na mozek
  • ANO maj se líp, ale jen oni! Vyházet do vidlema a přítě volit úsvit, možná ze zoufalství i kohokoliv kdo bude proti migrantům!!
  • bude zcela kompletní, jak se k nim přidá tady posragora. Musí mít rozhodně za kamaráda admina.Běžně se takové ryzí výlevy tuposti mažou.Tady ten zakomlexovaný umouněnec je doma beztak v převeliké oblibě.Tak si léči své výlevy tuposti zde na diskuzi.
  • Ne, ty jsi mentálně zaostalá Simona - šlápota.
  • ... úroveň diskuzí na tiscali se dostala úplně do kanálu, debílek pusinka tomu vévodí :)))
  • Tady je vidět povahy našich politiků. před volbami by lidem slíbili cokoliv, po volbách na běžný lid český totálně serou. Naházet je všechny do Vltavy i s migrantama.
  • Já bych povinným kvotám řekla ANO:

    Jsem 75 letá stará, tlustá babka. Když jsem byla mladá muže jsem snadno ulovila.
    Dnes už bych neuspěla. Moje povadlá prsa už se jen válejí po stále větším pupku.

    Proto bych ráda zažádala o povinné přidělení imigrantů. Adresa? Moje kalhotky.
  • Vláda s referendem nesouhlasí, protože ví jak by dopadlo.Ostatně za posledních 25 let každý byť dobře propracovaný a potřebný návrh, který momentální vládě nevoněl byl smeten pod oblíbenými záminkami, jakože je prý protiústavní nebo nesystémový. Nemohu se zbavit dojmu, že naše vláda ty kvóty uprchlíků chce, ale zatím neví jak to udělat aby se občané nebouřili. Ono je těch 6000 euro dotace na jednoho uprchlíka z Evropského sociálního fondu sakra silná motivace pro ty naše vládní darebáky aby zradili národ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit