Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne jako ty *12* se chováte vy Zemanovci a Putinovci.

Jinak máš IQ hluboko pod hranicí chudoby když hodnotíš váhu někoho koho
    jsi nikdy neviděl. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

Ještě si soudruhu z Ruské ambasády naklikej nějaké bodíky aby jsi si zvednul
    chatrné sebevědomí. *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Jasně tlustoprde *1* *1* *1* *1* *1*
    Simone si vyžranej jako *12*
  • Až budeš mít něco k tématu tak se vrať. *12*
  • Tlustoprd Simon by mohl povídat! *1* *1* *1*
  • Mě asi "klepne" tady na Tiscali z reklam !!! Člověk pohne myší a jen vypínám reklamy! Připomíná mi to vtip jak hlasatel TV: Než vám přečtu vyhlášení všeobecné mobilizace tak se podívejte na reklamu na vložky s křidélkama !
  • No jo, zase jedna zprávička. Takže po zákazu kouření zakázat v hospodách i jídlo?
    Víte přeci že hospodská jídla nejsou moc zdravá. No a co dál? No po pivu se prý také tloustne, chtělo by tedy zvážit, zda nezakázat i pivo. Ale najednou to nejde. To chce postupně a pomalu, aby si lidé zvykli a dokonce aby to vítali.
    Nejdřív tedy začneme s tím plošným zákazem kouření, to už vítá hodně lidí. Nebo to alespoň budeme lidem v médiích podsouvat a oni tomu prostě uvěří. No a pak to jídlo nebo nejdřív zakázat pivo? *1*
  • Lékařům se nedá věřit ani pozdravení.

Nedávno se tvrdilo že kouření způsobuje rakovinu - pak po letech přijde zpráva
    že kouření nato až zas velký vliv nemá.

Nedávno jsem četl že někde na balkáně? se našel nějaký podzemní pramen u kterého
    bylo zjištěno že potlačuje nemoci. Pak byla poslední zpráva že byl uzavřen
    a dodnes už o něm není v tisku ani článeček.

Zdravotnická lobby chce nemocné lidi kupující léky - díky tomu bohatne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit