Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nalimst

    Docela mě rozesmál komentář palinka - muslimové se k němu chovají pěkně:):) No jak by ne, když jim tam jako turista vozí peníze - pokud by tam chtěl žít a pracovat, tak by zaplakal...

    Že statečného advokáta nepřijmou západní země či USA, které mají neustále plnou hubu lidských práv je opravdu ostuda - když berou každého nevzdělaného vandráka co vyleze ze člunu bez dokladů...

    Nápad pana advokáta přestěhovat se do ČR mi ale dobrý nepřipadá, pokud už nemá náhodou islámu plné zuby, protože tohle je naštěstí bezbožná země a lidé tady nechtějí žádný islám ani ten jeho. To není nesnášenlivost - je to prostě tím, že každý kdo věří té odporné ideologii je riziko a člověk nikdy neví, jak bude někdo věřící reagovat, když se dostane do společnosti lidí, kterým můžou všichni bohové světa políbit prd.l... Tohle je skvělá země pro ateisty a ani z věřících křesťanů nejsem nadšený - stačí se podívat do Polska nebo Irska, kde je náboženství součástí zákonů a ovlivňuje život i nevěřícím.

    Jinak ho ale chápu - islám vždy plodí fanatiky a stačí malé procento zaostalých radikálů, aby terorem zastrašili zbytek muslimské populace a donutili jí ze strachu se na zvěrstvech podílet. Funguje to podobně jako šikana - stačí jeden agresor začne ostatní děti terorizovat a během krátké doby se k němu ze zbabělosti přidají další, aby jim přestal ubližovat a začnou se na ubližování podílet. Skupinka si vybere za cíl jednoho, dva jedince, nikdy víc a zbytek mlčí a jsou rádi, že agresivní skupina ubližuje někomu jinému. Islám ve velkém funguje přesně na tomto principu, jen s tím rozdílem, že lidem jen neubližují, ale rovnou je vraždí a stejně tak kohokoli, kdo najde odvahu se ozvat - tím si zajistí jak velkou skupinu těch co se přidají, tak mlčení těch ostatních. Stát ve kterém je větší část či většina obyvatel muslimského vyznání není schopný se agresorů - radikálů zbavovat, neboť jich je příliš mnoho a jejich síla tak roste. To potká naprosto každou zem, ve které vzroste procento muslimů nad určitou hranici a jedno kolik "mírumilovných" muslimů mezi nimi je - ti radikální mezi nimi začnou šířit strach a teror a není cesty zpět... 

  • To je docela možné a je pravda, že jsem ho nekádroval podrobně.

    Na rozdíl od "opičáků," kteří rozhazují výkaly a skáčou přes ploty a bijí se v prsa - tenhle jedinec má konkrétní jméno, je to vysokoškolsky vzdělaný člověk, patrně statečný člověk, protože obhajovat ve zfanatizovaném prostředí křesťanku - to chce veliký kus odvahy.

    Možná má jiné názory než já - potom můžeme diskutovat - s nám by to na rozdíl od anonymních opic asi šlo. On asi lépe pochopí nutnost adaptace na životní standardy.

    A jeho minulost neznám - nemám k tomu instituce a kádrování v minulosti mi nepřipadá košér. Každý nějakou máme.

    Jinak s Vámi ale souhlasím. Byla to rakce na rozdíl mezi jasně definovanou osobou a bandou anonymních negramotů.

  • Magor je internacionální fenomén. Nezávisle na ideologii a náboženství. To je pravda.

  • Kazdy rok jsem v muslimske zemi a muzu potvrdit, ze lide se k nam chovaji pekne. To, ze se tam objevuji magori,jsou i v CR a ve velkem mnozstvi.

  • Za rouhání trest smrti = bigotní projev vyznavačů praktik z dob temného středověku... Každá země, která tvrdí, že je součástí Západu, by měla automaticky přijmout na neurčitou dobu jak obhájce, tak i její křesťanskou mandantku odsouzenou k trestu smrti. Ty státy, které odmítají nebo odmítly přijmout obhájce křesťanky, se jen farizejsky ohánějí západními hodnotami. Tyto státy nejsou demokratické.
  • A co o něm všechno víš ? Znáš jeho minulost, názory atd. To jsi dost naivní nebo moc lítostivý, když se rozhodneš na základě jedné informace si někoho, kohokoli, nastěhovat k sobě domů.

    Jinak s tebou souhlasím.

  • Velmi dobře využitelný se svou nezpochybnitelnou  znalostí reálií Pakistánu a tamního právního systému.

    Má šanci zde dožít jako subalterní úředník Ministerstva zahraničí. Když se nebude do ničeho "závažného" plést, bude mít klidný život. 

  • Možná by bylo výstižnější otisknout reakce z Londýna,nebo Paříže. Tam se obávají možných reakcí muslimů. Za mne - relativně proč ne. Ale je fakt, že o tom právníkovi nic nevím. 😈

  • Fundovaný příspěvek,se kterým souhlasím. Víme, milí nelegálové ?

  • Kdyby se takový člověk stal naším spoluobčanem, byla bych na to hrdá. Naproti tomu, právě ti, kvůli kterým přišel o domov do EU proudí ve velkém a sluníčkáři nám o nich tvrdí, jak naši kulturu obohatí.

  • Jak už napsal někdo někde přede mnou. Islám je svinstvo a měl by se vědecky prozkoumat vliv islámu na duševní zdraví muslimů.

  • Jen jsem si dovolil poznamenat, že skutečně vzdělané osoby s jasnou identitou a lidskou hodnotou bychom ve štychu nechat nemuseli. ne všechny a každého.

    Variantou by byla např. osobní garance pobytu ze strany občana ČR (bezúhonného, pracujícího). Například. Možná je i toto špatně, jen návrh. 

    Vlastně mě napadá, jak by to s migrací vypadalo, kdyby Vláďa Putinů převzal nelegály a nabídl jim životní prostor někde za Uralem. Tam by jim fakt nic nehrozilo a měli by dostatek prostoru pro budování svých snů. Jsou přeci tak pracovití. 

  • Je řešením zachraňovat všechny ohrožené v Pakistánu??? A co v Číně ti taky budeme zachraňovat??? Naši otcové a dědové položili životy za naši demokracii. Asi v Pakistánu nechtějí demokracii, když si jí nedokážou vybojovat. Tohle není řešení!!! To je populismus.

  • KIMCID

    pozor je to špion :D

  • Studovaný a EVIDENTNĚ ve svém oboru dobrý a vděčný člověk by nehrozil asi nic a nikoho. Snad mu nic nebrání podat oficiální žádost. Má jméno, původ, identitu lidskou minulost. O.K. - takových i tak přijímáme tisíce ročně. Studovaný pán s jasnou identitou nikoho neohrožující normálnímu člověku nevadí.
    A jestli někdo začne vykřikovat, ať si ho vezmu domů? Klidně. Tenhle by mi nevadil. 

    Nebezpečím jsou bezejmenní negramoti s agresivními sklony a nenávistí vůči všemi bílému.

    Ty je třeba hodně rychle integrovat ve sběrných centrech a bez milosti poslat domů budovat ráj na zemi, kde každý dostane svých 76 panen.

    Tady v Evropě je o panny nouze víme, milý nelegálové? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit